Reclamă

Kim Kardashian a slăbit mult, iar acum își afișează noua siluetă în costum de baie. Vedeta s-a bucurat de soare în timpul unei vacanțe în Turks și Caicos

Diva pare să fie în cea mai bună formă fizică din viața ei la vârsta de 42 de ani. Kim Kardashian a slăbit mult, iar acum își afișează noua siluetă în costum de baie. Vedeta s-a bucurat de soare în timpul unei vacanțe în Turks și Caicos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 septembrie 2023, 8:32

Dacă în trecut purta mărimea șase la haine, acum Kim se laudă că a slăbit până la mărimea doi. Totul se întâmplă datorită noilor ei antrenamente cu greutăți alături de antrenorul ei personal Senada Greca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a slăbit mult

Recent, Kim a arătat incredibil într-un costum de baie de la Chanel. Vedeta și-a purtat părul negru pe spate într-o împletitură lungă. Kim era machiată frumos pentru ziua ei la plajă. Sprâncenele erau conturate impecabil. Avea fard de obraz roz și un ruj mov, iar unghiile erau făcute cu o ojă roz deschis.

Ea se bucură de o perioadă de relaxare într-o locație superbă după o vară foarte aglomerată. Vedeta a fost în Japonia cu fiica ei North și a fost, de asemenea, ocupată să promoveze noua ei campanie SKIMS. De asemenea, a fost văzută filmând emisiunea The Kardashians. Ea a mers și la spectacolul de ziua lui Beyonce din Los Angeles.

Turks și Caicos este un arhipelag de 40 de insule de corali din Oceanul Atlantic. E un teritoriu britanic la sud-est de Bahamas. Locurile de scufundări includ o barieră de recif de 14 mile pe malul de nord al orașului Provo. Din păcate, a fost o perioadă foarte ciudată pentru Kim.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kim Kardashian, fotografiată de la spate, într-un costum de baie din două piese, în vacanță
Recent, Kim a arătat incredibil într-un costum de baie de la Chanel / Profimedia Images

Kim este rușinată de ceea ce face tatăl copiilor ei

Se spune că ea este „disperată de rușine și îngrijorată” de situațiile în care apare fostului ei soț, Kanye West. Starul Kardashians are patru copii cu rapperul, în vârstă de 46 de ani. O are pe North, de 10 ani, pe Saint, de șapte ani, pe Chicago, în vârstă de cinci ani și pe Psalm în vârstă de patru ani. Kim a fost căsătorită cu Kanye din 2014 până în 2022.

Reclamă

Kim crede că ceva „în mod clar nu este în regulă” cu el, după ce a fost văzut cu pantalonii lăsați în jos în timpul unei plimbări cu barca în Italia cu „soția” sa, Bianca Censori, în vârstă de 28 de ani. O sursă a spus: „Kim nu știe cum le va explica totul copiilor.

Kim a fost atât de îngrijorată de noile fotografii care au apărut cu Bianca. S-a întrebat cum le va explica ea totul copiilor? Este jenată și îngrijorată pentru el. El se plimbă desculț cu șampanie pe stradă, ceva clar nu este în regulă”.

Kanye și-a expus posteriorul turiștilor din bărcile vecine în timp ce mergea cu un taxi fluvial pe faimoasele canale ale Veneției. În tot acest timp, Bianca este văzută în mod regulat purtând ținute revelatoare.

Ce crede Kim despre aparițiile lui Kanye alături de soția lui

Sursa a adăugat pentru The Sun: „Este greu pentru (Kim) pentru că ea crede că poate merge mai departe. De fiecare dată când Kanye și Bianca au aceste apariții, le amintește tuturor că Kim s-a îmbrăcat în ținute strâmte în timpul căsătoriei. Ea ar prefera să o lase în urmă și să uite de asta”.

Kim și Kanye au decis să se ocupe împreună de cei patru copii după despărțirea lor.

Kanye și Bianca s-au „căsătorit” într-o ceremonie de nuntă neobligatorie din punct de vedere legal în ianuarie. Atunci le-a fost alături și o prietenă a cărei identitate a rămas necunoscută. Kanye și Bianca s-au afișat la două luni după ce divorțul lui de Kim a fost finalizat.

Kim a devenit faimoasă când o casetă sexuală cu ea și fostul iubit Ray J a fost difuzată pe internet în 2007. La scurt timp după aceea, ea a început să joace în Keeping Up with the Kardashians alături de familia ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×