Reclamă

Jennifer Lopez s-a întors din vacanță. Care a fost primul loc unde a mers după ce s-a tot spus că are probleme în căsnicie

Artista a terminat cu distracția și a revenit la programul de zi cu zi. Jennifer Lopez s-a întors din vacanță și, așa cum era de așteptat, fotografii au fost pe urmele ei. Ea a fost pozată într-un loc care a lăsat loc de interpretări.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 iunie 2024, 11:13

Cântăreața s-a întors la Los Angeles din călătoria ei în Europa și a vizitat biroul lui Ben Affleck pe fondul problemelor din căsătoria lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a întors din vacanță

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a fost fotografiată într-un top roșu. Așa cum o face de obicei, ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari cu rame groase.

În seara precedentă, Affleck a fost văzut părăsind aceeași locație și, în mod vizibil, avea verigheta asupra sa.

JLo vorbește la telefon în mașină
Cântăreața s-a întors la Los Angeles din călătoria ei în Europa și a vizitat biroul lui Ben Affleck / Profimedia Images

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a făcut titluri în ultimul timp pentru că a renunțat la inelul de căsătorie. El a fost văzut zilele trecute în timp ce lua masa de prânz cu fiica sa de 18 ani Violet. Tânăra este rodul iubirii dintre el și actrița Jennifer Garner.

Reclamă

La acea vreme, Lopez se afla în vacanță în Italia fără soțul ei, Mirror raportând că are nevoie de „timp pentru a reflecta la căsnicia ei”.

În timpul evadării ei, artista a făcut plajă pe o barcă și a fost surprinsă făcându-și selfie-uri la posterior. Vedeta a purtat numai ținute sexy în vacanță, semn că se simte bine în corpul ei la cei 54 de ani ai săi.

Ulterior, ea a zburat cu avionul de la Napoli la Paris pentru Săptămâna Modei. În tot acest timp, soțul ei s-a aflat acasă și a petrecut timp cu copiii pe care îi are alături de fosta sa soție. JLo a luat un zbor de două ore și 20 de minute la clasa Economy. Ea a mers cu o companie aeriană care oferă și cabină la clasa business, dar se pare că e cumpătată.

Reclamă

Artista a participat la o prezentare de modă Dior într-o rochie midi plisată, de culoarea bronzului, pe care a asortat-o cu o pelerină.

Ben Affleck a avut un schimb de replici cu fotografii care stau pe urmele sale

În absența ei, Affleck a intrat într-un schimb aprins de replici cu paparazzi în afara casei lor din Beverly Hills, California. El a fost filmat în timp ce era vizibil deranjat de prezența fotografilor acolo.

„Mă vei face să fac un accident”, a strigat el „Nu aprinde luminile când conduc pe alee. E periculos.”

Deși actorul a însoțit-o pe Lopez în călătoriile ei în Italia, de la luna de miere la Lacul Como din 2022 până la călătoria lor plină de iubire din Capri din anul precedent, se pare că acum a avut alte lucruri mai importante de făcut.

Cei doi s-au logodit pentru prima dată din 2002 până în 2004, reaprinzându-și dragostea în 2021.

Affleck a cerut-o din nou în căsătorie în anul următor. Perechea s-a căsătorit în Las Vegas și în Georgia în iulie și, respectiv, august 2022.

Lopez nu a dat niciun detaliu în legătură cu zvonurile că se îndreaptă spre divorț și că își vând conacul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×