Reclamă

Prințul Harry este prezent la încoronarea Regelui Charles. Ducele de Sussex a participat singur la momentul istoric

Prințul Harry este prezent la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ducele de Sussex a participat singur la momentul istoric. Familia sa se află în Statele Unite ale Americii. Fiul Ducelui, Prințul Archie, împlinește astăzi vârsta de 4 ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 mai 2023, 13:03

Ducele de Sussex a făcut un efort remarcabil din dragoste față de tatăl său și Familia Regală. În ciuda tensiunilor care există între Ducele de Sussex și Casa Regală, Harry a zburat mai bine de 11 ore pentru a fi prezent la momentul istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry este prezent la încoronarea Regelui Charles

Prințul Harry a intrat în Westminster Abbey alături de verișorii săi. Acesta a fost însoțit de prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie. Harry are în continuare o relație strânsă cu familiile verișoarelor sale. Meghan Markle nu a putut fi prezentă la eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry în catedrala Westminster Abbey la încoronarea Regelui Charles al III-lea
Ducele de Sussex a participat singur la momentul istoric / Profimedia Images

Soția Ducelui de Sussex a rămas în Statele Unite ale Americii pentru a celebra aniversarea micuțului Archie. Lilabet și Archie nu au putut participa la încoronarea bunicului lor. Ducele de Sussex a purtat un costum elegant și câteva decorațiuni.

Reclamă

Deși apariția lui a fost privită cu ochi mai puțini buni, Ducele a pășit plin de încredere în Westminster Abbey, acolo unde a așteptat sosirea tatălui său. Ducele de Sussex a stat 10 rânduri mai în spate față de fratele său, Prințul William. În catedrala Westminster Abbey, Prințul Harry a stat alături de Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, scrie People.

Ducele de Sussex a fost surprins stând de vorbă cu verișoarele sale și soții acestora.  Ducele de Sussex nu a avut timp să se întâlnească cu fratele său înainte de încoronare, scrie presa internațională.

Vizita Ducelui în Marea Britanie este una de scurtă durată. Harry a ajuns în Marea Britanie doar pentru a fi alături de tatăl său în acest moment important. Ducele s-a bucurat să poată participa la încoronare, în ciuda faptului că soția acestuia nu i-a putut fi alături.

Reclamă

Prințul Harry se întoarce în statele Unite ale Americii imediat după încoronare

Apropiații Ducelui de Sussex susțin că acesta are un program aglomerat. Harry se va întoarce în California imediat ce ceremonia de încoronare a Regelui se va încheia. Se pare că avionul Ducelui decolează la două ore după încheierea ceremoniei.

Astfel, Prințul Harry nu va avea prea mult timp pentru a-l putea petrece cu familia sa. Harry și-a dorit foarte mult să se poată întoarce în Statele Unite ale Americii pentru a putea celebra aniversarea fiului său, Archie. Este un moment important în familia Ducelui.

Micuțul Archie împlinește vârsta de patru anișori. Meghan Markle a organizat pentru micuț o petrecere mică. La eveniment au participat apropiații Ducelui și Ducesei de Sussex. Dora Ragland, mama lui Meghan Markle, a fost și ea prezentă la mica petrecere.

Archie trăiește o copilărie fericită alături de părinții lor.  Micuțul este ferit de lumina reflectoarelor. El și Lilibet sunt protejați de părinții lor. Meghan și Harry își doresc să le ofere o copilărie cât mai normală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×