Reclamă

De ce Kate Middleton nu a mers în Scoția cu alți membri ai Familiei Regale. Soția Prințului William a rămas acasă în ultimele clipe de viață ale Reginei Elisabeta a II-a

De ce Kate Middleton nu a mers în Scoția cu alți membri ai Familiei Regale, a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor. Răspunsul vine de la marile publicații internaționale. Acestea spun că Ducesa de Cambridge a rămas probabil acasă pentru a le fi alături copiilor în prima lor zi de școală.

Publicat: 9 septembrie 2022, 10:24 / Actualizat: 9 septembrie 2022, 12:52

Familia regală s-a grăbit joi să ajungă la reședința Reginei Elisabeta. Acest lucru s-a întâmplat imediat după ce Palatul Buckingham a anunțat că medicii ei sunt "îngrijorați" pentru starea de sănătatea. Au existat însă și multe speculații pe seama celor care nu au fost prezenți în ultimele clipe de viață ale monarhului.

De ce Kate Middleton nu a mers în Scoția

Nepoata Reginei, Kate Middleton, nu s-a alăturat soțului ei, Prințul William, în călătoria spre nord, către Castelul Balmoral. Acesta din urmă e refugiul de vară al Reginei în Scoția. Probabil pentru că era prima zi de școală pentru cei trei copii ai cuplului.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt pe primul loc pentru părinții lor. Începutul noului an școlar este deosebit de important pentru tinerii membri ai Familiei Regale. Aceștia au fost înscriși la Lambrook School după mutarea familiei de la Londra la Windsor la sfârșitul verii.

Kate probabil a rămas la Adelaide Cottage pentru prima zi de cursuri a copiilor. Cu toate acestea, Kate și Regina au petrecut timp de calitate împreună cu doar câteva săptămâni în urmă.

Ducele și Ducesa de Cambridge l-au vizitat pe monarhul în vârstă de 96 de ani la Balmoral. Au mers împreună cu copiii lor pentru că aceastp vizită face e o tradiție regală de vară.

Reclamă

Deși Kate va fi probabil cunoscută drept Regina Consort când soțul ei va prelua tronul într-o zi, este puțin probabil ca Regina Elisabeta să o fi sfătuit-o vreodată în mod oficial. Acesta nu a fost o persoană care să dea „lecții” explicite, spun oamenii din interior. În schimb, istoricul Sarah Gristwood a declarat pentru People că Regina ar fi putut aborda relația ei cu Kate așa cum o face cu primii miniștri.

Cum s-a înțeles Kate Middleton cu Regina Elisabeta

„Regina a preferat întotdeauna să facă decât să spună”, spune autorul cărții Elizabeth: Queen and Crown. „În audiența ei cu prim-miniștrii, dacă au existat sfaturi reale, mai degrabă ar spune discret „cred că a mers destul de bine” decât să le ofere o instruire reală”.

Reclamă

Ca un semn al relației lor apropiate, Kate poartă în mod regulat bijuterii împrumutate de la monarh. I-a urmat și exemplul de a purta culori strălucitoare care se fac remarcate în mulțime.

Când domnia istorică a Reginei a fost sărbătorită în această vară în weekendul Jubileului de Platină, Ducesa de Cambridge a acționat ca trimis în Țara Galilor. Soția lui William a mers cu prima trăsură a procesiunii proeminente pentru Trooping the Color. De asemenea, s-a alăturat monarhului pe balconul Palatului Buckingham.

Prințul William și Kate „o reprezintă impecabil pe Regină” a declarat anterior biograful Sally Bedell Smith pentru People. „Dă dovadă de un fel de dăruire de care ar fi mândră. Și probabil că asta îi dădea speranță”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×