Reclamă

Meghan Markle a pozat pentru publicația The Cut. Ce a declarat Ducesa de Sussex despre viața sa din Montecito

Meghan Markle a pozat pentru publicația The Cut. Ducesa de Sussex a fost invitată la un interviu sincer în care a povestit mai multe despre viața sa din Montecito. De când a părăsit Familia Regală Britanică, Meghan a continuat să fie în atenția publicului. De data acesta, a vrut să le arate oamenilor ce se întâmplă în spatele cortinei.

Publicat: 31 august 2022, 7:00

Ducesa de Sussex a făcut câteva dezvăluiri privind modul în care va arăt viața sa în viitor. Meghan încearcă ”să-și recapete vocea” și să se exprime liber n mediul online. Una din primele dezvăluiri pe care le-a făcut în cadrul interviului a fost acea că se întoarce pe Instagram. Megahn muncește din greu pentru a-și crea un cont propriu pe care să posteze dinsugră, fără ajutorul unor intermediari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a pozat pentru publicația The Cut

Dacă pentru o persoană obișnuită nu pare un lucru atât de măreț, pentru Meghan este o adevărată realizare faptul că poate deține propriul cont de Instagram. S-a scris atât de mult despre viața Ducesei de Sussex, încât aceasta nu a putut niciodată să-și spună parte de poveste întru totul. De data acesta, Meghan este decisă să preia frâiele și să nu mai lase media să-i scrie povestea.

Vezi mai multe imagini cu Meghan Markle în Galeria Foto!

Ducesa s-a desprins de tot de Familia Regală Britanică și încearcă să-și creeze un stil de viață modern. Meghan a avut în trecut un cont de Instagram, însă a fost nevoită să-l închidă după ce a început relația cu Prințul Harry.

Reclamă

Contul de Instagram a fost doar unul din lucrurile la care a trebuit să renunțe, pe lângă acesta s-a aflat și blogul său, pașaportul și libertatea de a-și deschide propriul mail. Totuși, Maghen este acum dispusă să-și recapete independența și să aibă o viață obișnuită.

Meghan a ezitat să-și refacă platforma și din cauza mesajelor negative pe care le primea constant în timpul vieții sale în Marea Britanie. În prezent, Ducesa deține inclusiv un podcast, Archetypes, acolo unde își poate exprima cu sinceritate gândurile.

Ducesa este conștientă de faptul că oamenii o privesc în continuare ”ca pe o prințesă”, prin urmare aceasta nu uită de responsabilitățile pe care le are. Totuși, Meghan se conectează mai mult asupra familiei sale și a vieții obișnuite pe care și-o dorește. 

Reclamă

Cum arată viața Ducesei de Sussex în Montecito

Viața Ducesei de Sussex este mult mai liniștită de când s-a mutat înapoi în Statele Unite ale Americii. Recent s-a aflat faptul că aceasta a adoptat un câine alături de Prințul Harry. Familia Ducilor de Sussex pare mai fericită ca niciodată. Meghan spune că se implică în creșterea și educația celor doi copii.

Pe micuțul Archie încearcă să-l învețe importanța bunelor maniere. Megan spune că Harry este cel mai mare sprijin pe care îl putea avea. Prințul îi este mereu alături soției sale și o sprijină în toate activitățile pe care le are.

Între timp, Ducele de Sussex a găsit și o echipă de poli în Santa Barbara, acolo unde își petrece timpul cu un grup de prieteni. Recent, Meghan a invitat-o și pe Serena Williams la unul din episoadele sale de podcast.

Ducesa spune că ea și Harry și-au făcut o mulțime de prieteni de când s-au întors în Statele Unite. Pentru ea este foarte important să pată avea o viață departe de lumina reflectoarelor.

Meghan a încheiat nterviul povestind faptu c în Familia Regală a trebuit să se comporte ca o actriță, lucru care i-a afectat mult prea mult viața.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×