Reclamă

Prințul Harry a fost „insultat” de Mike Tindall la petrecerea de după Jubileul de Platină. Cu ce cuvânt i s-a adresat soțul verișoarei sale

Prințul Harry a fost „insultat” de Mike Tindall la petrecerea de după Jubileul de Platină. Aceste informații au fost publicate acum de thenews.com.pk și au stârnit rumoare în presa internațională.

Publicat: 16 iunie 2022, 12:20

Acest lucru se întâmplă mai ales că Ducii de Sussex inițial nu au fost inițial pe lista cu invitați la sărbătorile date în cinstea Reginei Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce li s-a interzis să apară la balconul Palatului Buckingham, la numai 18 minute, Ducii de Sussex au anunțat că vor participa la sărbătorile Jubileului de Platină. Ei au scris că vor veni în Marea Britanie alături de cei doi copii ai lor.

Prințul Harry a fost „insultat” de Mike Tindall

Publicația menționată mai sus scrie că Prințului Harry i-a fost adresat un cuvânt insultător de către Mike Tindall. Acesta din urmă este soțul verișoarei sale Zara Tindall. Totul s-a întâmplat în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină al Reginei la începutul acestei luni, a informat Express UK.

Potrivit informațiilor, fostul jucător de rugby Tindall l-a numit pe Prințul Harry „bastard” în timp ce vorbea cu un oaspete la o recepție după un concert de la Jubileul de Platină, susținut la Palatul Buckingham pe 4 iunie.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au ratat în mod deosebit petrecerea de la Palat. Duran, Diversity și Elton John, printre alții, au cântat pentru invitații Reginei. Ducii de Sussex au participat la un singur eveniment jubiliar la Catedrala Sf. Paul înainte de a se întoarce în SUA.

Reclamă

Tindall, soțul nepoatei reginei, Zara, a spus el însuși despre participarea la petrecere pe podcastul său „The Good, The Bad și The Rugby”, spunând: „A fost la concert unde am vorbit puțin mai mult împreună. Am mers alături, am intrat și am băut un pahar cu toată lumea”.

Tot publicația care a dat publicității această informație menționează că Prințul Harry a fost văzut în compania lui Tindall o singură dată în timpul călătoriei sale în Marea Britanie. Ei au fost fotografiați în timp ce părăseau serviciul de Ziua Recunoștinței de la St Paul’s.

Prințul Harry a fost văzut în timp ce s-a oprit să discute puțin cu soția lui Tindall, Zara. Atunci Tindall l-a evitat vizibil pe Ducele de Sussex.

Reclamă

Ducii de Sussex au publicat prima fotografie cu Lilibet

Ducii de Sussex sunt extrem de discreți atunci când vine vorba despre familia lor. Cei doi au publicat rar imagini cu copiii lor. Anul acesta a avut loc și prima întâlnire dintre Regina Elisabeta și micuța Lilibet, al doilea copil al cuplului.

Reclamă

Pentru că se aflau în Mare Britanie atunci când Lilibet a împlinit un an, Ducii au dorit să aibă parte de un picnic la Frogmore Cottage.

De asemenea, se știe că Meghan și Harry au dorit să angajeze un fotograf pentru întâlnirea dintre Lilibet și Regină. Majestatea Sa a refuzat acest lucru. S-a temut că imaginile vor ajunge să fie difuzate mai apoi de televiziunile din Marea Britanie.

Imediat ce a apărut în mediul online imaginea cu micuța Lilibet, admiratorii celor doi nu au putut să nu observe cât de mult îi seamănă micuța tatălui său. Aceasta are părul roșcat la fel ca tatăl ei. Trăsăturile chipului i-au fost puse foarte bine în evidență de culoarea pe care a avut-o la rochiță.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×