Reclamă

Regina Elisabeta nu mai este strigată Lilibet de membrii familiei sale. Motivul pentru care s-a renunțat la simpatica poreclă

Regina Elisabeta nu mai este strigată Lilibet de membrii familiei sale. În ciuda faptului că are un omonim în fiica în vârstă de un an a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, Regina nu mai vrea să fie strigată ca în copilărie.

Publicat: 14 iunie 2022, 7:00

Motivul pentru care nu mai vrea să i se adreseze nimeni cu Lilibet este emoționant. Prințul Philip, care a murit anul trecut, a fost ultima persoană care a folosit această poreclă pentru a i se adresa Majestății Sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta nu mai este strigată Lilibet de membrii familiei sale

Lilibet a fost o poreclă folosită cu drag de bunicii și părinții Reginei, în timpul copilăriei sale. Atunci ea se străduia să-și pronunțe numele, numindu-se Lilibet, scrie mirror.co.uk.

Ea semna adesea scrisori cu versiunea prescurtată a lui Elizabeth. Acest lucru se poate vedea inclusiv într-un bilet de mulțumire adresat bunicii ei, Regina Maria, relatează Daily Star.

„Dragă Granny. Mulțumesc foarte mult pentru minunata casă a păpușilor. Îmi place foarte mult și am despachetat sala de mese și holul. Dragoste de la Lilibet xxx”.

Tatăl ei, George al VI-lea, este citat spunând: „Lilibet este mândria mea. Margaret este bucuria mea”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta într-o rochiță albă în jurul anului 1929
Regina Elisabeta într-o fotografie din jurul anului 1929 / Profimedia Images

Într-o notă scrisă de mână lăsată pe sicriul ducelui de Edinburgh la înmormântarea sa de anul trecut, Regina părea să se fi semnat cu porecla Lilibet.

Reclamă

Dar, deși porecla a fost folosită de membrii familiei ei și de soțul ei, nimeni altcineva din Familia Regală nu se referă la ea cu numele de Lilibet. În semn de recunoștință față de Regină, Prințul Harry și Meghan Markle i-au dat porecla fiicei lor de un an. Micuța s-a născut în California și are dublă cetățenie.

În timpul sărbătorilor Jubileului de Platină de săptămâna trecută, Regina a reușit să-și cunoască în sfârșit nepoata. Mult așteptata reuniune de familie a avut loc la Castelul Windsor în 48 de ore de la întoarcerea Ducilor de Sussex în Marea Britanie.

Cuplul, care are și un fiu de trei ani, Archie, a lansat o nouă fotografie cu Lilibet în Castelul Windsor săptămâna trecută. Portretul a fost dat publicității pentru a marca prima ei aniversare.

Ce le-a refuzat Regina Elisabeta Ducilor de Sussex la Jubileul de Platină

Harry și Meghan au cerut ca un fotograf privat să fie prezent la întâlnirea dintre Regină și Lilibet. Cu toate acestea, se pare că Regina le-a refuzat această ideea atunci când i-a fost cerută părerea. Totul se întâmplă din cauza temerilor că imaginile vor fi difuzate către rețelele de televiziune din SUA.

Soții Sussex au fost vizibil absenți din lumina reflectoarelor în timpul sărbătorilor Jubileului de Platină. Ei au fost văzuți stând la câteva rânduri în spatele Prințului Charles și Prințului William în timpul Slujbei de Ziua Recunoștinței de la catedrala St Paul.

Harry și Meghan au fost fotografiați urmărind Trooping the Colour de la o fereastră. Nu au făcut parte din procesiunea trăsurilor sau din grupul de membri ai Familiei Regale care a apărut pe balconul Palatului Buckingham.

Chiar dacă a renunțat la Lilibet, există câteva alte porecle pe care copiii, nepoții și strănepoții Reginei le folosesc pentru ea. Majestatea Sa este numită „Mamia” de către Prințul Charles. Așa s-a referit la ea în timpul discursului său în ziua în care Regina a împlinit 92 de ani. Atunci Regina a fost văzută dând ochii peste cap și râzând alături de publicul amuzat.

Ducesa de Cambridge a dezvăluit că Prințul George și Prințesa Charlotte o strigă „Gan-Gan”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×