Reclamă

Cronologia relației Prințului Harry cu Meghan Markle. Ducii de Sussex sărbătoresc 4 ani de căsnicie

Ducii de Sussex sărbătoresc 4 ani de căsnicie. Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezentați pentru prima dată unul altuia de un prieten comun. Misha Nonoo i-a întâlnit în 2016 la Soho House din Londra și s-au îndrăgostit rapid. Hai să aflăm împreună cronologia relației Prințului Harry cu Meghan Markle.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 mai 2022, 15:52

Dragostea Prințului Harry pentru Meghan Markle a fost mereu analizată. Acesta s-a mutat în California pentru soția sa. Mutarea sa a reunit două dintre cele mai discutate instituții din lume Familia Regală a Marii Britanii și Hollywood, scrie mirror.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cronologia relației Prințului Harry cu Meghan Markle

Văzut oarecum ca un copil rebel, Ducele de Sussex și-a dedicat viața după mutare cauzelor umanitare și a organizației care se ocupă de Jocurile Invictus.

Soția sa, Meghan Markle, pare să fi găsit un spirit înrudit în Harry, deoarece înainte de a-l întâlni era foarte implicată în campanii umintare, cauzele legate de apă curată și problemele femeilor, cum ar fi stigmatizarea menstruației în India.

La patru ani de la nunta lor, cei doi au împreună doi copii. Archie și Lilibet se numesc cei doi micuți. Ducii de Sussex locuiesc acum lângă Santa Barbara, California.

În urma deciziei Ducelui și Ducesei de a se retrage din Familia Regală în 2020, după defăimări repetate în presă și discuții cu membrii familiei, cuplul a fost de acord să nu mai folosească titlurile regale. Iată o cronologie completă a relației lor.

Reclamă

2016

Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de un blind date la Soho House din Londra la începutul lunii iulie. Întâlnirea a fost organizată către prietenul comun și designerul de modă Misha Nonoo.

„Ne-am întâlnit la un pahar”, a spus Markle, „și apoi m-am gândit foarte repede și i-am spus că ar trebui să ne întâlnim din nou”.

Reclamă

De atunci, lucrurile s-au mișcat rapid, Harry invitând-o pe Meghan într-o excursie în Africa doar câteva săptămâni mai târziu.

Prințul Harry a spus: „Am reușit s-o conving să vină cu mine în Botswana. Am stat unul cu celălalt sub stele”, a spus el, descriind povestea lor de dragoste. „Atunci am fost cu adevărat singuri. Ceea ce a fost crucial pentru mine pentru a mă asigura că avem șansa de a ne cunoaște”.

În octombrie, secretul a fost dezvăluit. Au apărut informații care susțineau că Prințul Harry se întâlnise în secret cu starul din Suits. O lună mai târziu, Prințul a emis o declarație prin care cerut ca mass-media să respecte confidențialitatea iubitei sale. El a menționat că este „îngrijorat de siguranța doamnei Markle și este profund dezamăgit că nu a reușit să o protejeze”.

Cei doi au fost mai apoi observați apoi în parcul Battersea din Londra, alegând un pom de Crăciun.

2017

La începutul anului, Harry și Meghan au vizitat Norvegia pentru a vedea aurora boreală. Atunci s-a scris că s-ar fi cazat în Tromso. Mai târziu în aceeași lună, Meghan le-a întâlnit pe Kate Middleton și Prințesa Charlotte.

În mai, Prințul și actrița au participat la primul lor eveniment public în calitate de cuplu. Au fost fotografiați sărutându-se la Audi Polo Challenge din Ascot, Anglia. În septembrie, Prințul Harry a pus la cale o întâlnire secretă între iubita lui și Regina Elisabeta, în timp ce cuplul vizita Scoția.

Pe măsură ce zvonurile despre o logodnă regală au apărut în noiembrie, Markle a părăsit producția Suits după șase ani în serialul de succes. Câteva zile mai târziu, Palatul Kensington a confirmat că „Alteța Sa Regală și doamna Markle s-au logodit la Londra la începutul acestei luni”.

Prințul Harry și Meghan Markle, anunțul despre logodnă, noiembrie 2017. El poartă un costum albastru, cu o cravată albastră. Ea poartă un perdesiu alb și are părul desprins. Fundal cu verdeață
Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna în anul 2017 / Profimedia

2018

În mai a fost una dintre cele mai așteptate nunți din lume. Milioane de oameni s-au adunat pentru a-i urmări pe Meghan și Harry spunând „Da” la Capela Sf. George din Castelul Windsor.

Meghan Markle îmbrăcată în rchie de mireasă îl ține de mână pe prințul harry
Regina Letizia a Spaniei, Kate Middleton, Prințesa Eugenie, Prințesa Diana și Meghan Markle au purtat cele mai scumpe rochii de mireasă regale / Getty Images

În octombrie, a apărut vestea că cuplul căsătorit așteaptă primul lor copil. Palatul Kensington a confirmat că „Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte încântați să anunțe că Ducesa de Sussex va aduce pe lume un copil în primăvara lui 2019”.

A doua zi, cuplul a plecat pentru primul lor turneu oficial, vizitând Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă într-o călătorie care a coincis cu Jocurile Invictus de la Sydney.

2019

Meghan Markle a organizat un baby shower într-un apartament penthouse al hotelului Mark din New York în luna februarie. Este cea mai scumpă cameră de hotel din America. Petrecerea a fost găzduită și plătită de prietena ei, Serena Williams.

În luna mai, Meghan și Harry și-au întâmpinat primul lor copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, cu doar câteva zile înainte de prima lor aniversare.

Imagine cu Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor înainte de modificarea certificatului de naștere al lui Archie
Prințul Harry și Meghan Markle, alături de fiul lor, Archie / Getty Images

2020

În prima lună a anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că vor renunța la funcția de membri seniori ai Familiei Regale. Aceștia au spus că intenționează să fie independenți financiar, renunțând la orice finanțare regală.

Până în iulie, după ce au locuit în conacul lui Tyler Perry din Beverly Hills, cei doi s-au mutat oficial în California. Ei au achiziționat o casă în Montecito, aproape de Santa Barbara, la 160 de mile nord de Los Angeles.

În septembrie, Ducii de Sussex au fost în sfârșit independenți după ce au plătit toate costurile rămase după renovarea Frogmore Cottage din Windsor.

În noiembrie, Meghan a vorbit despre avortul spontan, pe care l-a suferit în iulie. Eseul ei sfâșietor a avut ca scop să atragă atenția asupra subiectului tabu despre avorturile spontane și impactul mental pe care îl poate avea asupra mamelor.

2021

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că așteaptă al doilea copil de Ziua Îndrăgostiților din februarie. Într-o postare, ei au spus „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare”.

Patru luni mai târziu, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor a sosit le lume și a adus bucurie în familia ei. Conform anunțului oficial, „Lili poartă numele străbunicii sale, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet”.

Ducii de Sussex, la Jocurile Invictus din Olanda, în 2022
Revenirea Prințului Harry și a lui Meghan în Marea Britanie riscă să devină „centrul” Jubileului de Platină al Reginei / Getty Images

2022

Cei doi au fost împreună la Jocurile Invictus din Olanda. Prințul Harry a putut fi văzut punându-și mâna pe piciorul lui Markle în timpul unui meci de volei. Markle purta, de asemenea, blugi, foarte departe de stilul pe care îl avea ca când făcea parte din Familia Regală.

Ducii de Sussex au confirmat că vor participa la Jubileul Reginei din Marea Britanie. Ei au spus că merg împreună cu cei doi copii ai lor. Cu toate acestea, Prințul Harry și Markle nu se vor alătura Reginei pe balconul Palatului Buckingham pentru parada Trooping the Color alături de alți membri ai familiei regale.

Cuplu celebrează anul acesta 4 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu patru ani, pe 19 mai 2018.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×