Reclamă

Kim Kardashian și-a făcut apariția într-o ținută din piele la Super Bowl 2024. Vedeta a fost fotografiată din toate unghiurile

Vedeta TV a sosit la Allegiant Stadium pentru Super Bowl 2024, purtând o jachetă Balenciaga supradimensionată și pantaloni asorți cu genunchiere. Kim Kardashian și-a făcut apariția într-o ținută din piele și toți fotografii au fost cu ochii pe ea.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 februarie 2024, 4:36

Ea a completat look-ul casual cu o șapcă și o pereche îndrăzneață de ochelari de soare. Kim este fană a accesoriilor mai îndrăznețe și nu se sfiește să le includă chiar și în ținută elegantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și-a făcut apariția într-o ținută din piele la Super Bowl 2024

În timp ce Kardashian, în vârstă de 43 de ani, a atras toate privirile la eveniment, ea a postat o fotografie pe Instagram înainte de a pleca de acasă. Diva le-a arătat fanilor o imagine în care prinde o minge de fotbal.

Fondatorul Skims a sosit în Las Vegas la începutul weekend-ului. Kim a fost văzută participând la aceeași petrecere pre-Super Bowl ca și Odell Beckham Jr.. Despre cei doi se știe de mai mult timp că formează un cuplu. Totul a rămas însă la nivel de zvonuri, fără nicio declarație oficială din partea lor.

Kim Kardashian, cu șapcă pe cap și ținută din piele
Kim a fost văzută participând la aceeași petrecere pre-Super Bowl ca și Odell Beckham Jr. / Profimedia Images

Aspectul ei inspirat de motocross se pare că a fost inspirat de cel purtat de presupusul ei iubit. Potrivit, PageSix, Odell Beckham Jr. a purtat la petrecerea un look din piele alb-negru. Kim a purtat atunci o pălărie de cowboy și un top decoltat.

Reclamă

Recent s-a aflat că vedeta de reality este implicată într-un proiect drag sufletului ei. Diva va produce şi va apărea într-un serial documentar despre viața actriței Elizabeth Taylor. Kardashian a fost ultima persoană care a intervievat-o pe Taylor, înainte ca marea actriță să se stingă din viață în anul 2011. Kim a spus că Taylor a fost mereu „ea însăși”, „o femeie puternică și o luptătoare”. 

Kim și Usher sunt prieteni de mult timp și se susțin pe plan profesional

În timp ce Kardashian a ajuns la Super Bowl cu prietena sa La La Anthony, mai degrabă decât cu Beckham, fostul ei soț, Kanye West, și-a făcut și el apariția pe stadion. Rapper-ul a purtat o mască cu un crucifix de la un brand de lux. Alături de el a fost însă chiar partenera sa, Bianca Censori.

Reclamă

Apariția lui Kim în ziua jocului vine la câteva luni după ce a contribuit la anunțarea lui Usher ca interpret la spectacolul de la pauza Super Bowl.

Ea a purtat atunci un colier Chanel rar pentru realizarea teaser-ului. Kim este prezentă în imagini în timp ce îi spune lui Usher: „Te-am văzut în Vegas de două ori, dar acesta trebuie să fie diferit. Cui ar trebui să trimit și cererea mea de bilet?”, a glumit ea în clip.

Recent, Usher și-a arătat „abilitățile de model” în cea mai recentă campanie a mărcii ei Skims, dezbrăcându-se pentru a face publicitate viitoarei colecții pentru bărbați.

„Kim a fost o prietenă de-ale mele de multă vreme, care mi-a susținut întotdeauna atât de mult munca. Așa că, oportunitatea de a colabora la o campanie care susține ambele noastre lansări foarte așteptate a avut sens”, a spus cântărețul într-un comunicat de presă de la momentul respectiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×