Reclamă

Cum ar putea să arate încoronarea Prințului William. Experții regali au analizat comportamentul Prințului de Wales

Experții regali au analizat cum ar putea să arate încoronarea Prințului William. Analiza lor a avut la bază comportamentul Prințului de Wales la ceremonia de încoronare a Regelui Charles, dar și deciziile pe care soțul lui Kate Middleton le-a lua în ultimii ani. Ipoteza acestora susține că fiul Majestății Sale ar putea alege o abordare modernă asupra organizării evenimentului istoric.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 mai 2023, 6:06

Încoronarea Regelui Charles a avut loc pe data de 6 mai 2023. Prințul William și soția sa au atras atenția la evenimentul istoric. William este următorul moștenitor al tronului Marii Britanii. Pe umerii săi se află o responsabilitate imensă, însă fiul Regelui Charles pare pregătit să-și asume rolul de monarh în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum ar putea să arate încoronarea Prințului William

Prințul de Wales a jucat un rol esențial la încoronarea tatălui său din data de 6 mai 2023. Fiul Regelui i-a adus un omagiu tatălui său în cadrul concertului care a avut loc după festivitățile de încoronare. Experții regali au confirmat faptul că Prințul de Wales își dorește o abordare nouă asupra încoronării.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Prințesa de Wales la încoronarea Regelui Charles
Prințul William și Kate Middleton au impresionat la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Profimedia Images

Sursele regale au confirmat pentru publicația People faptul că ceremonia de încoronare a Prințului William va reflecta misiunea acestuia ca monarh.

Reclamă

Fiul Regelui, în vârstă de 40 de ani, are o viziune și o abordare modernă asupra lucrurilor, susțin experții. La ceremonia de încoronarea a Regelui, William a îngenuncheat în fața tatălui său și a jurat că îl va sluji pe tot parcursul domniei.

Apropiații lui William susțin că acesta se gândește deja cum să facă ceremonia de încoronare să fie mult mai „relevantă” pentru publicul larg. Apropiații Prințului William susțin că viitorul Rege va face lucrurile „în felul personal”.

Kate Middleton și Prințul William și-au dorit să se deosebească de ceilalți membrii ai Familiei Regale de-a lungul vieții publice pe care au expus-o.

Reclamă

Cum abordează Prințul William și Kate Middleton monarhia

Kate Middleton și soțul său sunt extrem de îndrăgiți de britanici. Cuplul regal a strălucit la încoronarea Regelui, iar acest lucru s-a datorat popularității pe care și-au cultivat-o de-a lungul timpului.

Kate și William se bazează de multe ori pe „momentele cu impact asupra comunităților locale”, susțin experții regali. Kate și William sunt văzuți deseori în orașele din Marea Britanie unde participă la tot felul de activități alături de localnici.

Prințul William și soția sa sunt implicați într-o mulțime de proiecte caritabile, iar multe dintre acestea vizează obiectivele cheie ale Prințului William pe termen lung.

De altfel, William și Kate susțin o mulțime de proiecte de viitor. Cea de-a treia gală de decernare a premiilor Eartshot va avea loc la Singapore în luna noiembrie, susțin publicație internaionale. Prințul a creat acest proiect în anul 2020 cu intenția de a acorda premii Earthshot până în 2030.

Ceremonia inaugurală de premiere a avut loc la Londra în octombrie 2021, iar cea de-a doua ediție a premiilor a avut loc la Boston în decembrie 2022. Prințul William și Kate Middleton se implică în proiecte de viitor.

Cei doi își doresc să-și arate sprijinul față de comunitățile locale și nu numai. Prințul și Prințesa de Wales vor urca în viitor pe tronul Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×