Reclamă

Katy Perry a apărut fără sutien, acoperită de o haină din blană, în plină vară. Artista a bifat o apariție riscantă la spectacolul Balenciaga de la Paris

Katy Perry a apărut fără sutien, acoperită de o haină din blană, în plină vară. Artista a bifat o apariție riscantă la spectacolul Balenciaga de la Paris. Vedeta a bifat mai multe apariții excentrice în ultimul timp, mai ales după ce a slăbit spectaculos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 iunie 2024, 12:12

Cântăreața în vârstă de 39 de ani și-a făcut apariția fără sutien la ultima sa apariție din capitala Franței la Săptămâna Modei Haute Couture. Vedeta și-a arătat abdomenul tonifiat când a sosit la spectacolul de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a apărut fără sutien, acoperită de o haină din blană, în plină vară

Katy și-a combinat look-ul cu cizme stil șosetă și ochelari de soare supradimensionați. Ea s-a alăturat unor nume mari, inclusiv Nicole Kidman și Anna Wintour, la prezentarea de modă.

Recent, Katy a uimit într-un corset din denim cu șireturi și o fustă maxi, cu găuri. Look-ul funky a fost purtat la mai puțin de 24 de ore după apariția ei surpriză pe podiumul Vogue World pentru Săptămâna Modei de la Paris.

Katy s-a dezbrăcat complet atunci când a purtat o rochie cu decupaje geometrice în timp ce mergea pe pista plină de modele cu nume în industrie.

Ea s-a plimbat pe faimoasa Place Vendôme în fața oaspeților, purtând cizme cu toc.

Reclamă

Călătoria lui Katy la Paris vine la câteva zile după ce s-a pozat într-un costum de baie alb pentru a-și promova marea revenire în muzică. Cântăreața a stârnit speculații cu privire la pierderea în greutate, evidențiată de fotografie, iar unii s-au întrebat dacă a folosit Ozempic.

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru MailOnline că noua siluetă a vedetei este rezultatul adoptării rutinei de dietă și exerciții a logodnicului ei Orlando Bloom.

Katy Perry a slăbit cu mult efort și o rutină bine stabilită

Reclamă

Rutina include eliminarea alimentelor procesate și reducerea consumului de alcool.

„Iubește mâncarea savuroasă, iubește nuggets de pui și mâncarea zaharoasă, dar recent a fost mult mai disciplinată și a ales să urmeze dieta lui Orlando”, a dezvăluit sursa.

„S-a antrenat mai mult pentru că vrea să facă niște spectacole pentru a-și susține viitorul album. Așa că, acum este momentul să arate grozav.”

„Orlando a fost mâna ei dreaptă și a ajutat-o. Ei mănâncă la fel și lucrează la fel. A tăiat tone de alimente procesate și nu mai bea atât de mult.”

Katy și Orlando au început să se întâlnească în 2016. Cei doi s-au despărțit în 2017, s-au reunit în 2018 și s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților 2019.

Fiica lor Daisy Dove s-a născut în august 2020. Micuța are un frate, pe Flyn, de 13 ani, din căsătoria lui Orlando cu Miranda Kerr.

După ce Katy a dezvăluit coperta pentru Woman’s World și au împărtășit un videoclip de la filmare, fanii s-au grăbit să speculeze că ea a folosit un medicament minune pentru slăbit.

„Scăderea ei în greutate nu are nimic de-a face cu Ozempic sau cu medicamentele de slăbire”, a adăugat o sursă din cercul lui Katy. „A muncit din greu și mănâncă mai bine ca niciodată”.

Pe 11 iulie, Katy va lansa Woman’s World, primul single din 2021. Cântecul va fi primul de pe al șaptelea album de studio al lui Katy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×