Reclamă

Observația Regelui Charles către Regina Camilla la încoronare. Un cititor pe buze a oferit toate detaliile

Un cititor pe buze profesionist a oferit o teorie despre ceea ce spunea noul suveran când a fost surprins de camere. El a vorbit într-un mod tăios în timp ce aștepta să înceapă încoronarea. Observația Regelui Charles către Regina Camilla la încoronare e acum pe primele pagini ale tabloidelor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 mai 2023, 11:35

În scenele transmise în direct telespectatorilor din întreaga lume, Charles a fost văzut stând alături de Regina Camilla. Ei așteptau să intre în Westminster Abbey pentru a începe ceremonia de încoronare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Observația Regelui Charles către Regina Camilla la încoronare

William și Kate, Prințul și Prințesa de Wales, însoțiți de copiii lor, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au sosit târziu la ceremonie.

Ei au fost îndemnați să se alăture procesiunii din spatele Regelui Charles, în loc să intre înaintea lui în Abația Westminster, împreună cu restul Familia Regale și sutele de oaspeți.

În timp ce el și Camilla stăteau stânjeniți în trăsura lor de câteva minute, așteptând permisiunea să intre în Abbey, se pare că Charles și-a exprimat frustrările. Sau așa spune un cititor pe buze care a vizionat în mod independent filmarea.

Regele Charles și Regina Camilla în caleașca din aur
Imaginile din Westminster Abbey sunt spectaculoase, iar drumul procesiunii este plin de oameni / Profimedia Images
Reclamă

„Sunt îngrijorat de timp, adică a trecut mai mult de data asta și, ei bine, eh, vreau să spun uite! Știu”, a spus un cititor pe buze pentru Daily Mail că a exprimat Charles într-un clip care a fost vizionat de câteva milioane de ori pe rețelele sociale.

„Nu putem fi niciodată la timp. Da, sunt, acesta este un semn negativ. Întotdeauna există ceva”, a spus un alt cititor de buze pentru Daily Mail.

Palatul Kensington a publicat ieri pe rețelele sociale un videoclip din culise cu William, Kate și copiii lor pregătându-se pentru încoronare. Sunt imagini care arată familia alergând către un vehicul care îi așteaptă pentru a ajunge la ceremonie.

Reclamă

În ce momente tensionate a mai fost surprins Regele Charles

Momentele scurte de tensiune ale Regelui Charles au ținut prima pagină a ziarelor de la moartea mamei sale de anul trecut. Două incidente separate surprinse de camere. Unu este cel în care i-a făcut semn unui consilier cu dinții încleștați să-i curețe biroul. Altul îl arată când a fugit cu un stilou defect în timpul semnării unor documente importante. Amândouă au fost de interes pentru public.

La concertul de încoronare, un alt moment cu Regele Charles a fost surprins de camera de filmat.

Actorul din „Downton Abbey” Hugh Bonneville a găzduit formalități și a început cu un monolog hilar. La un moment dat, a declanșat o reacție destul de incomodă din partea noului suveran.

Starul britanic și-a început discursul felicitându-i pe Rege și pe Regină. El a adus în același timp și un omagiu dragostei pentru arte a lui Charles.

„El însuși este un pictor, un artist. Artistul cunoscut anterior drept Prince”, a spus Bonneville, referindu-se la legenda muzicii.

Charles, în vârstă de 74 de ani, a izbucnit în hohote de râs. Ulterior a făcut și o grimasă ciudată semn că nu a fost prea încântat de ceea ce a auzit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×