Reclamă

Fanii Prințesei Kate au observat o asemănare izbitoare între ținuta ei de la încoronarea Regelui Charles și rochiile purtate la nunta Reginei Elisabeta

Prințesa de Wales nu a purtat o tiara la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ea a purtat o diademă superbă din argint, care a atras toate privirile. Cu toate acestea, fanii Prințesei Kate au observat o asemănare izbitoare între ținuta ei de la încoronarea Regelui Charles și rochiile purtate la nunta Reginei Elisabeta.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 mai 2023, 7:46

Prințesa de Wales a purtat o rochie albă uimitoare de designer-ul care i-a făcut și rochia de mireasă, Alexander McQueen, la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Prințesei Kate au observat o asemănare izbitoare

Prințesa Kate a fost fotografiată alături de soțul ei, Prințul William și de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Ea a purtat o rochie din crepon de mătase ivoar, care prezenta broderii în fire cu motive de trandafiri, ciulin, narcise și trifoi, pentru a reflecta emblemele Regatului Unit.

Cu părul prins într-un coc elegant, ea a adăugat o diademă frumoasă, la comandă. Aceasta a fost realizată de Jess Collett și Sarah Burton pentru Alexander McQueen.

Aceasta prezenta broderii tridimensionale cu lingouri de argint, cristale și fire de argint. Diadema nu era cum mult deosebită față de cele purtate la nunta regală a Prințesei Elisabeta din 1947.

Fanii regali de la @princesscatherineofwales au subliniat că domnișoarele de onoare ale regretatului monarh purtau coifuri florale într-o formă similară de coroană romană realizate de Norman Hartnell.

Reclamă
Prințul William, Kate Middleton, prințul Louis și Prințesa Charlotte la încoronarea Regelui Charles
Prințul și Prințesa de Wales au venit însoțiți de copiii lor / Getty Images

Cele opt domnișoare de onoare ale Reginei Elisabeta, care au fost Prințesa Margaret, Lady Pamela Hicks și Prințesa Alexandra de Kent. Ele purtau toate rochii asortate cu imprimeu stea, care au fost inspirate din rochia de mireasă a Prințesei Elizabeth. Au fost create de același designer.

„Rochiile de domnișoară de onoare erau o temă copiată din rochia miresei. Voalul ei era o plasă foarte fină, un tul”, s-a menționat în podcastul The India Hicks.

Reclamă

„Exista această bază foarte fină de tul acoperită cu stele din satin tivite cu o mulțime de perle. Rochiile noastre de domnișoară de onoare erau talii foarte mici, corset strâns, rochie fără mâneci, cu șal.”

Rochia de domnișoară de onoare a fost combinat la nunta Reginei Elisabeta cu un colier din perle și mănuși lungi albe prinse cu nasturi din perle. Acestea le-au permis domnișoarelor de onoare să-și elibereze mâinile pentru a mânca.

De ce Prințesa Kate nu a purtat o tiară la încoronare

Din punct de vedere istoric, membrii apropiați ai familiei monarhului purtau o cască sau o coronetă de diamant la o ceremonie de încoronare. Cu toate acestea, Regele Charles a ales ca încoronarea sa să fie la dimensiuni mai reduse.

Drept urmare, Kate nu a purtat o tiară la încoronare. Aceasta a fost, fără îndoială, o alegere făcută pentru a reflecta dorințele Majestății Sale. Cu toate acestea, diadema ei din argint era foarte asemănătoare cu cea purtată de fiica sa, Prințesa Charlotte.

Peste rochia ei, Kate purta și o robă formală, cu mantaua ei de un albastru intens al Ordinului Victorian Regal. Prințesa a fost numită Dame Mare Cruce a Ordinului Regal Victorian (GCVO) de către regretata Regina în 2019.

A existat multă confuzie cu privire la ținuta de încoronare a lui Kate. Fanii au văzut că decolteul era diferit în portretele oficiale de încoronare recent lansate. A patra imagine, realizată de fotograful regal Hugo Burnand la Palatul Buckingham, prezenta membri ai Familiei regale care lucrează în Sala Tronului.

Frumusețea regală în vârstă de 41 de ani și-a îndepărtat mantaua Ordinului Regal Victorian. Ea a oferit atunci pentru prima dată o privire completă asupra frumoasei ei rochii de încoronare.

Familia Regală a Marii Britanii, într-o fotografie oficială, după încoronare
Noul suveran încoronat a scris că el și soția sa doreau în special să aducă un omagiu celor care au contribuit la realizarea evenimentelor din Londra, Windsor și nu numai / Profimedia Images

Cu toate acestea, gâtul înalt al rochiei a fost înlocuit cu o croială în V mai subtilă. Mulți cred că a decolteu fost ascuns de o pelerină la încoronare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×