Reclamă

Prințul Louis a furat toate privirile la apariția pe balconul Buckingham Palace. Fiul Ducilor de Cambridge este pe prima pagină a tabloidelor

Festivitățile care marchează Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta au debutat începând cu data de 2 iunie 2022. Familia Regală Britanică a luat parte la parada tradițională Trooping the Colour, pentru ca ulterior să se alăture Reginei Elisabeta. Prințul Louis a fost cel care a furat toate privirile la apariția pe balconul Buckingham Palace.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 iunie 2022, 12:45

Fiul Ducilor de Cambridge este pe prima pagină a tabloidelor din lumea întreagă. Băiețelul în vârstă de patru ani a fost foarte surprins de fotografi la parada militară la care a luat parte. Micuțul nu a putut sta liniștit în timpul paradei, fiind entuziasmat de tot ceea ce se întâmpla în jurul său. Fotografii i-au surprins toate expresiile drăgălașe, dar și momentele în care se strâmba din cauza zgomotelor puternice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Louis a furat toate privirile la apariția pe balconul Buckingham Palace

Strănepotul Reginei Elisabeta nu a ținut cont de regulile protocolului regal și s-a zbenguit la balconul Palatului Buckingham. Micuțul în vârstă de patru ani și-a stăpânit cu greu emoțiile și entuziasmul din timpul paradei militare.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Louis în Galeria Foto!

În timpul evenimentului, Louis s-a sprijinit cu coatele de balustrada balconului și a privit surprins parada. Acesta și-a acoperit urechile de mai multe ori din cauza zgomotului puternic provocat de avioane. Fotografii l-au surprins țipând cu gura larg deschisă sau exclamând de uimire.

Reclamă

Regina Elisabeta nu și-a putut abține zâmbetul la vederea strănepotului său entuziasmat de ceea ce se întâmplă în jurul său. Prințul Louis i-a salutat cu atenție pe aviatori, pentru ca ulterior să o pună pe mama sa într-o lumină dificilă.

Kate Middleton a fost nevoită să intervină de mai multe ori pentru a-l liniști pe micuț. Emoțiile puternice l-au făcut pe acesta să-și țină degetele în gură sau să se strâmbe în timpul paradei.

Paparazzi au fost tot timpul cu ochii pe micuț și au încercat să-i surprindă fiecare expresie facială. Astfel, Prințul Louis a furat toate privirile la apariția pe balconul Buckingham Palace. Expresivitatea micuțului impresionează oamenii din întreaga lume.

Reclamă

Copiii Ducilor de Cambridge și-au făcut debutul la Trooping the Colour

Micuții Ducilor de Cambridge au apărut de-a lungul timpului la mai multe evenimente regale. Cu toate acestea, Prada Trooping the Colour a marcat o premieră pentru cei trei copii ai Ducilor de Cambridge. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au aflat pentru prima dată la parada tradițională.

Aceștia au mers alături de Kate Middleton și Camilla, Ducesă de Cornwall, în prima trăsură. Micuții au fost foarte entuziasmați și au făcut cu mâinile mulțimii prezente la eveniment.

Prințul George a purtat un costum elegant, în timp ce sora sa mai mică a ales o rochiță albastră cu mâneci transparente. Spectacolul a fost făcut de mezinul familiei Ducilor de Cambridge. Prințul Louis a purtat un costum alb-albastru inspirat din ținuta marinarilor.

Costumul Prințului Louis i-a aparținut Prințului William și a fost purtat de acesta în 1987, atunci când și-a făcut debutul cu trăsura la Trooping the Colour. Atunci, William s-a aflat în trăsură alături de Prințesa Diana, Prințul Harry și Regina Mamă.

Prințul Harry avea doar patru ani la acel moment, la fel ca micuțul Prinț Louis. Copii Ducilor de Cambridge s-au purtat exemplar pe tot parcursul paradei. Încântarea celor prezenți a fost cu atât mai mare atunci când aceștia și-au luat în serios rolul și au încercat să-i salute pe supușii Regatului Unit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×