Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle caută o locuință în Malibu. Ducii de Sussex vor să-și schimbe reședința

Prințul Harry și Meghan Markle caută o locuință în Malibu. Ducii de Sussex sunt dornici să-și schimbe reședința. Cei doi dețin deja o casă în Montecito, acolo unde locuiesc alături de cei doi copii, Archie și Lilibet.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 septembrie 2023, 6:00

Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat locul unui conac de 18 milioane de dolari din Malibu. Cei doi par să fie dornici să-și schimbe reședința din Montecito și să-și mute familia mai aproape de Hollywood. Cuplul a mer să vadă moșia impresionantă. Conacul se află în prezent în construcție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle caută o locuință în Malibu

Locul unde ar urma să se mute nu este finalizat. În prezent există doar un teren care a fost evaluat la suma de 8 milioane de dolari.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Panoramă cu potențiala reședință a Ducilor de Sussex din Malibu
Prințul Harry și Meghan Markle au deja o locuință în Montecito / Profimedia Images

Locul are o piscină construită deja, iar planurile prevăd o proprietate modernă de 10.000 de metri pătrați, care ar costa nici mai mult nici mai puțin de 10 milioane de dolari pentru a fi construită.

Reclamă

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, locuiesc în conacul lor cu nouă dormitoare din Montecito. Reședința din Montecito este evaluată la suma de 14 milioane de dolari. Ducii s-au mutat în Montecito în anul 2020.

Casa este construită în stil mediteranean și se întinde pe o suprafață de 18.000 metri pătrați. Proprietatea are grădini de trandafiri, un teren de tenis, o căsuță pentru copii, o piscină și o pensiune cu două dormitoare.

Ducii au fost vecini cu Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Ariana Grande, Katy Perry și Orlando Bloom. Totuși, reședința din Montecito se află la un drum de o oră și jumătate cu mașina de Hollywood.

Reclamă

Terenul din Malibu este la numai 45 de minute de mers cu mașina până la Hollywood, scriu publicațiile internaționale.

Ce vecini ar putea avea Ducii de Sussex

Noua reședință a Ducilor de Sussex le-ar putea aduce mai multă deschidere la Hollywood. Aceștia ar urma să aibă câțiva vecini impresionanți. Proprietatea pe care vor să o achiziționeze de află în apropierea casei în care locuiește familia Kardashian.

Mama lui Meghan, Doria Ragland, a fost fotografiată la un eveniment caritabil alături de Kim Kardashian și mama ei, Kris Jenner. Proprietatea pe care vor să o achiziționeze are deja o casă de pază. Aici locuiesc cei care protejează drumul până la locul unde se va construi reședința principală.

Proprietatea, deasupra Broad Beach și a Pacific Coast Highway, va avea o casă principală uimitoare, construită într-un stil modern, cu ferestre mari și vedere la ocean. Reședința ar urma să beneficieze de confidențialitate și securitate completă, scriu publicațiile internaționale.

Cuplul este dornic să găsească un loc izolat pentru familia sa, dar și suficient de aproape de Hollywood. Meghan și Harry au avut tot mai multe drumuri la Hollywood. Recent, soția Prințului Harry a fost pozată în Los Angeles la un concert susținut de Beyonce.

Ducele de Sussex a participat și al la un meci de fotbal din Los Angeles. Experții regali au declarat recent că Prințul Harry va fi nevoit să se desprindă de Familia Regală pentru a-și putea crea un nume nou la Hollywood. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×