Reclamă

Statutul Ducilor de Cambridge se schimbă după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Cum se numesc acum Prințul William și Kate Middleton

După moartea Reginei Elisabeta a II-a și ascensiunea Prințului Charles la titlul de rege, Ducii de Cambridge își schimbă și ei titulatura. Statutul Ducilor de Cambridge se schimbă după moartea Reginei Elisabeta a II-a, conform tradiției regale Britanice.

Publicat: 9 septembrie 2022, 9:52 / Actualizat: 9 septembrie 2022, 14:24

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc pe data de 8 septembrie, tatăl Prințului William, regele Carol al III-lea (cunoscut anterior ca Prințul Charles), a devenit monarh pe tronul Marii Britanii. Bineînțeles, acum mulți se întreabă ce se va întâmpla cu titlul de Prinț de Wales al lui Charles. Acest rang i-a fost acordat în 1958.

Statutul Ducilor de Cambridge se schimbă după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Site-ul Prințului de Wales, care este acum în construcție după decesul Reginei Elisabeta a II-a, a notat anterior că titlul „este transmis în mod normal atunci când prințul de Wales actual ajunge la tron”. William, care este cunoscut în prezent de drept Ducele de Cambridge nu a fost numit noul Prinț de Wales. S-a întâmplat acest lucru deoarece nu este un titlu ereditar.

Dacă William va fi numit Prinț de Wales, soția sa Kate, actuala Ducesă de Cambridge, va deveni Prințesă de Țara Galilor. E prima după regretata mamă a lui William, Prințesa Diana. Aceasta înseamnă că William și Kate, care sunt adesea denumiți Ducii de Cambridge, ar putea fi cunoscuți ca Prinți de Țara Galilor în viitor.

William a fost cunoscut anterior ca Prinț de Țara Galilor datorită titlurilor părinților săi. Deși acest transfer de titlu este încă în așteptare, William și Kate au moștenit noi titulaturi datorită ascensiunii lui Charles.

Mai exact, William a devenit Duce de Cornwall și Duce de Rothesay. Sunt două ducate pe care Charles le-a dobândit când regina Elisabeta a II-a a devenit Regina în 1952. Și, la rândul său, Kate va fi acum cunoscută și drept Ducesa de Cornwall și Ducesa de Rothesay.

Reclamă

De fapt, conturile oficiale ale lui William și Kate de pe rețelele sociale au recunoscut deja recenta schimbare de poziție. Iată ce scrie în biografie, „Contul oficial al Ducelui și Ducesei de Cornwall și Cambridge și al Fundației Regale, cu sediul la Palatul Kensington”.

Ce se va întâmpla cu Camilla, soția noului Rege al Marii Britanii

De-a lungul timpului, au exista numeroase speculații conform cărora Camilla, soția Prințului Charles, va fi desemnată „Prințesă consoartă”. Cu ocazia Jubileului de Platină, Regina Elisabeta a spus că „dorința ei sinceră” este ca Ducesa de Cornwall să devină „Regina consoartă”.

Reclamă

Camilla, care a fost menționată anterior drept Ducesa de Cornwall, a devenit Regina Consort. Acest lucru s-a întâmplat după ascensiunea soțului ei la tronul Marii Britanii. Această schimbare a titlului era așteptată în urma unui anunț al regretatei Regine Elisabeta. Declarația a fost făcută în timpul Jubileului său de Platină din februarie 2022.

„Și când, la plinătatea timpului, fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi vei da și soției sale, Camilla, același sprijin pe care mi l-ai oferit. Dorința mea sinceră este ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută drept Regină consoartă. Ea își continuă propriul serviciu loial.”

Prințul Charles și Camilla s-au căsătorit în anul 2005. Ducesa de Cornwall este cea de-a doua soție a Prințului de Wales, după Prințesa Diana. Charles a divorțat de Lady Diana în anul 1996. Un an mai târziu, în 1997, aceasta a murit într-un tragic accident de mașină.

Membrii Familiei Regale care au primit noi titluri în urma decesului Reginei Elisabeta

Mai mulți membri ai Familiei Regale au primit noi titluri după moartea Reginei pe 8 septembrie. În timp ce mulți au speculat cu privire la titlul pe care fiul cel mare al Elisabetei, cunoscut anterior ca Prințul Charles, îl va avea în urma decesului ei, s-a confirmat la doar câteva ore după moartea Majestății Sale Regale că el va fi acum numit Regele Carol al III-lea. Odată cu această schimbare, soția Regelui, fosta Camilla, Ducesă de Cornwall, va prelua titlul de Regina Consort.

Prințul William și Kate Middleton au primit, de asemenea, noi titluri, actualizându-și rețelele sociale de la Ducele și Ducesa de Cambridge pentru a include fostul titlu de Cornwall al Regelui Charles și Camilla. Conform biografiei contului de Twitter al cuplului, ei sunt acum cunoscuți ca „Ducele și ducesa de Cornwall și Cambridge”.

Se crede că Prințul William ar putea fi numit în curând William, Prințul de Wales, de către tatăl său, deoarece titlul a fost în mod tradițional transmis moștenitorului tronului. În prezent, nu se știe dacă aceste modificări ale titlului îi vor afecta cei trei copii ai familiei Cambridge, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×