Reclamă

Kate Middleton o onorează pe Prințesa Diana. Prințesa de Wales a purtat o haină roșie în timpul vizitei în Țara Galilor

Kate Middleton o onorează pe Prințesa Diana. Ducesa de Cambridge a purtat o haină roșie în timpul vizitei în Țara Galilor. Este prima vizită oficială a Prințului William și a lui Kate Middleton după ce au primit noile tituluri regale.

Publicat: 28 septembrie 2022, 11:08

Kate Middleton a îmbrăcat roșu galez când ea și Prințul William au făcut prima lor vizită oficială în țară de când au devenit Prinț și Prințesă de Wales. Noua ei haină a fost de fapt un omagiu pentru regretata Prințesă Diana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton o onorează pe Prințesa Diana

Ducesa, în vârstă de 40 de ani, a purtat o haină L.K. Paltonul Bennett „Spencer”, în valoare de 1.080 USD într-un omagiu emoționant adus ultimei Prințese de Wales. Această alegere a fost făcută cu un motiv. Ea a făcut referire nu numai la numele de fată al regretatei sale soacre, ci și la prima vizită oficială a Dianei în țară în calitate de prințesă.

Paltonul lui Kate face parte din „Colecția LKB Conscious”. Haina este confecționată din lână italiană reciclată și prezintă detalii aurii pe buzunare. Acestea sunt detalii pe care regretata Regina Elisabeta a II-a, care era o călăreță pasionată și o iubitoare de cai, ar fi apreciat-o cu siguranță.

Sub noua ei haină, Prințesa de Wales a purtat pantaloni negri evazați. A ales pentru această vizită și o cămasă neagră din cașmir Boden, în valoare de 170 de dolari.

Prințesa s-a mai remarcat în Țara Galilor cu bijuteriile sale. Ea a purtat inelele ei de aur „Alia”, în valoare de 85 de dolari de la micul brand galez Spells of Love. Kate a adăugat ținutei alte două piese purtate anterior. Geanta ei neagră Grace Han „Love Letter” cu mâner superior, de 2.204 USD și pantofi cu toc Russell și Bromley, de 264 USD.

Reclamă

Cu ce s-a remarcat Kate Middleton

Momentul lui Kate Middleton în Țara Galilor s-a făcut remarcat din mai multe puncte de vedere. Din punct de vedere istoric, Familia regală a intrat într-o perioadă de „jumătate de doliu” după ce perioada oficială de doliu public pentru un membru al familiei s-a încheiat. Cu haina roșie a lui Kate, se pare că tradiția ar putea fi un lucru din trecut.

Aceasta a fost prima vizită publică oficială a cuplului regal de la moartea Reginei Elisabeta, pe 8 septembrie. Palatul a publicat pe rețelele sociale că perioada de doliu pentru regretatul monarh a luat sfârșit.

Reclamă

Află de aici de ce Kate Middleton nu a mers în Scoția cu alți membri ai Familiei Regale. Soția Prințului William a rămas acasă în ultimele clipe de viață ale Reginei Elisabeta a II-a.

„După primele două etape de doliu, văduvele și cei apropiați de persoana decedată purtau umbre de gri și liliac pentru a arăta că erau încă în doliu, dar se întorceau încet la o garderobă și o viață normală”, a declarat istoricul regal Jessica Storoschuk pentru PageSix.

În ceea ce privește haina prințesei, istoricul a spus că nu a considerat că este o alegere surprinzătoare. Ea a adăugat că „doliu formal este rar observat în afara curții, iar monarhia britanică face tot ce poate pentru a fi o monarhie modernă și îi reflectă pe cei pe care îi reprezintă”.

Prințul și Prințesa au vizitat Anglesey. Ei au locuit aici înainte de a-și asuma sarcini regale cu normă întreagă la Londra. Kate și William au salutat locuitorii galezi și vizitând o locuință de ajutor. Cei doi au vizitat și orașul Swansea mai târziu, înainte de a se întoarce acasă la Windsor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×