Reclamă

Bianca Censori a ieșit la plimbare într-un costum de baie. Fanii au remarcat rapid asemănarea ei cu Kim Kardashian

Bianca Censori a ieșit la plimbare într-un costum de baie. Fanii lui Kanye West au remarcat rapid asemănarea Biancăi cu Kim Kardashian, fosta soție a artistului. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au strâns o mulțime de comentarii în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 martie 2024, 6:17

Kanye West și Bianca Censori țin din nou primele pagini ale presei internaționale. Paparazzi i-au surprins pe cei doi pe străzile din Los Angeles. Partenera cântărețului s-a întors la ținutele sale excentrice și îndrăznețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a ieșit la plimbare într-un costum de baie

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, nu ține cont de comentariile pe care le primește în mediul online. Deși tatăl divei s-a arătat a fi îngrijorat de modul în care se afișează, Bianca pare că are propriul stil și ia propriile sale decizii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori într-un costum de baie gri în timp ce este urmată de Kanye West la plimbare
Bianca Censori s-a întors la ținutele îndrăznețe / Profimedia Images

Fanii acesteia sunt de părere că West o împinge pe Bianca să devină noua versiune a fostei sale soții, Kim Kardashian. De data aceasta Bianca a purtat un costum de baie argintiu.

Reclamă

Vedeta a ieșit pe stradă într-un sutien minuscul, bikini și o fustă care i-a acoperit cu greu posterioru. Costumul de baie al Biancăi seamănă izbitor de mult cu costumul pe care Kim Kardashian l-a lansat în vara anului 2022.

Kim Kardashian și-a creat propria linie de costume de baie și a organizat o ședință foto specială pentru a-și promova produsele. Bianca a pășit plină de încredere pe străzile din Los Angeles ținuta ei a fost accesorizată cu o pereche de tocuri, relatează PageSix.

Kanye West a ales o ținută all black și s-a asigurat că soția sa se simte cât mai bine în timpul plimbării. Cei doi s-au oprit de câteva ori pentru a-și cumpăra înghețată, iar mai apoi au plecat cu o mașină privată.

Reclamă

Ce spun fanii lui Kanye West despre transformarea soției sale

Admiratorii lui Kanye West sunt de părere că acesta încearcă să o schimbe pe bianca. Diva este transformată complet de când a început să se întâlnească cu West.

Transformarea ei este vizibilă, dar Bianca nu pare deranjată de acest aspect. O sursă a declarat pentru DailyMail că părinții Biancăi au încercat să intervină.

Sursa spune că părinții sunt îngrijorați pentru fiica lor. Recent, Bianca a fost văzută în compania mamei sale. Atunci a ales să poarte o rochie obișnuită, fără să lase prea multe la vedere.

„Părinții ei sunt surprinși de felul în care apare pe stradă. Ei nu reușesc să o mai recunoască. Ea nu ar fi făcut asta niciodată dacă nu ar fi fost controlată”, a spus o sursă pentru DailyMail.

Prietenii divei au declarat și ei în trecut faptul că Bianca a întrerupt legăturile cu familia și apropiații după ce s-a căsătorit cu Kanye West.

„Alexandra își face timp pentru a vorbi cu Bianca. În cele din urmă au reușit să se vadă mai des. Este o oportunitate nemaipomenită pentru Alexandra. În felul acesta poate să-și înțeleagă fiica mai bine”, a spus un apropiat al familiei Censori.

Admiratorii soției lui Kanye West sunt de părere că Alexandra încearcă să fie alături de Bianca și să o readucă pe drumul cel bun. Totuși, cele mai recente apariții ale divei dovedesc că aceasta este în continuare adepta unui stil îndrăzneț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×