Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie fără spate. Majestatea Sa a fost alături de Regele Felipe la deschiderea Stagiunii Teatrului Regal de la Madrid

Regina Letizia a Spaniei a purtat o într-o rochie fără spate. Soția Regelui Felipe a arătat la fel de sofisticată ca întotdeauna într-o rochie bleumarin, îndrăzneață, în timp ce ea și soțul ei au participat la inaugurarea Stagiunii Teatrului Regal de la Madrid.

Publicat: 26 octombrie 2022, 8:17

Regina Spaniei, în vârstă de 50 de ani, era elegantă în rochia strânsă în talie, care prezenta detalii cu volane. Ea și-a etalat patele gol în timp ce ea și regele Felipe al VI-lea strângeau mâna cu participanții la Teatro Real.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie fără spate

Regina spaniolă și-a strâns părul într-un coc împletit, accesorizând ținuta cu cercei foarte eleganți. Arătând stilată ca de obicei, ea a optat pentru un machiaj glamour, cu gene lungi și un ruj lucios.

Letizia a optat pentru un clutch auriu, purtand tocuri stiletto metalice. Ea a fost văzută zâmbind pe toată durata evenimentului. Pe de altă parte, Felipe, în vârstă de 54 de ani, arăta elegant într-un costum cu dungi, purtat cu o cravată roșie, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, într-o rochie cu spatele gol
Soția Regelui Felipe a arătat la fel de sofisticată ca întotdeauna într-o rochie bleumarin, îndrăzneață / Profimedia Images
Reclamă

Perechea a sosit pentru a se bucura de o interpretare a Operei Aida, de Giuseppe Verdi. Versiunea de astăzi a clasicului – care are loc în Vechiul Regat al Egiptului – a fost produsă de Hugo de Ana.

Acestă ieșire în public vine în urma unei călătorii recente pe care cuplul regal a făcut-o în Germania, într-o vizită de stat care a fost amânată cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Regina Letizia este cunoscută pentru silueta ei impecabilă. Aceasta îi permite să îmbrace orice fel de ținută dorește, chiar și dintre cele mai îndrăznețe. De cele mai multe ori, Regina Spaniei reciclează hainele și le dă un suflu nou cu ajutorul accesoriilor.

Reclamă

Regina Letizia și Regele Felipe au fost în vizită în Germania

Săptămâna trecută, Letizia a uimit într-un costum din piele roșie în timp ce era în Frankfur împreună cu soțul ei. Ea a îmbrăcat un blazer și o fustă asortată, adăugând o notă de culoare lookului ei.

Regina a purtat jacheta fără rever peste o bluză albă sofisticată, care prezenta detalii cu volane. Ea și Regele mergeau pe Agora Târgului Internațional de Carte de la Frankfurt 2022.

„Sperăm că va contribui la promovarea și mai multă a limbii și a culturii spaniole ca vehicul pentru înțelegerea reciprocă între cele două popoare ale noastre”, a declarat anterior Felipe reporterilor.

Soțul ei, în vârstă de 54 de ani, a arătat și el elegant într-un costum bleumarin. El l-a purtat cu o cravată roșie. Cei doi au fost fotografiați zâmbind și discutând cu oamenii din mulțime în timpul vizitei oficiale.

Cuplul regal a fost invitat special al evenimentului. S-au pozat cu bucurie alături de președintele german Frank-Walter Steinmeier, în vârstă de 66 de ani, și soția sa, Elke Buedenbender, în vârstă de 60 de ani. Atunci, Regina Letizia a îmbrăcat și o superbă rochie fucsia în timpul unei vizite la istorica Poartă Brandenburg din Berlin.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×