Reclamă

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori accesul pe rețelele sociale. Rapper-ul spune că o face pentru propria ei „protecție”

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori accesul pe rețelele sociale. Rapper-ul spune că o face pentru propria ei „protecție”. Cu toate acestea, prietenii tinerei se tem că o va izola și mai mult prin toate aceste interdicții pe care i le dă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 ianuarie 2024, 7:30 / Actualizat: 31 ianuarie 2024, 14:49

DailyMail.com a mai scris anterior despre temerile prietenilor ei că rapperul, în vârstă de 46 de ani, o manipulează. Mulți dintre ei cred că ultimele sale acțiuni continuă să evidențieze un tipar de comportament de „control”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori accesul pe rețelele sociale

În ciuda faptului că cei dragi Biancăi au atras atenția asupra relația ei cu rapperul și „modurile de control” ale acestuia, soțul ei pare să-și fi schimbat atitudinea față de rețelele sociale.

„Bianca a avut întotdeauna rețele sociale. A fost activă până când s-a căsătorit cu Kanye”, a declarat în exclusivitate un apropiat al celor doi pentru DailyMail.com.

„Nu vrea ca ea să mai aibă acces pentru că crede că o va răni dacă va citi lucrurile urâte pe care le spun oamenii despre ea.”

Cu toate acestea, prietenii sunt îngrijorați că este încă o tactică de a-și „izola” partenera și de a-i controla ceea ce poate spune în public.

Reclamă

„El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână sub anonimat. Este înfiorător pentru cei care o cunosc. Se simte ca o altă formă de control”.

Cu toate acestea, prietenii tinerei au mai spus că nu înțeleg de ce rapperul postează imagini cu soția sa pe propriul său cont de Instagram, în ciuda faptului că ar fi susținut că are nevoie de protecție.

Sursa a mai adăugat: „El îi împinge goliciunea pe propriul cont, astfel încât să poată controla narațiunea ei. Este deranjant și, prin interzicerea de a mai accesa online-ul, el o face să devină din ce în ce mai izolată”.

Reclamă

Prietenii tinerei au mai fost uimiți de comportamentul asertiv al ei, care acceptă cerințele lui Kanye: „Această Bianca puternică, care nu avea de gând să mai intre în scandaluri, a dispărut aparent încă o dată. Ea poartă ceea ce vrea el. Merge unde vrea el și face ce vrea el. Ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție bună. E prinsă în capcană”.

Bianca Censori trăiește după un set de reguli

În octombrie, DailyMail.com a dezvăluit că rapper-ul și-a instruit soția să „nu vorbească niciodată”. Se pare că i-a dat un set de reguli după care să trăiască. Ea are inclusiv anumite alimente pe care le poate mânca și ce poate purta.

Oamenii din interior au susținut că Bianca „nu mai are mintea ei”. În schimb, ea pur și simplu „se supune” controversatului rapper, pentru că el a convins-o că au statutul „regal”.

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca. Nu are voie să vorbească niciodată. Trebuie să poarte doar ceea ce vrea el”, a explicat sursa. „De asemenea, i se cere să mănânce anumite alimente și să se antreneze, chiar dacă Kanye nu se antrenează.”

Bianca și Kanye s-au căsătorit în secret în decembrie 2022. S-a întâmplat la doar o lună după ce și-a încheiat divorțul de Kim Kardashian, în vârstă de 43 de ani.

Designerul, fiica unui om de afaceri autralian, a crescut într-un cartier de clasă superioară din Melbourne și a urmat cursurile prestigioasei școli Carey Baptist.

Unul dintre foștii ei colegi de clasă a descris-o anterior ca un „fluture social care era prieten cu toată lumea”.

Bianca a fost expusă în mod continuu în ținute bizare

Rapperul a declarat că nu vor fi „pantaloni anul acesta”. Aceasta a fost descrierea unei imagini cu ea într-o pereche de tanga.

Postarea lui Kanye a stârnit multe semne de întrebare, deoarece anterior o criticase pe fosta sa soție, Kim, pentru că a fost „exagerat de sexualizată”, în timp ce își promova brandul SKIMS.

Tot potrivit DailyMail, se pare că Bianca a vizitat singură Australia. Se spune că ea l-a amenințat pe rapper că o va pierde dacă comportamentul lui continuă.

De asemenea, s-a mai spus că Bianca i-a atras atenția lui Kanye asupra izbucnirilor sale antisemite.

Apropiații celor doi au dezvăluit: „Ea i-a spus că comportamentul său recent este inacceptabil și că trebuie să își ceară scuze pentru că îi punea în pericol și dădea un exemplu oribil copiilor săi. Bianca s-a săturat de faptul că îi caută atenția și știe că acesta nu este cine este el cu adevărat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×