Reclamă

Kanye West și Bianca Censori au luat prânzul împreună. Cei doi îndrăgostiți au purtat ținute asortate

Kanye West și Bianca Censori au luat prânzul împreună. Cei doi îndrăgostiți au purtat de această dată ținute asortate. Paparazzi i-au surprins pe amândoi în pelerine de ploaie similare. Zâmbetul de pe fața lor a demonstrat că aceștia se înțeleg mai bine ca niciodată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 ianuarie 2024, 6:36

Bianca Censori și Kanye West adoră să fie în lumina reflectoarelor, iar fiecare nouă apariție a celor doi reușește să stârnească reacții în presa internațională. De data aceasta au petrecut o zi plăcută împreună. Aceștia au încercat să se bucure de un prânz gustos la un restaurant de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și Bianca Censori au luat prânzul împreună

Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a ieșit la întâlnire cu Kanye West. Vedeta a ales să poarte o pelerină de ploaie albastră. Imaginile o surprind pe divă fiind goală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kanye West într-o pelerină de ploaie maro și Bianca Censori într-o pelerină de ploaie albastră
Kanye West și Bianca Censori s-au bucurat de timpul petrecut împreună / Profimedia Images

Se pare că aceasta ar fi purtat doar o pereche de bikini pe sub pelerina albastră. Ținuta i-a fost completată de o pereche de cizme din piele, scrie PageSix.

Reclamă

Kanye West a ales să se asorteze cu soția sa și a purtat și el o pelerină de ploaie. Acesta a optat pentru o altă nuanță. Cântărețul și-a ținut soția de mână și  condus-o prin parcare până la mașina personală.

În ciuda temperaturilor din Los Angeles, Kanye și Bianca nu au renunțat la ținutele pe care le-au ales. Cei doi soți s-au bucurat de atenția pe care o primesc de la fotografi.

Paparazzi au reușit să surprindă câteva imagini în care partenerii zâmbesc unul la celălalt. Kanye e complet transformat de când a decis să-și înlocuiască dinții naturali cu unii de titan. Zâmbetul artistului a declanșat multe reacții în mediul online.

Reclamă

Bianca Censori s-a îndepărtat de prieteni și familie după căsătoria cu Kanye West

Bianca Censori e complet transformată de când s-a căsătorit cu Kanye West. Aceasta și-a schimbat complet stilul vestimentar, dar și înfățișarea. Diva a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori cu părul scurt. Apropiații Biancăi spun că toate aceste schimbări au apărut la insistențele lui Kanye West.

Artistul ar vrea să o transforme pe Bianca într-o versiune a fostei sale soții, Kim Kardashian. Bianca a negat aceste afirmații și a spus în trecut că prietenii ei sunt „invidioși”pe succesul pe care îl are, a citat HelloMagazine.

Apropiații soției lui West a mai spus că aceasta s-a îndepărtat de familie și cei dragi preferând să petreacă timpul doar cu soțul ei.

Kanye pare mândru de căsnicia pe care o are, dar și de felul în care decurge relația lui cu Bianca. Recent, artistul a postat un videoclip cu soția sa. În imagini Bianca apare în timp ce conduce o mașină de lux. Aparițiile tot mai dese ale celor doi denotă faptul că relația lor merge tot mai bine. Mariajul pare să fie unul de bun augur pentru ambele părți.

Bianca nu a vrut să discute despre relația ei, însă diva zâmbește deseori atunci când e în preajma lui West. Chiar dacă mulți spun că diva ar fi „controlată” de Kanye, Bianca nu lasă această impresie atunci când iese în public.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×