Reclamă

Cum slăbește Regina Letizia în 28 de zile cu „dietă antiinflamatoare”. Regimul alimentar al soției Regelui Spaniei

Regina Letizia a Spaniei este „o femeie atrăgătoare”, potrivit unui expert în sănătate și fitness din motive foarte specifice. Și pentru că mulți s-au întrebat cum se menține în formă, află cum slăbește Regina Letizia în 28 de zile cu „dietă antiinflamatoare”.

Publicat: 8 noiembrie 2022, 8:10

Regina Letizia, în vârstă de 50 de ani, este mamă a doi copii. Deși are o vârstă, reușește totuși să-și păstreze silueta zveltă. Un antrenor de wellness a vorbit în exclusivitate cu Express.co.uk pentru a detalia modul în care Letizia rămâne "o femeie atrăgătoare".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum slăbește Regina Letizia în 28 de zile

Simone Thomas, fondatorul Simone Thomas Wellness, a declarat: „Nu se poate nega că Regina Letizia a Spaniei este o femeie atrăgătoare. E un model într-o lume plină de filtre și portretizarea că doar femeile tinere sunt atractive”.

„E o femeie vibrantă care își ia în serios munca și rolul. Întrucât este în ochii publicului, lucrează bine la crearea unei imagini impresionante.”

„E ceva ce îmi pot imagina că este așteptat de la ea, dar care adaugă presiune mai ales pe măsură ce îmbătrânește. Vrea să arate grozav sub controlul ochiului public, ceea ce știm cu toții că poate fi foarte dur”.

„Letizia este cu siguranță slabă. Poartă întotdeauna haine clasice, bine alese, iar părul ei închis la culoare are o strălucire pe care mulți o apreciază”.

Reclamă
Regina Letizia, într-o rochie midi albastră și o pereche de pantofi metalici
Regina Spaniei, în vârstă de 50 de ani, era elegantă în rochia strânsă în talie, care prezenta detalii cu volane / Profimedia Images

Ce prespune dieta de 28 de zile

Doamna Thomas crede că Regina Letizia urmează dieta antiinflamatoare de 28 de zile a doctorului Perricone, judecând după silueta ei.

Reclamă

Ea a clarificat: „Privind detaliile ei mai îndeaproape, se crede că urmează dieta antiinflamatoare de 28 de zile a doctorului Perricone. Având în vedere că acest regim promite să ajute la claritate mentală, oferă energie sporită și oferă oamenilor un impuls general al bunăstării fizice, este foarte posibil să o adopte”.

„Este esențial să rețineți că este vorba despre a mânca alimente bune care vă ajută să fiți sănătoși. Nu despre pierderea în greutate ca o prioritate”.

„Ca și în cazul atâtor diete, alimentele, inclusiv pâinea, pastele, cerealele, orezul, orice prăjit, cartofii, chipsurile, sucul de fructe și băuturile carbogazoase sunt interzise, iar Letizia bea până la trei litri de apă pe zi”, scrie express.co.uk.

Deoarece dieta Dr. Perricone este despre anti-îmbătrânire și e un regim antiinflamator, ne-am imagina că va consuma alimente precum somon, fructe și legume proaspete, precum și uleiuri sănătoase și acest lucru este destul de tipic în țările mediteraneene precum Spania, spun specialiștii menționați mai sus.

Gustările și lichidele consumate

Expertul a vorbit pe larg despre mesele și gustările preferate ale Reginei Letizia. Ea a spus: „Mi-aș imagina că mănâncă mese regulate și că lucrurile sunt planificate în jurul programului ei încărcat”.

„Deși s-ar putea să fie servită cu șampanie la evenimente, din nou, apa e mereu în meniul ei, precum și ceaiul verde. Acesta este plin de antiinflamatoare și e cunoscut ca fiind o băutură miracol”.

Regina Letizia, împreună cu soțul ei, Regele Felipe al Spaniei, sunt mereu pe drumuri. Ei au de îndeplinit angajamente regale, ceea ce cu siguranță necesită multă energie.

Antrenorul de wellness a adăugat: „Sunt sigur că Regina Letizia are o asistentă care se va asigura, atunci când are programul plin și este pe drum, că dieta ei este respectată și că vor avea gustări și apă la îndemână.

Menținerea hidratării e, de asemenea, esențială. Va fi important să păstrezi apa la îndemână atât în timpul călătoriilor, cât și la întâlniri și evenimente.

„Sunt destul de sigură că nimic din toate acestea nu va fi lăsat la voia întâmplării. Echipa ei se va asigura că are nutriția și hidratarea de care orice regal ocupat are nevoie pentru a se simți cel mai bine. Pentru a îndeplini cerințele programului ei”.

Regina Letizia face și sport

Regina Letizia arată întotdeauna fenomenal la angajamentele regale. De exemplu, săptămâna trecută, când a purtat o rochie fără spate la Madrid.

Mama a doi copii, în vârstă de 50 de ani, nu își lasă vârsta să-i definească alegerile de stil. Continuă să aibe o siluetă fantastică. Dna Simone a detaliat potențialele exerciții pe care ar putea să le prefere Regina Letizia.

Ea a spus: „Regina Letizia este o femeie ocupată. Sunt sigură că consumă multă energie doar făcându-și munca de zi cu zi. Dar mi-aș imagina că, cu silueta ei și pielea minunată, are și niște exerciții cardio și de Pilates pentru tonifiere”.

Regina Letizia are doi copii. Pe Prințesa Leonor, 16 ani, și Infanta Sofia, 15 ani, din căsnicia cu Regele Felipe. Familia de patru persoane locuiește la Madrid ca cei mai în vârstă membri ai familiei regale spaniole.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×