Reclamă

Ducii de Cambridge au făcut donații pentru Deborah James. Jurnalista s-a externat din spital și a scris un mesaj emoționant

Ducii de Cambridge au făcut donații pentru Deborah James. Kate Middleton și Prințul William și-au arătat susținerea pentru jurnalista BBC care a anunțat că a stopat orice fel de tratament împotriva cancerului. Acesta s-a întors acasă, în sânul familiei.

Publicat: 12 mai 2022, 13:32 / Actualizat: 12 mai 2022, 17:29

Luni seara, prezentatoarea de 40 de ani a podcastului You, Me And The Big C, cunoscută de mulți drept Bowel Babe, le-a spus fanilor că nu știe "cât timp mai are" într-un mesaj sfâșietor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din când în când, cineva captează inima națiunii cu pofta de viață și dorința tenace de a da înapoi societății. Bowel Babe este unul dintre acei oameni speciali”, au spus Prințul William și Ducesa Kate miercuri seară, scrie HelloMagazine.

Recent, Ducii de Cambridge au mers la Manchester Arena, la inaugurarea memorialului Poiana Luminii.

Ducii de Cambridge au făcut donații pentru Deborah James

„Eforturile ei neobosite de a crește gradul de conștientizare cu privire la cancerul intestinal și de a pune capăt stigmatizării tratamentului sunt inspiratoare. Suntem atât de triști să auzim de starea ei de sănătate. Cu toate acestea, suntem încântați să sprijinim @bowelbabef, care va aduce beneficii @royalmarsdenNHS printre altele”.

Ducii au concluzionat: „Deborah, gândurile noastre sunt cu tine, familia și prietenii tăi. Vă mulțumim pentru că ați dat speranță celor care trăiesc cu cancer”.

Reclamă

Ei au semnat cu inițialele „W&C”, care a confirmat că mesajul a fost trimis direct de cei doi membri regali.

Hello Magazine scrie că cuplul regal a făcut și o donație anonimă către fondul Deborah’s Cancer Research. Organizația a strâns până acum a strâns peste 3 milioane de lire sterline. Deborah a fost tratată la spitalul Royal Marsden, al cărui patron William, și este unul dintre beneficiarii fondului ei.

Deborah a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stadiul 4 în 2016. De atunci și-a ținut fanii la curent cu tratamentele ei în postări despre progresul și diagnosticul ei.

Reclamă

Ce a spus Deborah James în ultimele ei postări

Ultima ei postare spunea: „Mesajul pe care nu am vrut să-l scriu niciodată. Am încercat totul, dar corpul meu pur și simplu nu vrea. Îngrijirea mea activă s-a oprit și acum sunt mutată la domiciliu, cu familia mea incredibilă în jurul meu. Accentul se pune pe suportarea durerilor și pe iubirea celor dragi”.

„Nimeni nu știe cât de mult mai am, dar nu pot să merg, dorm majoritatea zilelor.”

Ea a adăugat: „Știu că nu am lăsat nicio piatră neîntoarsă. Dar chiar și cu toate medicamentele inovatoare împotriva cancerului din lume sau cu o nouă descoperire, corpul meu pur și simplu nu mai poate continua”.

Spunând că a luat legătura cu diferite organizații de caritate împotriva cancerului, Deborah a concluzionat în mod emoționant: „În acest moment, pentru mine, totul este să mă bucur de fiecare clipă pas cu pas. Să fiu recunoscătoare pentru un alt răsărit. Întreaga mea familie este în jurul meu și vom dansa împreună prin asta. Voi plânge în fiecare moment posibil! Sunteți cu toții incredibili, vă mulțumesc că ați jucat rolul în călătoria mea. Fără regrete. Bucură-te de viață x Deborah.”

James are doi copii, pe Hugo în vârstă de 14 ani și pe Eloise, de 12 ani, cu soțul ei, Sebastian Bowen. Fondatoarea Fondului Bowelbabe, care a fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016, a dezvăluit luni că se află într-un hospice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×