Reclamă

Are doar 13 ani și recunoaște că este „greu” să-și vadă mama suferind. Fiica Christinei Applegate a vorbit sincer despre lupta mamei sale cu scleroza multiplă

Are doar 13 ani și recunoaște că este „greu” să-și vadă mama suferind. Fiica Christinei Applegate a vorbit sincer despre lupta mamei sale cu scleroza multiplă. Îi este din ce în mai dificil să o vadă cum își pierde din abilități.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 iunie 2024, 11:37

În timp ce și-a invitat fiica pe podcastul MeSsy, pe care îl găzduiește împreună cu prietenul Jamie-Lynn Sigler, Applegate, în vârstă de 52 de ani, și-a descris adolescenta drept cel mai bun invitat pe care „l-ar putea avea vreodată”. Tot ea mai spune că tânăra este motivul pentru care „se trezește dimineața”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Are doar 13 ani și recunoaște că este „greu” să-și vadă mama suferind

Tânăra de 13 ani, pe care actrița o are împreună cu soțul ei Martyn Le Noble, a dezvăluit că a fost ideea ei să vină pe podcastul MeSsy și să vorbească despre propria ei experiență de copil al unei persoane care suferă de SM.

„Când a fost diagnosticată, am simțit că nu s-a terminat totul, dar a fost greu să văd că mama pierde multe dintre abilitățile pe care le avea în copilăria mea”, a spus Sadie ascultătorilor.

Ea a continuat: „Când eram copil, dansam în camera ei ore în șir.”

Deși Sadie a spus că a fost un moment „dificil” pentru familia lor, adolescenta a subliniat că „a fost, de asemenea, plăcut să o ajut și să o susțin”.

Reclamă

Totuși, Sadie a mai dezvăluit că mama ei poate fi reticentă în a-i accepta ajutorul.

„De fiecare dată când mergem la un concert, ea spune să nu-i împing eu scaunul cu rotile. Dar eu vreau să o ajut. Cu toate acestea ea spune mereu că vrea să facă altcineva acest lucru și nu sunt niciodată eu.”

În ciuda grijilor ei, Applegate a subliniat că fiica ei este „al naibii de bună să împingă scaunul cu rotile”.

Reclamă

După ce a fost diagnosticată pentru prima dată cu scleroză multiplă în iunie 2021, Sadie și-a amintit cum Applegate a pus-o să „își pună șosete cu nisip” pentru a o „ajuta” „să înțeleagă durerea pe care o simte în mers”.

„A fost o experiență foarte inconfortabilă”, a remarcat Sadie.

Cu ce problme de sănătate se confruntă Saddie

Sadie a vorbit, de asemenea, despre propriile probleme de sănătate, inclusiv misofonie, care este o „antipatie sau ură puternică față de anumite sunete”, potrivit WebMD.

Afecțiunea îi poate face pe cei care suferă de ea să aibă emoții neobișnuit de puternice, modificări ale corpului sau comportamente reactive care compromit funcționarea, socializarea și sănătatea mintală.

În plus, ea a fost recent diagnosticată cu sindrom de tahicardie ortostatică posturală (POTS.) POTS este o anomalie a sistemului nervos autonom care poate provoca o frecvență cardiacă excesivă și simptome de amețeală.

De-a lungul anilor, Sadie și-a însoțit mama la diverse evenimente cum ar fi Premiile Screen Actors Guild 2023 și Premiile Emmy 2024.

În martie, Applegate a recunoscut că scleroza multiplă i-a schimbat capacitatea de a fi părinte.

„A trebuit să vadă pierderea mamei sale”, a spus actrița pentru People.

„Dansam cu ea în fiecare zi. O luam de la școală în fiecare zi. Eram prezentă afară din casă, din patul meu. Ea nu mai vede acele lucruri. Aceasta este o pierdere și pentru ea. Și amândouă învățăm pe măsură ce mergem mai departe.”

În 2018, Applegate a spus că fiica ei avea o personalitate foarte „distractivă” și era talentată la comedie, la pian și la accente.

Applegate a mai remarcat că are o „regulă foarte strictă” conform căreia adolescenta trebuie să aștepte până la vârsta de cel puțin 18 ani pentru a continua actoria, dacă vrea.

„Sub acoperișul meu, te antrenezi și devii cel mai bun posibil”, a spus vedeta. „Și să ai, de asemenea, o educație bună. Șansele de a avea succes în aceast domeniu sunt foarte, foarte mici”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×