Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat cu o rochie midi pentru a participa la deschiderea Institutului Cervantes din Los Angeles

Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat cu o rochie midi pentru a participa la deschiderea Institutului Cervantes din Los Angeles. Aceasta e încă o apariție elegantă a Majestății Sale, care nu avea cum să fie trecută cu vederea.

Publicat: 16 decembrie 2022, 12:16

Regina spaniolă, în vârstă de 50 de ani, care se află într-o vizită de două zile la Los Angeles, a îmbrăcat rochia elegantă când și-a făcut apariția la inaugurarea centrului, al cărui scop este de a spori vizibilitatea culturii spaniole și latino-americane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat cu o rochie midi

Călătoria Letiziei de săptămâna aceasta marchează a doua ei vizită în SUA în acest an. Ea a zburat la New York pe 19 septembrie, la scurt timp după înmormântarea Reginei Elisabeta, pentru a participa la un eveniment ONU.

Pentru evenimentul de la centrul LA, ea arăta în mod caracteristic elegantă și stilată. A purtat o ținută cu nuanțe neutre, în tonuri calde.

Mama a doi copii a ales ca piesă centrală a ținutei sale o rochie fluida crem midi, cu mâneci lungi și crăpătură pe o coapsă. Din dorința de a se proteja de frig, ea și-a pus o haină de cămilă peste umeri, lăsând-o să atârne lejer pe lângă corp, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Regina Letizia, într-o rochie albă, cu un palton crem
Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat cu o rochie midi pentru a participa la deschiderea Institutului Cervantes din Los Angeles / Profimedia Images

Și-a păstrat aspectul elegant, asortând pantofii cu toc ascuțit la haină, optând pentru o culoare caramel pal. Ea a purtat și o pereche simplă de cercei cerc și trei inele delicate, fiind singurele bijuterii lăsate la vedere.

Într-o mână, Regina Letizia a avut o geantă care era atent coordonată cu restul ținutei sale. Accesoriul era în nuanțe la fel de calde.

Reclamă

Majestatea Sa a optat pentru una dintre coafurile cu care apare des în public. Părul a fost și el coafat elegant, drept. Acest lucru a făcut ca șuvițele ei mătăsoase să arate la fel de strălucitoare ca întotdeauna.

De asemenea, Letizia a purtat machiajul ei de zi pentru această ocazie. În zona ochilor a optat pentru smokey eyes și fard de obraz pentru a adăuga strălucire pielii ei impecabile.

Care este misiunea Reginei Letizia cu Institutul Cervantes

Apariția de la Institut a făcut ca Regina Letizia să participe la o întâlnire acolo cu o zi mai devreme.

După ce a fost prezentată angajaților importanți de la noul Institut Cervantes din Los Angeles, mama a doi copii a prezidat și deschiderea din LA a instituției.

Soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, fiind președintele de onoare al Institutului, a implicat-o pe Regina Letizia în misiunea de a duce mai departe cultura spaniolă.

Organizația, care a fost creată în 1991 și se află la al 31-lea an, își propune să promoveze cultura și limba spaniolă în întreaga lume. În ultimii ani, Letizia a deschis mai multe centre în întreaga lume, inclusiv în America de Sud. În SUA există institute în New York, Albuquerque, El Paso, Seattle și Chicago.

De-a lungul timpului, Regina Spaniei a fost prezentă la tot felul de evenimente din varii domenii. Acesta promovează un stil de viață sănătos. Se implică în continuare în jurnalism și face acțiuni caritabile în centre pentru oamenii defavorizați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×