Reclamă

Ce nume simpatic folosește Prințesa Charlotte pentru a putea fi o elevă normală. „Poreclele“ copiilor Prințului și Prințesei de Wales

Află ce nume simpatic folosește Prințesa Charlotte pentru a putea fi o elevă normală la școala ale cărei cursuri le urmează. Jurnaliștii unei publicații din UK au dezvăluit la ce apelativ răspunde unica fiică a lui Kate Middleton și a Prințului William. Și, desigur, au fost menționate și „poreclele“ celorlalți copii ai Prințului și Prințesei de Wales.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 26 august 2023, 6:48

Fata celebrului cuplu regal este a treia în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl său și fratele ei mai mare. Iar fiul cel mic al Prințului William este al patrulea succesor la tronul Marii Britanii, după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nume simpatic folosește Prințesa Charlotte pentru a putea fi o elevă normală

Cunoscută drept Alteța Sa Regală Prințesa Charlotte de Cornwall și Cambridge, nepoata Regelui Charles învață la Școala Lambrook din Berkshire. Și, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai mediatizați copii din întreaga lume, Prințesa Charlotte folosește un nume simpatic pentru a putea fi o elevă normală.
Ea a renunțat la titlul regal și îl utilizează pe cel al părinților săi ca nume de familie. Astfel, fiica Ducilor de Cornwall este strigată de profesori și colegii ei de școala Charlotte Wales, a titrat publicația britanică Express.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte, în haine lejere, albastre, cu părul desfăcut, jucându-se în iarbă
Charlotte este copia fidelă a tatălui său în cele mai recente imagini / Profimedia Images

Același proces este aplicat și în rândul fraților ei, Prințul George și Prințul Louis. Ei sunt cunoscuți la școală drept George Wales, respectiv Louis Wales.

Reclamă

În plus, aceeași tactică a existat și în copilăria tatălui lor, Prințul William, dar și a unchiului lor, Prințul Harry. Ei au folosit, la acea vreme, titlul Regelui Charles al III-lea ca nume de familie.

În septembrie 2022, Prințesa Charlotte și frații săi au fost înscriși la Școala Lambrook.

Unitatea de învățământ la care sunt înscriși cei trei copii ai Ducilor de Cornwall se află în apropiere de Adelaide Cottage, o superbă casă din secolul al XIX-lea, aflată pe proprietatea Windsor.

Reclamă

Prințesa Charlotte are două porecle de la părinții ei

Potrivit presei din UK, Prințesa Charlotte are două porecle de la părinții ei. În timp ce Kate Middleton îi spune „Lottie“, Prințul William folosește pentru ea apelativul „Mignonette“. Acesta este un cuvânt francez, care se traduce: „mic, dulce și delicat“ sau „drăguț“.

Porecla pe care Ducesa de Cornwall o utilizează pentru fiica ei s-a aflat în cadrul unei călătorii făcută oficial în Irlanda de Nord în 2019. Atunci, Kate Middleton a stat de vorbă cu o femeie pe care o cheamă Laura-Ann și cu fiul acesteia, Bertie.

Ulterior, tânăra mamă a făcut public schimbul de replici purtat cu soția Prințului Wiliiam.

„Ea a întrebat câți ani are Bertie, i-am zis că patru. Iar ea a spus: «Oh, el are aceeași vârstă ca Lottie». Ea i-a spus fetei sale «Lottie»!“, au mai scris jurnaliștii de la Express.

Descoperă ritualul Prințesei de Wales alături de cei trei copii ai săi. S-au aflat detalii despre cum își petrece Kate Middleton diminețile cu Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis.

Porecla primită de Prințesa Charlotte de la prietenii ei de la școală

Despre nepoata Regelui Charles se spune că are o fire „foarte aventurieră“ și, totodată, este „băiețoasă“. Aceste caracteristici au făcut ca ea să fie poreclită de prietenii de la școală drept „Prințesa Războinică“. Mărturisirea a fost făcută de un expert legal, conform Mirror.

Prințesa Charlotte este competitivă în relația cu frații săi, Prințul George și Prințul Louis. Află mărturiile făcute de Kate Middleton despre fiica sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×