Reclamă

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori accesul pe rețelele sociale. Rapper-ul spune că o face pentru propria ei „protecție”

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori accesul pe rețelele sociale. Rapper-ul spune că o face pentru propria ei „protecție”. Cu toate acestea, prietenii tinerei se tem că o va izola și mai mult prin toate aceste interdicții pe care i le dă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 ianuarie 2024, 7:30 / Actualizat: 31 ianuarie 2024, 14:49

DailyMail.com a mai scris anterior despre temerile prietenilor ei că rapperul, în vârstă de 46 de ani, o manipulează. Mulți dintre ei cred că ultimele sale acțiuni continuă să evidențieze un tipar de comportament de „control”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori accesul pe rețelele sociale

În ciuda faptului că cei dragi Biancăi au atras atenția asupra relația ei cu rapperul și „modurile de control” ale acestuia, soțul ei pare să-și fi schimbat atitudinea față de rețelele sociale.

„Bianca a avut întotdeauna rețele sociale. A fost activă până când s-a căsătorit cu Kanye”, a declarat în exclusivitate un apropiat al celor doi pentru DailyMail.com.

„Nu vrea ca ea să mai aibă acces pentru că crede că o va răni dacă va citi lucrurile urâte pe care le spun oamenii despre ea.”

Cu toate acestea, prietenii sunt îngrijorați că este încă o tactică de a-și „izola” partenera și de a-i controla ceea ce poate spune în public.

Reclamă

„El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână sub anonimat. Este înfiorător pentru cei care o cunosc. Se simte ca o altă formă de control”.

Cu toate acestea, prietenii tinerei au mai spus că nu înțeleg de ce rapperul postează imagini cu soția sa pe propriul său cont de Instagram, în ciuda faptului că ar fi susținut că are nevoie de protecție.

Sursa a mai adăugat: „El îi împinge goliciunea pe propriul cont, astfel încât să poată controla narațiunea ei. Este deranjant și, prin interzicerea de a mai accesa online-ul, el o face să devină din ce în ce mai izolată”.

Reclamă

Prietenii tinerei au mai fost uimiți de comportamentul asertiv al ei, care acceptă cerințele lui Kanye: „Această Bianca puternică, care nu avea de gând să mai intre în scandaluri, a dispărut aparent încă o dată. Ea poartă ceea ce vrea el. Merge unde vrea el și face ce vrea el. Ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție bună. E prinsă în capcană”.

Bianca Censori trăiește după un set de reguli

În octombrie, DailyMail.com a dezvăluit că rapper-ul și-a instruit soția să „nu vorbească niciodată”. Se pare că i-a dat un set de reguli după care să trăiască. Ea are inclusiv anumite alimente pe care le poate mânca și ce poate purta.

Oamenii din interior au susținut că Bianca „nu mai are mintea ei”. În schimb, ea pur și simplu „se supune” controversatului rapper, pentru că el a convins-o că au statutul „regal”.

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca. Nu are voie să vorbească niciodată. Trebuie să poarte doar ceea ce vrea el”, a explicat sursa. „De asemenea, i se cere să mănânce anumite alimente și să se antreneze, chiar dacă Kanye nu se antrenează.”

Bianca și Kanye s-au căsătorit în secret în decembrie 2022. S-a întâmplat la doar o lună după ce și-a încheiat divorțul de Kim Kardashian, în vârstă de 43 de ani.

Designerul, fiica unui om de afaceri autralian, a crescut într-un cartier de clasă superioară din Melbourne și a urmat cursurile prestigioasei școli Carey Baptist.

Unul dintre foștii ei colegi de clasă a descris-o anterior ca un „fluture social care era prieten cu toată lumea”.

Bianca a fost expusă în mod continuu în ținute bizare

Rapperul a declarat că nu vor fi „pantaloni anul acesta”. Aceasta a fost descrierea unei imagini cu ea într-o pereche de tanga.

Postarea lui Kanye a stârnit multe semne de întrebare, deoarece anterior o criticase pe fosta sa soție, Kim, pentru că a fost „exagerat de sexualizată”, în timp ce își promova brandul SKIMS.

Tot potrivit DailyMail, se pare că Bianca a vizitat singură Australia. Se spune că ea l-a amenințat pe rapper că o va pierde dacă comportamentul lui continuă.

De asemenea, s-a mai spus că Bianca i-a atras atenția lui Kanye asupra izbucnirilor sale antisemite.

Apropiații celor doi au dezvăluit: „Ea i-a spus că comportamentul său recent este inacceptabil și că trebuie să își ceară scuze pentru că îi punea în pericol și dădea un exemplu oribil copiilor săi. Bianca s-a săturat de faptul că îi caută atenția și știe că acesta nu este cine este el cu adevărat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×