Reclamă

Regele Charles al III-lea a salutat mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. Majestatea Sa și Regina Camilla au avut alături Familia Regală

Regele Charles al III-lea a salutat mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. Majestatea Sa și Regina Camilla au avut alături Familia Regală. Kate Middleton și Prințul William au fost alături de monarhul Marii Britanii și soția acestuia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 mai 2023, 16:45 / Actualizat: 6 mai 2023, 18:42

În inima Londrei s-a scris istorie pe data de 6 mai 2023. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a urcat pe tron la vârsta de 74 de ani. Charles a devenit cel mai în vârstă monarh care a fost încoronat. După terminarea ceremoniei religioase de la Westminster Abbey, Regele și Regina s-au urcat în caleașca de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles al III-lea a salutat mulțimea de la balconul

Palatului Buckingham

Regele Charles și Regina Camilla au părăsit împreună Westminster Abbey și s-au urcat în caleașca de aur. A urmat un drum lung în care Regele și Regina au putut să-i salute din caleașcă pe supușii care s-au adunat să privească momentul istoric.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles alături de Regina Camilla și Familai Regală la Balconul Palatului Buckingham
Fiul Reginei Elisabeta a II-a a urcat pe tron la vârsta de 74 de ani / Profimedia Images
Reclamă

Peste 2.000 de oameni au așteptat în stradă să vadă caleașca Regelui și a Reginei. De la Westminster Abbey, Majestatea Sa a mers către Palatul Buckingham. A urmat un moment extrem de important, ce face parte din tradiția Familiei Regale Britanice.

Trupele au defilat și ele de la Westminster Abbey până la Palat. Acestea au fost salutate de Rege și Regină, după cum relatează People. Aceasta a fost pentru prima dată când Charles a urcat la balconul Palatului după ce a fost investit cu puterea divină în cadrul ceremoniei de încoronare. Regele Charles al III-lea a salutat mulțimea de la balconul Palatului Buckingham.

Momentul istoric a fost surprins de către fotografi. Deși Regele și Regina au repetat aceste clipe, nimic nu se poate compara cu emoțiile intense care au fost trăite de monarh și familia acestuia. Oamenii au strigat cu fericire în glas ”God Save The King!”.

Reclamă

Prințul Edward și familia acestuia a apărut și el la balcon. Prințesa Anne a fost și ea prezentă la balocnul Palatului Buckingham. Prințul Andrew și Prințul Harry nu au putut urca la balconul Platului. Membrii Familiei Regale s-au bucurat împreună de moment.

Regele și Regina au primit o mulțime de ovații din partea oamenilor care au putut să ia parte la acest moment istoric.

Totul a fost transmis live pentru a putea fi urmărit de admiratorii Casei Regale din întreaga lume. După salutul Regelui și Reginei a urmat o paradă aeriană. Încoronarea Regelui Charles s-a încheiat cu acest moment emoționant.

Prințul Harry nu a apărut la balconul Palatului Buckingham

S-a scris mult în ultimul timp despre încoronarea Regelui Charles al III-lea. Prințul Harry a ajuns la Westminster Abbey singur. Acesta a participat la ceremonia de încoronare, dar a stat cu 10 rânduri în spatele fratelui său.

Ducele de Sussex și Prințul William nu au reușit să se întâlnească. Ducele de Sussex a ales să participe la încoronare fără Meghan Markle. Aceasta a fost nevoită să rămână în Statele Unite ale Americii pentru a avea grijă de cei doi copii, Archie și Lilibet.

Micuțul Archie a împlinit în această zi 4 anișori. Sursele apropiate cuplului regal susțin că avionul Prințului Harry va decola la doar două ore după încheierea ceremoniei de încoronare a Regelui Charles. La balconul Palatului Buckingham și-au făcut apariția Regele Charles și Regina Camilla.

Alături de ei a fost Prințul William, moștenitorul tronului Marii Britanii, și familia acestuia. Kate Middleton a fost alături de Prințesa Charlotte, Prințul Louis și Prințul George.

De la balconul Palatului Buckingham a lipsit Prințul Harry. Acesta s-a retras din Familia Regală Britanică, motiv pentru care nu i s-a permis să urce la balcon și să salute mulțimea, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×