Reclamă

Relația Reginei Elisabeta cu cei cinci nepoți ai săi care au ales să nu fie membri regali. Cum se înțeleg cu Majestatea Sa

Relația Reginei Elisabeta cu cei cinci nepoți ai săi care au ales să nu fie membri regali e de interes public. Aceștia nu vor apărea la Trooping the Colour anul acesta, deoarece nu lucrează pentru Familia Regală. Deci, care este relația Majestății Sale cu Prințul Harry, Peter Phillips, Zara Tindall, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie?

Publicat: 25 mai 2022, 13:40

Doar membrii care lucrează pentru Familia Regală au primit aprobarea Reginei pentru a apărea pe balconul Palatului Buckingham pentru Trooping the Color în acest an. Trei dintre nepoții Reginei, Prințul William, Lady Louise Windsor și James, Vicontele Severn, vor apărea alături de monarh la evenimentul major al Jubileului de Platină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația Reginei Elisabeta cu cei cinci nepoți ai săi

Cu toate acestea, Regina este cunoscută că este incredibil de apropiată de toți nepoții ei. Fiecare și-a exprimat admirația pentru monarh în trecut. Express.co.uk a făcut o trecere în revistă asupra relației Reginei cu Prințul Harry, Peter Phillips, Zara Tindall, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

Prințul Harry

Regina și Prințul Harry au o relație foarte strânsă. Ducele de Sussex a vorbit recent despre legătura sa strânsă cu Regina într-un interviu pentru NBC’s TODAY.

El i-a spus gazdei Hoda Kotb despre ce apreciază cel mai mult la bunica sa: „Simțul umorului și capacitatea ei de a vedea umorul în atât de multe lucruri diferite. Avem o relație cu adevărat specială. Vorbim despre lucruri despre care ea nu poate vorbi cu nimeni altcineva. Așa că, este întotdeauna o întâlnire plăcută pentru ea.”

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta, în timp ce discută cu Prințul Harry, în șoaptă, la evenimentul Chelsea Flower, în 2015
Regina Elisabeta îl invită pe Prințul Harry la un prânz, după nașterea micuței Lilibet / Getty Images

La nașterea fiicei sale anul trecut, Harry și soția sa Meghan Markle au adus un tribut suprem Reginei, numindu-și fetița Lilibet după porecla din copilărie a Reginei.

Reclamă

Se știe că Regina își ține sentimentele departe de ochii publicului. Cu toate acestea, a făcut referire la dragostea ei pentru Harry atunci când s-a decis că Ducii de Sussex își vor lăsa în urmă rolurile regale în 2020.

O declarație a monarhului spunea: „După multe luni de conversații și discuții, sunt încântată că împreună am găsit o cale constructivă și de sprijin pentru nepotul meu și familia lui. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri foarte iubiți ai familiei mele”.

Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie

Surorile York au o legătură foarte strânsă cu bunica lor. Prințesa Beatrice a descris-o odată pe Regina drept „modelul ei”. Beatrice a spus anterior într-un interviu pentru Hello: „Am două modele, mama și bunica. Amândouă sunt femei formidabile. Cred că a avea modele feminine este incredibil de important. Sunt foarte norocoasă că se întâmplă să fiu rudă cu aceste două femei incredibile”.

Atunci când a născut, în septembrie 2021, Beatrice i-a dat chiar și fiicei sale Sienna numele de Elizabeth.

Dragostea reciprocă a Reginei pentru Beatrice a fost evidentă atunci când planurile de nuntă ale nepoatei sale au fost întrerupte din cauza Covid. Regina i-a împrumutat o rochie emblematică Norman Hartnell pe care a purtat-o anterior la premiera filmului Lawrence of Arabia în Leicester Square în 1962, care a fost modificată și purtată de Beatrice în ziua ei cea mare.

În mod tradițional, Regina împrumută tuturor mireselor regale o tiara din colecția ei personală pentru ziua lor cea mare. Dar în cazul lui Beatrice, Regina i-a împrumutat tiara Reginei Maria. E aceeași diademă pe care a purtat-o ea însăși pentru a se căsători cu Prințul Philip în 1947.

Doar unui regal, singura fiică a Reginei, Prințesa Anne, i s-a acordat aceeași onoare la nunta regală în 1973.

Prințesa Eugenie este, de asemenea, incredibil de apropiată de Regină. Călătorește adesea pentru a o însoți pe Majestatea Sa la evenimente regale precum Ascot sau în vacanță la Balmoral.

La împlinirea vârstei de 96 de ani, la începutul acestui an, Eugenie a adus un omagiu Reginei pe Instagram, scriind: „La mulți ani bunicii de 96 de ani! Ai fost o mare inspirație pentru mine și pentru mulți din întreaga lume. Vă mulțumesc pentru sprijin, dragoste și putere. Xx.”

Peter Phillips și Zara Tindall

Cei mai mari nepoți ai Reginei, Peter Phillips și Zara Tindall, rămân în mare parte departe de lumina reflectoarelor, dar se știe că sunt apropiați de bunica lor.

La fel ca bunica și mama ei, Prințesa Anne, Zara este cunoscută pentru pasiunea pentru cai. Are o carieră de succes în acest domeniu.

Zara și Regina apar adesea împreună la evenimente ecvestre. Se crede că au o legătură strânsă datorită dragostei lor pentru animale și curse de cai.

Expertul în limbaj corporal, Judi James a declarat anterior pentru Express.co.uk: „Este destul de clar din limbajul corpului Reginei că o adoră pe Zara. E important că se simte super confortabil în prezența ei”.

Unele rapoarte au indicat că fratele mai mare al lui Zara, Peter Phillips, este nepotul „favorit” al Reginei. El apare în mod regulat la Trooping the Color și la alte evenimente regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×