Reclamă

Regina Letizia s-a întâlnit cu echipele de polo ale Spaniei. Soția Regelui Felipe și-a arătat brațele tonifiate într-o rochie fără mâneci

Regina Letizia s-a întâlnit cu echipele de polo ale Spaniei. Majestatea Sa și-a arătat brațele tonifiate într-un top fără mâneci din tweed. Aceasta a pozat pentru fotografi cu echipa națională de polo pe apă a Spaniei și alături de soțul ei, Regele Felipe.

Publicat: 11 octombrie 2022, 7:56

Regina spaniolă, în vârstă de 50 de ani, arăta elegantă fără efort. Acesta ar fi putut fi ea însăși una din echipă, în timp ce stătea în fața echipei și lângă soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, la Madrid. Silueta îi permite, iar brațele lucrate intens ar face față cu siguranță efortului fizic de la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia s-a întâlnit cu echipele de polo

Purtând o ținută reciclată, pe care a ales-o și când a întâlnit echipa spaniolă de handbal la Madrid în 2017, Letizia și-a asociat topul fără mâneci cu pantaloni negri largi de la Hugo Boss. Ea și-a completat aspectul cu stiletto roz lacuit, scrie DailyMail.

Purtând părul în bucle lejere, ascunse după urechi, ea și-a arătat cerceii simpli, clasici. Pe degetul arătător, Letizia purta un inel gros de aur.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regii Spaniei, în haine elegante, la Palatul Regal din Madrid
Regina Letizia s-a întâlnit cu echipele de polo ale Spaniei / Profimedia Images
Reclamă

Arătând excepțional, Regina Letizia a emanat încredere în timp ce saluta echipele masculine și feminine de polo pe apă. Mergând alături de soția sa, regele Felipe al VI-lea, era elegant într-un costum bleumarin. L-a asortat cu o cravată cu model roșu și albastru.

În timpul vizitei lor, cuplul regal s-a întâlnit cu membri atât ai echipelor feminine, cât și masculine de polo pe apă. Aceștia au pozat alături de sportivi pentru fotografi.

Spania a devansat Grecia într-o finală tensionată pentru a păstra coroana Campionatului European de polo pe apă feminin din orașul croat Split, în septembrie.

Reclamă

Dacă la început era mereu criticată pentru felul în care se îmbracă în public și pentru că alege ținute de la brand-uri de mass-market, acum Letizia emană încredere și demonstrează că este mai degrabă interesată de problemele sociale decât de obiecte materiale. Adesea, Regina Letizia poartă ținute reciclate la evenimentele la care participă, iar eleganța ei este mereu apreciată.

Alte fețe regale care poartă ținute reciclate sunt Kate Middleton sau Meghan Markle. Și ele poartă hainele de mai multe ori, deși s-ar crede că la nivelul lor nu ar trebui să apară de două ori în aceeași ținută.

Regina Letizia, preocupată și de sănătatea mintală

Apariția Letiziei a venit după ce a participat la un eveniment care a marcat Ziua Mondială a Sănătății Mintale.

Regina a purtat atunci o rochie bleumarin cu buline. Evenimentul a avut loc la Impact Hub Piamonte din Madrid. Letizia a fost relaxată și strălucitoare. A purtat tocuri roșii și a uimit cu încrederea de sine pe care o afișează mereu.

De cele mai multe ori, Regina Spaniei se remarcă prin eleganță și naturalețe și niciodată nu exagerează la capitolul machiaj. Adăugând o notă de strălucire ținutei ei, ea și-a accesorizat look-ul cu bijuterii minimale. A optat pentru cercei cu cerc șic și un inel auriu.

Mama a doi copii a radiat în timp ce se îndrepta spre eveniment. Toți cei prezenți au fost fermecați de look-ul ei. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când își face apariția în public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×