Reclamă

Cum ar putea să arate încoronarea Prințului William. Experții regali au analizat comportamentul Prințului de Wales

Experții regali au analizat cum ar putea să arate încoronarea Prințului William. Analiza lor a avut la bază comportamentul Prințului de Wales la ceremonia de încoronare a Regelui Charles, dar și deciziile pe care soțul lui Kate Middleton le-a lua în ultimii ani. Ipoteza acestora susține că fiul Majestății Sale ar putea alege o abordare modernă asupra organizării evenimentului istoric.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 mai 2023, 6:06

Încoronarea Regelui Charles a avut loc pe data de 6 mai 2023. Prințul William și soția sa au atras atenția la evenimentul istoric. William este următorul moștenitor al tronului Marii Britanii. Pe umerii săi se află o responsabilitate imensă, însă fiul Regelui Charles pare pregătit să-și asume rolul de monarh în viitor.

Cum ar putea să arate încoronarea Prințului William

Prințul de Wales a jucat un rol esențial la încoronarea tatălui său din data de 6 mai 2023. Fiul Regelui i-a adus un omagiu tatălui său în cadrul concertului care a avut loc după festivitățile de încoronare. Experții regali au confirmat faptul că Prințul de Wales își dorește o abordare nouă asupra încoronării.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Prințesa de Wales la încoronarea Regelui Charles
Prințul William și Kate Middleton au impresionat la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Profimedia Images

Sursele regale au confirmat pentru publicația People faptul că ceremonia de încoronare a Prințului William va reflecta misiunea acestuia ca monarh.

Reclamă

Fiul Regelui, în vârstă de 40 de ani, are o viziune și o abordare modernă asupra lucrurilor, susțin experții. La ceremonia de încoronarea a Regelui, William a îngenuncheat în fața tatălui său și a jurat că îl va sluji pe tot parcursul domniei.

Apropiații lui William susțin că acesta se gândește deja cum să facă ceremonia de încoronare să fie mult mai „relevantă” pentru publicul larg. Apropiații Prințului William susțin că viitorul Rege va face lucrurile „în felul personal”.

Kate Middleton și Prințul William și-au dorit să se deosebească de ceilalți membrii ai Familiei Regale de-a lungul vieții publice pe care au expus-o.

Reclamă

Cum abordează Prințul William și Kate Middleton monarhia

Kate Middleton și soțul său sunt extrem de îndrăgiți de britanici. Cuplul regal a strălucit la încoronarea Regelui, iar acest lucru s-a datorat popularității pe care și-au cultivat-o de-a lungul timpului.

Kate și William se bazează de multe ori pe „momentele cu impact asupra comunităților locale”, susțin experții regali. Kate și William sunt văzuți deseori în orașele din Marea Britanie unde participă la tot felul de activități alături de localnici.

Prințul William și soția sa sunt implicați într-o mulțime de proiecte caritabile, iar multe dintre acestea vizează obiectivele cheie ale Prințului William pe termen lung.

De altfel, William și Kate susțin o mulțime de proiecte de viitor. Cea de-a treia gală de decernare a premiilor Eartshot va avea loc la Singapore în luna noiembrie, susțin publicație internaionale. Prințul a creat acest proiect în anul 2020 cu intenția de a acorda premii Earthshot până în 2030.

Ceremonia inaugurală de premiere a avut loc la Londra în octombrie 2021, iar cea de-a doua ediție a premiilor a avut loc la Boston în decembrie 2022. Prințul William și Kate Middleton se implică în proiecte de viitor.

Cei doi își doresc să-și arate sprijinul față de comunitățile locale și nu numai. Prințul și Prințesa de Wales vor urca în viitor pe tronul Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×