Reclamă

Bianca Censori e descrisă drept o „cauză pierdută”. Prietenii vedetei spun că îi pasă mai mult de faimă decât de relația cu ei

Bianca Censori e descrisă drept o „cauză pierdută”. Prietenii vedetei spun că îi pasă mai mult de faimă decât de relația cu ei. Soția lui Kanye, la rândul ei, și-a acuzat prietenii că sunt „geloși” pe faima sa. Le-a spus să își vadă de treaba lor după ce și-au exprimat îngrijorarea pentru comportamentul ei de când s-a căsătorit cu rapperul din Chicago.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2023, 12:32

O sursă a declarat pentru Daily Mail că prietenii designerului australian au luat în sfârșit legătura cu ea pentru a-și împărtăși grijile. Cu toate acestea, se pare că au fost întâmpinați cu un răspuns și o atitudine distante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori e descrisă drept o „cauză pierdută”

„Nu era interesată să vorbească. Nici nu era interesată de preocupările cuiva pentru ea”, a declarat un prieten apropiat pentru presa. Aceeași sursă a continuat: „Ea a înlăturat pe toată lumea. L-a înjurat pe unul dintre foștii ei prieteni atunci când a încercat să o întrebe dacă este bine. Ea spune că prietenii ei sunt doar geloși pe faima sa.”

Censori a primit pentru prima dată atenția fanilor și a presei după ce s-a căsătorit cu Kanye în ianuarie. Ceremonia lor a avut loc la două luni după ce divorțul său de Kim Kardashian a fost finalizat. Potrivit prietenilor tinerei de 28 de ani, ea este o „cauza pierdută însetată”.

Ei au remarcat, de asemenea, că „Bianca știe cum să atragă titlurile acum și îi place să fie muza lui Kanye pentru că îi dă ceea ce și-a dorit întotdeauna, faimă”.

În urmă cu aproape două săptămâni, prietenii lui Censori l-au acuzat pe Ye că a făcut din a doua lui soție o „versiune radicalizată a lui Kim, aproape ca Kim 2.0”.

Reclamă

Problemele legate de bunăstarea lui Censori au apărut după ce prietenii ei și-au exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul ei public. Conduita controversată a ei și a lui Kanye din Veneția, Italia, a devenit virală online.

În timp ce se aflau în țara europeană, cei doi au fost fotografiați într-un act intim. Censori era cu fața în jos, iar capul ei era între picioarele lui West. Acțiunile lor au înfuriat compania de taxiuri pe apă Venezia Turismo Motoscafi, compania emitându-le o interdicție pe viață. Interdicția le interzice să calce pe proprietate în viitor.

După ce a apărut vestea despre acest lucru, prietenii lui Censori au spus că sunt „extrem de îngrijorați”. Ei susțin că West îi influențează negativ deciziile.

Reclamă

Ce declarații au făcut apropiații divei

„Prietenii ei încearcă să o salveze. Dar nimeni nu poate din cauza blocajelor pe care Kanye le-a pus în jurul ei”, a spus un prieten pentru Daily Mail. Persoana a adăugat: „Nu este cine este ea. Este o persoană incredibil de deschisă și plină de viață, care nu își ține niciodată gura.”

Deși prietenii lui Censori păreau să dea vina pe câștigătorul Grammy, ei au sugerat, de asemenea, că ea „știa în ce se bagă” devenind iubita lui.

Censori a lucrat pentru brandul lui Ye, „Yeezy”, în calitate de designer arhitectural. Într-un interviu radio, o prietenă de-ale ei a dezvăluit că West si-a dat mesaj și i-a spus să vină să lucreze cu el.

După ce a primit mesajul direct, Censori și-a făcut bagajele și s-a îndreptat spre Los Angeles.

Kanye West și noua sa „soție” Bianca Censori au provocat din nou controverse

Kanye West și noua sa „soție” Bianca Censori au provocat din nou o frenezie majoră în timp ce faceau cumpărături în Via dei Calzaiuoli din Florența, Italia.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bianca Censori face poze cu fanii pe stradă
Bianca Censori e descrisă drept o „cauză pierdută” / Profimedia Images

West, în vârstă de 46 de ani, a intrat în modul de fotograf în timp ce bondina de 28 de ani poza cu localnici încântați de un alt look îndrăzneț al ei.

Înconjurată de fani, Censori și-a arătat silueta senzațională într-un body strâmt, stilizat cu dres strălucitor și tocuri ascuțite.

Între fotografii, West s-a oprit să ajusteze ținuta spectaculoasă a arhitectului Yeezy pentru a asigura cea mai bună fotografie posibilă a soției sale. Censori a avut părul coafat pe spate și ascuns după urechi.

În ceea ce privește machiajul, ea a optat pentru un fard de pleoape închis la culoare, cu un ruj lucios și autobronzant.

Ea a purtat o geantă Braccialini unică, în formă de melc. E făcută din feronerie aurie antică și piele verde închis, care se vinde cu 2.035 de dolari. West și-a ascuns cea mai mare parte a feței cu o cămașă cu mâneci lungi pe care a legat-o sub formă de mască.

Rapperul era îmbrăcat complet în negru. El purta un tricou larg, pantaloni și pantofi sport Yeezy. După ce a obținut nenumărate fotografii pe stradă, West a mers cu nerăbdare cu Censori în magazinul Graziella Braccialini. E un un brand de lux fondat în Florența, Italia, renumit pentru articolele sale din piele.

Deși au fost însoțiți de securitate, West a acționat ca paza de corp personală a soției sale în timpul scurtei plimbari până la magazin.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×