Reclamă

Tatăl Biancăi Censori vrea să-l confrunte pe Kanye West. Familia e îngrijorată că rapperul nu îi dă voie soției sale să vorbească cu ei

Tatăl Biancăi Censori vrea să-l confrunte pe Kanye West. Familia e îngrijorată că rapperul nu îi dă voie soției sale să vorbească cu ei. Se pare că vrea să-i excludă definitiv din viața soției sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 martie 2024, 7:01

Solicitarea părintelui îngrijorat vine în timp ce designerul Yeezy, în vârstă de 29 de ani, a fost fotografiată fără lenjerie intimă sub o pereche de dres transparent, în timp ce ieșea la cină cu muzicianul în Paris, Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl Biancăi Censori vrea să-l confrunte pe Kanye West

După ce în vara anului trecut a stârnit controverse în Veneția, acum se pare că Franța vrea să ia măsuri împotriva Biancăi. Presa internațională scrie că ar putea să primească închisoare sau să fie obligată să plătească o amendă uriașă din cauza legilor de indecență ale Franței.

Persoane apropiate celor doi au declarat pentru DailyMail.com că familia Biancăi nu mai suportă ca tânăra să fie expusă ca un trofeu nud peste tot pe unde merge.

„Tatăl Biancai, Leo, vrea să se vadă cu Kanye și să-l întrebe la ce se gândește când o expune pe Bianca ca pe un trofeu gol,” a spus o sursă apropiată arhitectului Yeezy.

„Vrea să-l întrebe pe Kanye ce ar face dacă fiicele lui, North, sau Chicago, ar fi văzute în public pe jumătate goale în ținute încurajate de soții lor. Știe că nu există nicio cale ca el să permită asta pentru fiicele lui. Așa că, nu are logică de ce ar încuraja asta pentru propria lui soție”.

Reclamă

Kanye, care s-a căsătorit cu Bianca într-o ceremonie privată în decembrie 2022, a fost, de asemenea, acuzat că încearcă să o îndepărteze de familia sa.

„Dacă acest lucru nu este suficient de rău, bărbatul care ar trebui să o protejeze pe fiica domnului și doamnei Censori este același bărbat care o exclude din propria familie”, a continuat sursa.

„Leo vrea sincer să se vadă cu Kanye pentru a-l anunța că îi rănește familia. O transformă pe iubita lui fiică într-o marfă cu aspect neplăcut”.

Reclamă

Ce scrie presa internațională despre trecutul tatălui Biancăi

Vestea că Leo, tatăl Biancăi, vrea să-l confrunte pe rapper ar putea veni ca o îngrijorare pentru Kanye. Se pare că socrul său nu are un trecut tocmai curat.

Kanye a folosit o imagine a posteriorului gol al Biancai pe coperta celui mai recent album al său, Vultures. Familia ei a ajuns la concluzia că o tratează ca pe o „mărfă comercială cu aspect neplăcut”.

DailyMail.com a dezvăluit în trecut că Leo a fost în închisoare. El a fost condamnat pentru deținerea unui import interzis (heroină) în 1982. Această infracțiune l-a condamnat la cinci ani de închisoare.

Pe lângă comerțul cu heroină, Leo are și condamnări pentru deținerea de arme de foc și muniție.

Leo este, de asemenea, fratele lui Eris Censori, un criminal cunoscut cândva drept „Al Capone din Melbourne”. Eris Censori a fost condamnat la moarte pentru crimă, deși acea sentință a fost comutată ulterior în închisoare pe viață.

Cel mai recent look al Biancăi nu a reușit însă să trezească îngrijorare în rândul prietenilor ei. Aceștia sunt acum sunt atât de obișnuiți să o vadă apărând practic goală pe stradă.

„Acest lucru nu-i mai preocupă atât de mult”.

Anul trecut, Bianca a riscat o amendă de 10.000 de euro și închisoare în timpul călătoriei cuplului în Italia, unde se plimbase „practic goală” pe stradă.

Părinții Biancăi sunt din ce în ce mai îngrijorați pentru viața fiicei lor

La începutul acestei luni, surse au declarat pentru DailyMail.com că Leo și mama ei, Alexandra, se aflau într-o stare de „stres”. Ei au văzut imagini cu fiica lor purtând în public doar o pelerină transparentă de ploaie și o pereche de cizme negre. Alături de ea, Kanye era îmbrăcat foarte bine.

„Familia și prietenii ei sunt supărați pentru că totul se înrăutățește din ce în ce mai mult”, a spus o sursă pentru DailyMail.com la acea vreme.

Sursa a continuat: „Părinții ei sunt atât de îngrijorați din cauza asta pentru că nu o recunosc. Ea nu ar face asta decât dacă este controlată. El continuă să o controleze. Îi dă mai multă miză și drept de proprietate asupra diferitelor proiecte pe care le are, inclusiv îmbrăcămintea”.

În decembrie anul trecut, s-a spus că Leo și Alexandra se temeau că fiica lor a fost pur și simplu o răzbunare în urma divorțului lui Kanye de fosta soție Kim Kardashian.

Kim a cerut divorțul de Kanye în februarie 2021. Divorțul lor a fost finalizat pe 29 noiembrie 2022. S-a întâmplat cu mai puțin de o lună înainte ca acesta să se căsătorească cu Bianca.

„Părinții ei cred că este suspect că s-a căsătorit cu Bianca la o lună după ce divorțul său de Kim a fost finalizat. Chiar nu voiau ca Bianca să fie recuperarea lui dintr-o căsnicie atât de cunoscută”.

Kanye a fost acuzat anterior că i-a dat soției sale un set de reguli după care să trăiască. Printre acestea se numără cele conform cărora să nu vorbească în public și să mănânce doar anumite alimente. Se pare că el a impus, de asemenea, restricții cu privire la ceea ce poate și nu poate să poarte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×