Reclamă

Prințesa Kate a onorat memoria Prințesei Diana de mai multe ori. Care au fost cele mai emoționante momente

Prințesa Diana a fost o mamă devotată pentru Prințul William și Prințul Harry. Amintirea ei a fost de-a lungul timpului readusă la viață în mai multe feluri. Chiar și Prințesa Kate a onorat memoria Prințesei Diana de mai multe ori. Care au fost cele mai emoționante momente.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 septembrie 2023, 8:41

Prințesa de Wales aduce adesea omagii subtile mamei soțului ei, Prințul William, Diana, Prințesa de Wales. Prin îmbrăcămintea, tehnicile de creștere a copiilor, alegerile stilului de viață și multe altele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate acestea sunt omagii emoționante aduse bunicii copiilor ei, pe care nu au ajuns să o întâlnească niciodată. Atât Prințul William, cât și Kate vorbesc despre Diana celor trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Prințesa Kate a onorat memoria Prințesei Diana de mai multe ori

Într-un documentar din 2017, Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, Prințul de Wales a dezvăluit că „în mod constant” vorbește cu copiii săi „despre bunica Diana” la culcare, pentru ca aceștia să știe că „există două bunici în viața lor”.

Pentru a marca Ziua Mamei în Marea Britanie în 2021, William și Kate au publicat felicitări realizate manual pe care copiii lor le-au făcut cu drag pentru bunica lor.

„Dragă bunică Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult”, a scris atunci Prințesa Charlotte.

Reclamă

George a scris și el un mesaj pe felicitarea sa: „Dragă bunică Diana, La mulți ani fericiți de Ziua Mamelor. Te iubesc foarte mult și mă gândesc mereu la tine. Îți trimit multă dragoste de la George”.

Când Kate a primit titlul de Prințesă de Wales în septembrie 2022, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, sursele regale au spus pentru Hello! că ea „apreciază istoria asociată cu acest rol, dar va dori să privească spre viitor, pe măsură ce își creează propria cale”.

Să aruncăm o privire la toate modurile în care Kate i-a adus un omagiu regretatei sale soacre.

Reclamă

Numele Prințesei Charlotte

Deși Diana nu și-a văzut niciodată nepoții, William și Kate au găsit o modalitate cu adevărat emoționantă de a-și aminti de Prințesă atunci când fiica lor s-a născut în 2015. Cuplul a ales să-și numească cel de-al doilea copil după Diana și i-a dat numele complet Charlotte Elizabeth Diana.

În afară de legătura cu mama lui William, numele a adus și un omagiu Majestății Sale Regina. Elizabeth este, de asemenea, al doilea nume al lui Kate și al mamei sale, Carole Middleton.

Prințesa Charlotte alături de Prințul Louis în timp ce fac cu mâna de la balconul Palatului Buckingham în ziua Încoronării Regelui Charles
Prințesa Charlotte ar putea să poarte o tiara înainte de ziua nunții sale / Profimedia Images

Prințesa Charlotte a fost botezată în aceeași biserică cu Prințesa Diana

După ce au numit-o pe Prințesa Charlotte după Diana, William și Kate au făcut un pas mai departe. Au decis să-și boteze fetița într-un loc care deține un loc special în inimile lor. Biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham.

Biserica, care se află pe Sandringham Estate, este același loc în care Diana a fost botezată în august 1961. Prințesa Kate a onorat memoria Prințesei Diana ori de câte ori a putut, semn că dragostea ei pentru William este imensă.

Kate a omagiat-o pe Prințesa Diana când a părăsit spitalul după ce l-a născut pe Prințul George

Legănându-și fiul nou-născut în brațe, în timp ce se confrunta cu presa pe treptele aripii Lindo de la Spitalul St Mary’s din Londra, în 2013, Kate a omagiat-o pe Diana când și-a prezentat lumii primul copil, William, în 1982.

Prințesa a purtat o rochie albastră cu buline pentru prima ei apariție ca mamă. Diana a părăsit spitalul într-o rochie similară cu buline de Catherine Walker.

Având în vedere că rochia lui Kate a fost făcută special pentru ea de unul dintre designerii ei preferați, Jenny Packham, asemănarea dintre cele doua ținute probabil nu a fost o coincidență. La fel cum revenirea la același spital în care s-au născut William și Harry a fost o alegere deliberată de a onora o tradiție de familie.

Colaj cu Prințesa Diana și Kate Middleton, ambele îmbrăcate în rochii roșii cu guler alb. Kate și William după nașterea Prințului Louis, Diana după nașterea Prințului Harry
Prințesa Diana și Kate Middleton au purtat amândouă rochii roșii după nașterea celui de-a doilea fiu / Profimedia

Kate l-a trimis pe Prințul George la o școală Montessori

Diana a fost cea care a insistat ca copiii ei să fie educați în afara zidurilor palatului. Așa că, atunci când a venit timpul ca William să înceapă creșa, l-a înscris la Mrs. Mynors Nursery School din vestul Londrei.

Diana însăși a fost asistentă la grădinița Young England din Pimlico, o creșă care folosește metoda Montessori.

Prin urmare, nu a fost surprinzător faptul că și-a dorit ca fiii ei să fie școliți în același mod. Metoda Montessori e o metodă de predare care echilibrează munca și jocul și încurajează copiii să se dezvolte în ritmul lor.

După mai mult de 30 de ani și fiul lui William și al lui Kate, George, a participat și el la o creșă Montessori. Băiețelul și-a început studiile la Westacre Montessori School din Norfolk și a petrecut acolo câteva dimineți pe săptămână.

Kate are același limbaj protector al corpului cu copiii

Kate este la fel de protectoare față de cei trei copii ai săi, precum a fost Diana cu William și Harry. Potrivit Good Housekeeping, expertul în limbajul corpului Patti Wood spune că limbajul corpului lor cu copiii este foarte asemănător.

Comparând fotografiile cu cele două mame, ea a spus: „Ambele femei sunt incredibil de practice. Sunt mereu fixate pe copiii lor, chiar și cu haosul din jurul lor”.

Kate poartă inelul de logodnă cu safir al Prințesei Diana

William a cerut-o în căsătorie pe Kate cu inelul de logodnă cu safir al Dianei. La aproape fiecare eveniment la care Kate participă, Prințesa reușește să impresioneze cu inel de logodnă cu diamante, care i-a aparținut Dianei.

Inelul este alcătuit dintr-un safir Ceylon oval de 12 carate. El este înconjurat de un grup de 14 diamante montate în aur alb. Bijuteria a fost creată de bijutierul Garrard.

La momentul logodnei cu Prințul Charles, Diana a ales ea însăși inelul din catalogul bijutierului. Unii au spus că Prințesa l-a ales pentru că îi amintea de inelul mamei sale.

Kate Middleton într-o rochie albastră, alături de Prințul William, în timp ce își lasă la vedere inelul de logodnă
Kate Middleton și-a dat jos inelul de logodnă. Prințesa de Wales nu poartă tot timpul bijuteria regală / Getty Images

Kate îi aduce un omagiu Dianei cu bijuteriile sale

Pe lângă inelul ei de logodnă atrăgător, Kate mai deține o altă bijuterie care a aparținut anterior soacrei sale regretate.

La scurt timp după ce William și Kate s-au căsătorit în 2011, mireasa a primit niște cercei frumoși cu diamante și safir, care se potrivesc cu inelul ei de logodnă. Ei i-au aparținut inițial Dianei. Kate i-a purtat pentru prima dată când ea și William l-au urmărit pe Andy Murray din Royal Box de la Wimbledon în 2011.

Kate poartă tiara preferată a Dianei pentru ocazii speciale

Era doar a treia oară când purta o diademă în public, dar Kate părea să o aibă în minte pe soacra ei când a participat la recepția diplomatică anuală a Reginei Elisabeta în decembrie 2015. Ducesa a optat pentru uimitoarea tiara Lover’s Knot, care era favorita Prințesei Diana.

De atunci, a fost tiara pe care Kate a purtat-o cel mai mult. O folosește la banchetele de stat și la recepțiile diplomatice.

Kate se inspiră în stilul vestimentar al copiilor ei de la Diana

Când Prințul George a participat la botezul surorii sale, în iulie 2015, tânărul era îmbrăcat din cap până în picioare într-o ținută asemănătoare cu cea pe care o purta tatăl său William când era copil. Îmbrăcat într-o cămașă albă brodată și pantaloni scurți roșii, George a fost imaginea tatălui său când William a mers la spital pentru a-l întâlni pe fratele său Harry pentru prima dată în 1984.

Rachel Riley a conceput ținuta lui George și a recunoscut că a observat asemănări între felul în care Kate și Diana și-au îmbrăcat copiii. „Diana l-a îmbrăcat pe Prințul William într-un mod foarte tradițional, chiar mai tradițional decât o face Kate cu Prințul George”, a declarat designerul pentru Mail Online. „George arată întotdeauna superb, de asemenea. Îmbrăcămintea lui este foarte clasică, dar potrivită pentru ziua de azi, acesta este aspectul pe care încearcă să-l obțină. Este o versiune mai modernă a look-ului lui William când era băiețel.”

Kate iubește vacanțele de iarnă cu copiii ei precum Diana

Fără să știe mass-media și publicul, William și Kate și-au luat prima vacanță secretă ca o familie de patru persoane în martie 2016. Ei au vizitat regiunea lor preferată din Alpii francezi, unde George și Charlotte au experimentat prima interacțiune cu zăpada.

Portretele oficiale care au fost lansate de Palatul Kensington după călătorie au adus în mintea admiratorilor sărbătorile în familie pe care Diana obișnuia să le aibă împreună cu fiii ei William și Harry. Prințesa își ducea copiii în vacanțele de iarnă, adesea la Lech, în Austria, unde practicau schiul împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×