Reclamă

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie la scurt timp după încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ducele de Sussex s-a întors în California

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie la scurt timp după încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ducele de Sussex s-a întors în California. Acesta nu a fost văzut purtând discuții cu membrii apropiați ai Familiei Regale Britanice. Ducele s-a grăbit să părăsească Westminster Abbey.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 mai 2023, 10:00

Prințul Harry a venit în Marea Britanie special pentru a participa la încoronarea Regelui Charles. A fost un mare sacrificiu pentru acesta, susțin experții regali. Harry și-a dorit să fie prezent la acest moment important din viața tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie la scurt timp după încoronarea Regelui Charles al III-lea

Ducele de Sussex și-a arătat iubirea și respectul față de tatăl său. În ciuda tensiunilor care există între Casa Regală și Prințul Harry, acesta a venit în Marea Britanie pentru a fi prezent la încoronarea Regelui Charles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry în timp ce pleacă de la Westminster Abbey după încoronarea Regelui Charles al III-lea
Prințul Harry a părăsit Marea Britanie fără să-și ia la revedere de la Familia Regală / Profimedia Images

Vizita a fost cu atât mai importantă cu cât Harry a plecat din Statele Unite ale Americii într-un moment important din viața sa. Fiul său, Archie, a împlinit patru anișori în ziua încoronării bunicului său.

Reclamă

Ducele de Sussex a ajuns la Westminster Abbey în compania verișoarelor sale, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie. Beatrice și Eugenie au stat alături de soții lor și de Ducele de Sussex.

După terminarea ceremoniei de încoronare de la Westminster Abbey, Harry a fost fotografiat stând de vorbă cu mai multe persoane din catedrală. Ducele de Sussex nu a fost văzut în compania fratelui său, Prințul William.

Nici Kate Middleton nu a reușit să poarte discuții cu soțul lui Meghan Markle. Prințul Harry a părăsit Marea Britanie la scurt timp după încoronarea Regelui Charles al III-lea. Acesta s-a grăbit să ajungă la aeroport pentru a prinde avionul către Statele Unite ale Americii.

Reclamă

Pe Harry l-a așteptat un zbor lung de 11 ore, fără escală. Ducele s-a întors la Meghan Markle și copiii săi cât de repede a putut. Ducele și-a dorit să fie alături de fiul său la aniversarea sa.

Deși acest lucru nu a putu fi cu putință, Harry a încercat să fie cât mai prezent în viața familiei sale.

Prințul Harry nu a fost invitat să apară la balconul Palatului Buckingham

După ceremonia de încoronare a Regelui Charles și a Reginei Camilla, invitații au părăsi rând pe rând Westminster Abbey. A urmat o paradă și momentul în care Regele și Regina au salutat supușii din caleașca lor.

Ducele de Sussex a fost surprins la porțile de la Westminster Abbey alături de Prințesa Beatrice. Mulți s-au așteptat ca Ducele de Sussex să meargă alături de verișoarele sale la Palatul Buckingham. În schimb, acela a fost momentul în care Harry a plecat la aeroport pentru a prinde avionul spre California.

Publicația People susține că Prințul Harry nu a fost invitat să apară la balconul Palatului Buckingham. Regele și Regina au salutat oameni din fața Palatului de la balcon. Este o tradiție ce datează de sute de ani, iar aceasta a fost prima apariție a lui Charles la balconul Palatului Buckingham în calitate de Rege încoronat. La balcon au fost invitați să apară membrii Familiei Regale care își îndeplinesc îndatoririle regale.

Astfel, familia Prințului Andrew, fratele Regelui Charles, și familia Ducelui de Sussex nu au putut apărea la balcon. Ducele de Sussex s-a retras din Familia Regală și a renunțat implicit și la îndatoririle regale. Regele și Regina au decis ca acesta să nu apară alături de fratele său la balconul Palatului Buckingham.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×