Reclamă

Kanye West și-a scos dinții și i-a înlocuit cu titan. Intervenția rapper-ului a costat 850.000 de dolari

Kanye West și-a scos dinții și i-a înlocuit cu titan. Intervenția rapper-ului a costat 850.000 de dolari. Protezele din titan sunt cea mai recentă decizie a artistului, care în ultimul timp a fost implicat în mai multe controverse.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 ianuarie 2024, 6:07

Rapperul, în vârstă de 46 de ani, care este dat în judecată pentru că ar fi lovit un fan în 2022, și-a arătat cu mândrie noul zâmbet într-o postare pe Instagram. El a spus că acum seamănă cu răufăcătorul Jaws.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și-a scos dinții și i-a înlocuit cu titan

Într-o fotografie exclusivă obținută de DailyMail.com, au fost arătate noile proteze luxoase ale West. O sursă a dezvăluit pentru site-ul menționat mai sus că sunt „mai scumpe decât diamantele”. De asemenea, se pare că ele au fost proiectate chiar de rapper.

Implantul este un nou model chirurgical și este unic, special pentru rapper, iar costul total se zvonește că ar fi de 850.000 de dolari. Noile proteze ale vedetei au fost montate de doctorul Thomas Connelly în Beverly Hills, alături de Naoki Hayashi, maestru tehnician dentar.

Connelly a spus pentru DailyMail.com: „A fost o plăcere să lucrez la fiecare pas al procesului. Viziunea lui de a proiecta artă unică transcende progresia dentară. Îmbinarea viziunii sale cu știința dentară a creat un nou aspect, care este epic”.

Rapper-ul a mai avut și implanturi cu diamante

Reclamă

În 2010, rapperul a avut implanturi cu diamante și aur. Într-o discuțe cu Ellen DeGeneres el a spus atunci că i-a fost înlocuit întregul rând de dinți din partea de jos.

„M-am gândit că diamantele sunt mai tari”, i-a spus el. Acesta a mai mărturisit la vremea respectivă că i-a cerut dentistului să-i scoată rândul de dinți de jos și să-i înlocuiască cu pietrele prețioase.

Ellen a crezut că e vorba despre niște fațete, dar Kanye a răspuns imediat: „Sunt cu adevărat dinții mei. Mi-am înlocuit rândul inferior de dinți. Cred că există anumite lucruri pe care vedetele ar trebui să le facă”.

Reclamă

Afirmațiile sale anterioare că un dentist i-ar fi înlocuit dinții au fost întâmpinate cu scepticism de către public. Chiar și fanii lui Kanye s-au îndoit că el ar fi putut să facă așa ceva.

Kanye West a fost implicat în mai multe situații tensionate în ultimul timp. El a fost eliminat din colaborări cu mai multe brand-uri de renume după ce a făcut o serie de dezvăluiri antisemite în octombrie 2022. Recent s-a aflat și că el datorează mai mult de 1 milion de dolari în taxe neplătite.

Documentele mai arată că datorează și 101.093 de dolari, suma însemnând taxe pe proprietate pentru două case pe care le deținea împreună cu fosta sa soție. Taxa totală ajunge la 1.035.126,56 de dolari.

La sfârșitul anului trecut s-a aflat și că proprietatea de pe malul oceanului Malibu, cumpărată de West cu 57 de milioane de dolari în septembrie 2021, a fost scoasă la vânzare cu 4 milioane de dolari mai puțin. Kanye West a luat mai multe decizicii controversate în ultimul timp. Cel mai mult el este criticat pentru faptul că o manipulează pe Bianca Censori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×