Reclamă

Regina Letizia a impresionat într-o rochie roșie. Majestatea Sa a participat la o cină organizată în onoarea președintelui Gustavo Francisco Petro

Regina letizia a impresionat într-o rochie roșie. Majestatea Sa a participat la o cină de gală ținută pentru președintele Gustavo Francisco Petro. Alături de Majestatea Sa s-a aflat și soțul acesteia, Regele Felipe al Spaniei.

Publicat: 4 mai 2023, 11:55

Regina Letizia a avut o apariție strălucitoare la cel mai recent dineu regal. Regele și Regina Spaniei au găzduit o cină specială pentru președintele columbian și soția acestuia. Majestatea Sa a atras atenția tuturor cu rochia superbă pe care a ales-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a impresionat într-o rochie roșie

Regina Letizia este un simbol al eleganței și bunului gust. Majestatea Sa nu ezită să-și impresioneze admiratorii cu hainele pe care le alege.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia într-o rochie roșie alături de Regele Felipe al Spaniei
Regina Letizia este un simbol al eleganței / Profimedia Images

De data aceasta a fost pusă în ipostaza de gazdă, alături de soțul său. Regina s-a pregătit temeinic pentru dineul organizat în onoarea președintelui columbian.

Reclamă

Președintele Gustavo Francisco petro a fost întâmpinat cu brațele deschise de către Regele și Regina Spaniei. Sursele apropiate cuplului regal susțin că cei doi se pregătesc pentru încoronarea Regelui Charles.

Regele și Regina Spaniei urmează să participe la încoronarea Majestății Sale pe data de 6 mai 2023.

Cina organizată în onoarea președintelui columbian a fost găzduită în Palatul Regal din Madrid. Alături de președintele columbian s-a aflat și soția sa, Veronica Alcocer Garcia.

Reclamă

Regina Letizia a optat pentru o rochie roșie superbă, cu un detaliu elegant în jurul taliei. Rochia a avut mâneci scurte și evazate și s-a continuat în jos cu o trenă mică. Ținuta Reginei a fost completată cu o tiara cu flori, o pereche de cercei cu diamante și bijuterii din colecția familiei regale.

Regele Felipe și Regina Letizia au un program încărcat

Regele Felipe și Regina Letizia s-au bucurat să-și primească invitații la Palatul Regal din Madrid. Cuplul regal va avea un program tot mai încărcat în perioada următoare. Încoronarea Regelui Charles se apropie, iar Regele și Regina Spaniei se află printr invitații de onoare.

Fiul Reginei Elisabeta are o prietenie veche cu Regina Letizia și soțul acesteia. La încoronarea Regelui Charles sunt așteptați peste 200 de șefi de stat. Încoronarea Majestății Sale va fi transmisă live și va putea fi urmărită de toți admiratorii Familei Regale Britanice.

Aproximativ 2.000 de persoane vor putea să asiste la momentul istoric care va avea loc la Westminster Abbey. Regina Camilla va fi alături de soțul său. Aceasta va purta la încoronare pelerina Reginei Elisabeta. Camilla va fi încoronată și va primi titlul de Regină. Inițial aceasta ar fi trebui să poarte titlul de Regină Consort, titlu ce i-a fost oferit de Regina Elisabeta în urmă cu mai puțin de un an.

Regele și Regina Marii Britanii vor fi alături de familia lor. Prințul William va fi alături de familia sa. Acesta a fost surprins recent la ultimele repetiții înainte de încoronare. Ducele de Sussex participă și el la eveniment.

Fratele Prințului William va ajunge în Marea Britanie în cursul zilei de vineri. Soțul lui Meghan Markle va pleca înapoi în Statele Unite ale Americii la scurt timp după încoronarea Regelui.

Regina Letizia și Regele Felipe sunt așteptați la încoronarea Regelui în decursul zilei de sâmbătă. Aceștia se vor bucura de momentu istoric alături de alte personalități politice din lume. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×