Reclamă

Copiilor lui Kate Middleton li s-au schimbat uniformele școlare. Motivul care a stat în spatele acestei decizii importante

Copiilor lui Kate Middleton li s-au schimbat uniformele școlare. Această decizia a fost luată recent și se pare că a existat un motiv foarte important în spatele ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2023, 6:42

Uniformele școlare ale Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis au primit o mini-modificare, s-a aflat recent. Schimbarea a fost doar una dintre multele inițiative adoptate de Școala Lambrook. Academia a dorit să organizeze Săptămâna de conștientizare a sănătății mintale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiilor lui Kate Middleton li s-au schimbat uniformele școlare

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au bucurat de o pauză de la regulile stricte ale școlii lor săptămâna trecută. Totul a fost făcut în onoarea unei cauze foarte importante, scrie yahoo.com.

Prințul și Prințesa de Wales și-au înscris cei trei copii la școala Lambrook din Windsor în septembrie. Mutarea lor s-a făcut după marea mutare la Adelaide Cottage de la Palatul Kensington vara trecută. Prestigioasa academie se mândrește cu o multitudine de facilități de ultimă generație. Academia deține un teren de golf, o piscină și chiar o fermă de animale numită The Orchard.

Kate Middleton alături de Prințul William, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte la slujba de Paște
Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte se întorc la școală după vacanța de primăvară / Profimedia Images

La fel ca multe școli private din Marea Britanie, Lambrook are și o politică strictă de uniformă.

Reclamă

În timpul iernii, băieții trebuie să poarte o cămașă cu mâneci lungi, albastră sau verde, pantaloni bleumarin și un pulover bleumarin. Fetele trebuie să poarte o bluză în carouri, cu guler și o tunică din tartan. Regulile de uniformă ale lui George, Charlotte și Louis se schimbă din nou în sezonul de vară. În această perioadă, băieților li se permite să poarte o cămașă cu mâneci scurte și bermude. Fetele sunt rugate să poarte o rochie vichy. Toate articolele trebuie, de asemenea, să fie personalizate cu numele pentru a preveni confuziile.

Excepția care a stat la baza modificării regulilor

O excepție rară de la regulile școlii Lambrook a fost făcută săptămâna trecută pentru a sărbători Săptămâna de conștientizare a sănătății mintale.

Reclamă

Ca parte a campaniei „Wear it Green”, elevii au fost încurajați să adauge un element verde în uniformele lor pentru a „recunoaște și promova sănătatea mintală pozitivă”. Nu se știe cum și-au personalizat uniformele George, Charlotte și Louis. Cu toate acestea, având în vedere stilul lui Kate Middleton, cu siguranță nu au dezamăgit.

Alte activități desfășurate la Lambrook în timpul Săptămânii de conștientizare a sănătății mintale au inclus lecții în aer liber și discuții despre gestionarea anxietății.

„Suntem dornici ca copiii noștri să aibă seturile de instrumente necesare pe care să le poată identifica. Să le folosească atunci când lucrurile sunt dificile. Acest lucru îi va ajuta în viață nu doar în timpul școlii, ci și în viața lor viitoare”, a spus un reprezentant al școlii într-o declarație pentru site-ul oficial al academiei.

De asemenea, Kate Middleton a ales culoarea verde pentru a marca campania națională săptămâna trecută. Ea s-a prezentat la Centrul Anna Freud din Londra purtând o rochie verde smarald Suzannah London. Ulterior s-a aflat că alegerea ei vestimentară a costat 2.790 de lire sterline. Culoarea cu tematica naturii este asociată în mod obișnuit cu conștientizarea sănătății mintale. E datorită conotațiilor sale legate de noile începuturi și evoluție.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×