Reclamă

Christina Applegate spune că are 30 de leziuni pe creier. Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Christina Applegate spune că are 30 de leziuni pe creier. Actrița a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta spune că viața ei s-a schimba complet după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 martie 2024, 11:07 / Actualizat: 27 martie 2024, 12:18

Christina se confruntă cu scleroza multiplă încă din anul 2021. Actrița a fost invitată recent la un podcast în care a avut ocazia să împărtășească mai multe cu fanii ei. Lupta ei cu scleroza multiplă nu s-a încheiat. Applegate își dorește să aibă o viață cât mai normală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate spune că are 30 de leziuni pe creier

Actrița, în vârstă de 52 de ani, spune că se folosește de simțul umorului pentru a face față provocărilor din viața de zi cu zi. Aceasta a dezvăluit că are 30 de leziuni pe creier și că bătălia ei este abia la început. Artista internațională spune că diagnosticul primit a fost „cel mai rău lucru care i s-a întâmplat în întreaga ei viață”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Christina Applegate și Sadie Grace LeNoble în timp ce sunt fotografiate împreună la SAG Awards 2023
Christina Applegate suferă de scleroză multiplă / Profimedia Images

„Am multe leziuni, una dintre ele este în spatele ochiului meu drept, cred că de asta mă doare uneori”, a glumit actrița pe seama bolii sale.

Reclamă

„Îmi simt mâna uneori ciudat și apoi am o senzație de convulsii”, a mai spus vedeta.

Scleroza multiplă este o afecțiune în care sistemul imunitar atacă organismul și provoacă leziuni ale nervilor creierului și măduvei spinării. Actrița spune că preferă să se întindă în pat în loc să-și întindă mușchii atunci când se confruntă cu durerea.

„Este o situație dificilă și urăsc asta destul de mult. Sunt foarte supărată și uneori cred că este ceva ce nu pot să depășesc”, a mai spus actrița pentru PageSix.

Reclamă

Nu este prima dată când Applegate se confruntă cu probleme de sănătate. Anterior, aceasta a reușit să învingă bătălia cu cancerul de sân. În acea perioadă, Christina a avut o atitudine pozitivă, însă lucrurile s-au schimbat.

„Tot ceea ce spuneam în acea perioadă era o minciună nebună. Am încercat să mă conving eu însămi de ceva și cred că asta nu a servit nimănui. De data aceasta vreau să fiu directă cu publicul meu”, a povestit Christina în timpul interviului acordat.

Cum ce probleme de sănătate s-a confruntat Christina Applegate de-a lungul timpului

Diagnosticul de scleroză multiplă a venit ca o adevărată lovitură pentru vedeta din Anchorman. Christina a trecut prin multe bătălii dificile de-a lungul vieții sale.

În anul 2008, aceasta a făcut o dublă mastectomie pentru a elimina cancerul de sân.

Ulterior, în 2017, i s-au îndepărtat ovarele și trompele uterine, ca măsură de precauție împotriva cancerului ovarian.

Din anul 2021, Applegate încearcă să facă față simptomelor sclerozei multiple. Applegate a povestit recent cu Jimmy Kimmel Live despre starea ei de sănătate. Christina glumește chiar și pe seama aparițiilor sale în baston.

„Mă gândeam că nu ar fi amuzant dacă aș ieși pe scenă fără să arăt oamenilor cine sunt. Nu vreau să spună că sunt o mincinoasă. Nu sunt. Sunt literalmente cu dizabilități. Așa trăiesc eu acum. Simțul umorului mă menține bine”, a închis vedeta interviul.

Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Christina Applegate a fost onorată cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame. Diva a primit steaua în 2022, la un an după ce a primit diagnosticul de scleroză multiplă.

Christina, care și-a făcut debutul la o vârstă fragedă, a mulțumit tuturor celor prezenți. Vedetea nu și-a ascuns bucuria și emoția. Ulterior, Christina a ținut un discurs emoționant.

„Am avut o viață interesantă. Am fost o fetiță care aștepta la coadă pentru a vedea primul film din Războiul Stelelor chiar pe această stradă. Aveam cinci ani. Această zi înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus Christina în timpul discursului de mulțumire.

Christina le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o carierei sale. Aceasta i-a mulțumit ulterior fiicei sale, Sadie Grace LeNoble. Cele două au o relație strânsă și se susțin reciproc.

În această perioadă dificilă din viața sa, Christina spune că se bucură de sprijinul pe care-l primește de la întreaga ei familie, dar și de la prietenii apropiați. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×