Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a fost elegantă într-o ținută reciclată. Majestatea Sa i s-a alăturat Regelui Felipe la un eveniment dedicat limbii spaniole

Regina Letizia a Spaniei a fost elegantă într-o ținută reciclată. Majestatea Sa i s-a alăturat Regelui Felipe la un eveniment în limba spaniolă. Regina Spaniei a îmbrăcat o rochie neagră în timp ce a participat la evenimentele de inaugurare a celui de-al IX-lea Congres Internațional al Limbii Spaniole.

Publicat: 29 martie 2023, 10:46

Regina, în vârstă de 50 de ani, a avut o apariție elegantă. Ea și soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, în vârstă de 50 de ani, au ajuns la Gran Teatro Falla din Cádiz. Rochia ei, de la brand-ul Hugo Boss, prezenta detalii din plasă de-a lungul decolteului. Avea mâneci elegante cu ciucuri, care curgeau lejer pe brațe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a fost elegantă într-o ținută reciclată

Pentru eveniment, Regina Letizia a avut părul coafat într-un coc. Ea a purtat un clutch negru și a combinat ținuta cu pantofi stiletto. Majestatea Sa a purtat cercei lungi și a purtat un machiaj închis la culoare. Pe de altă parte, Felipe a avut și el o apariție elegantă într-un costum cu dungi și cravată albastră. Acesta a zâmbit când și-a făcut apariția alături de soția sa, scrie DailyMail.

Monarhii europeni păreau să fie încântați atunci când au participat la congres. Participanții au reflectat la „realitatea spaniolei, trecutul, prezentul și viitorul ei, sub deviza limba spaniolă, amestec și interculturalitate, istorie și viitor”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia și Regele Felipe au fost eleganți la un eveniment dedicat limbii spaniole
Ea și soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, în vârstă de 50 de ani, au ajuns la Gran Teatro Falla din Cádiz / Profimedia Images
Reclamă

La începutul zilei, Regina a fost din nou într-o rochie mov liliac. Ea și Regele Felipe au participat la o conferință pentru evenimentul organizat în cinstea limbii spaniole.

Regina a zâmbit pe tot parcursul ieșirii publice. Cu un volan în jurul bustului, rochia midi avea și mâneci cu volum și o crăpătură pe coapsă.

Letizia și-a accesorizat rochia cu o geantă mică din piele de 110 de lire sterline, de la marca spaniolă Olivia Mareque, în exact aceeași nuanță cu ținuta.

Reclamă

Permițând rochiei ei de primăvară să fie în centrul atenției, Letizia și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc de designerul Carolina Herrera. Regina Letizia și-a coafat părul în bucle lejere.

În afară de niște cercei lungi în formă de pene, Majestatea Sa nu a optat pentru alte bijuterii.

Stiliștii apreciază stilul elegant și simplu al Reginei Letizia

În 2021, stiliștii au spus pentru DailyMail că Regina Letizia „își îmbrățișează frumusețea naturală autentică”. Ea nu a avut nicio problemă să-și lase părul gri să iasă la iveală.

Majestatea Sa, care a profesat anterior ca jurnalist, a lucrat îndeaproape cu Academia Regală Spaniolă. Aceasta este instituția oficială care supraveghează limba spaniolă.

Regina Letizia, al cărui tată, Jesús José Ortiz Álvarez și mamă vitregă, Ana Togores, sunt ambii jurnaliști. Majestatea Sa l-a cunoscut pe soțul ei, Regele Felipe, când i s-a cerut să-l intervieveze în slujba ei de reporter. Cariera mediatică a Letiziei a fost una lungă și a început cu un pasaj la cotidianul asturian, La Nueva España.

A mai avut un job la ABC, un popular ziar național care are al treilea cel mai mare tiraj din Spania, înainte de a lucra cu EFE și publicația mexicană Siglo 21, care are sediul în Guadelajara.

Întoarsă în Spania, ea a lucrat pentru versiunea spaniolă a Bloomberg, un canal de știri și o agenție specializată în economie, înainte de a se muta la CNN+. În momentul în care și-a cunoscut viitorul soț, Regina Letizia lucra pentru popularul canal de televiziune 24 Horas, unde a prezentat popularul buletin de știri de seară Telediario 2.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×