Reclamă

Kim Kardashian a avut o apariție controversată în stilul soției lui Kanye West. Asemănarea cu ținutele Biancăi Censori este izbitoare

Kim Kardashian a avut o apariție controversată în stilul soției lui Kanye West. Asemănarea cu ținutele Biancăi Censori este izbitoare și toată lumea a remarcat acest lucru din prima clipă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 martie 2024, 7:29

După ce s-a spus că Kim nu este de acord cu felul în care se îmbracă actuala soție a lui Kanye, Bianca Censori, acum ea a avut o apariție la fel de excentrică. Deși nu a lăsat foarte multe la vedere, Kim era destul de sumar îmbrăcată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a avut o apariție controversată în stilul soției lui Kanye West

Într-o postare pe Instagram, mogul SKIMS și-a arătat formele. Ea era fără sutien într-o haină de blană și colanți negri. Pe fondul despărțirii ei de jucătorul NFL Odell Beckham, Jr., vedeta de reality a arătat ce a pierdut sporivul.

Ținuta lui Kim este extrem de asemănătoare cu cele pe care Bianca le poartă de când are o relație cu Kanye West. Fosta parteneră a rapper-ului chiar a lăsat mai multe de înțeles în legenda postării. Ea a publicat un emoji cu fața zâmbitoare purtând ochelari de soare. Speranța ei a fost că oamenii își vor da seama rapid către cine face aluzie cu această ținută.

Fanii nu au dezamăgit-o. Mesajele au apărut imediat în comentarii comparând aspectul lui Kim cu cele ale Biancăi Censori.

Reclamă

Primul comentariu la postare a fost: „Bianca, tu ești?”

Următorul comentariu a fost: „Cine face cosplaying pe cine? Sunt pierdut în acest moment”.

Multe dintre comentarii au continuat în aceeași ordine de idei cu comparații între starul The Kardashians și Bianca.

Reclamă

Kim Kardashian s-a despărțit de Odell Beckham Jr

Noile imagini cu Kim au apărut la scurt timp după ce se zvonește că vedeta de reality TV s-a despărțit de Odell, după șase luni de întâlniri departe de lumina reflectoarelor.

Despre vedeta de reality și fotbalistul în vârstă de 31 de ani s-a spus pentru prima dată că sunt într-o relație în primăvara anului trecut. Cu toate acestea, relația lor a fost oficializată în septembrie 2023. Chiar și așa, ei au mers împreună la evenimente, dar au fost extrem de discreți cu relația lor.

Cu toate acestea, cei doi nu au mai fost văzuți împreună din 10 martie, când au avut o apariție comună la petrecerea de vizionare a Premiilor Oscar Vanity Fair din Los Angeles.

La acea vreme, People a scris: „Nu existau gesturi tandre între ei, ca la celelalte cupluri, dar au fost multe atingeri și au fost unul lângă celălalt tot timpul. Au avut grijă să nu fie prea mult unul peste altul, dar a fost multă chimie și au plecat împreună”.

Despărțirea lui Kim de fotbalist vine după ce Life & Style a scris că Kim dorea să aibă un al cincilea copil cu sportivul.

Insiderul a dezvăluit că Kim „are o mulțime de ovule congelate, așa că este doar o chestiune de timp pentru a-l convinge pe Odell în acest plan, chiar dacă asta înseamnă să-l implice și financiar!”. Se pare că acum, cei doi nu mai sunt împreună, deci planurile lor nu mai sunt de luat în calcul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×