Reclamă

Ducii de Cambridge au făcut donații pentru Deborah James. Jurnalista s-a externat din spital și a scris un mesaj emoționant

Ducii de Cambridge au făcut donații pentru Deborah James. Kate Middleton și Prințul William și-au arătat susținerea pentru jurnalista BBC care a anunțat că a stopat orice fel de tratament împotriva cancerului. Acesta s-a întors acasă, în sânul familiei.

Publicat: 12 mai 2022, 13:32 / Actualizat: 12 mai 2022, 17:29

Luni seara, prezentatoarea de 40 de ani a podcastului You, Me And The Big C, cunoscută de mulți drept Bowel Babe, le-a spus fanilor că nu știe "cât timp mai are" într-un mesaj sfâșietor.

„Din când în când, cineva captează inima națiunii cu pofta de viață și dorința tenace de a da înapoi societății. Bowel Babe este unul dintre acei oameni speciali”, au spus Prințul William și Ducesa Kate miercuri seară, scrie HelloMagazine.

Recent, Ducii de Cambridge au mers la Manchester Arena, la inaugurarea memorialului Poiana Luminii.

Ducii de Cambridge au făcut donații pentru Deborah James

„Eforturile ei neobosite de a crește gradul de conștientizare cu privire la cancerul intestinal și de a pune capăt stigmatizării tratamentului sunt inspiratoare. Suntem atât de triști să auzim de starea ei de sănătate. Cu toate acestea, suntem încântați să sprijinim @bowelbabef, care va aduce beneficii @royalmarsdenNHS printre altele”.

Ducii au concluzionat: „Deborah, gândurile noastre sunt cu tine, familia și prietenii tăi. Vă mulțumim pentru că ați dat speranță celor care trăiesc cu cancer”.

Reclamă

Ei au semnat cu inițialele „W&C”, care a confirmat că mesajul a fost trimis direct de cei doi membri regali.

Hello Magazine scrie că cuplul regal a făcut și o donație anonimă către fondul Deborah’s Cancer Research. Organizația a strâns până acum a strâns peste 3 milioane de lire sterline. Deborah a fost tratată la spitalul Royal Marsden, al cărui patron William, și este unul dintre beneficiarii fondului ei.

Deborah a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stadiul 4 în 2016. De atunci și-a ținut fanii la curent cu tratamentele ei în postări despre progresul și diagnosticul ei.

Reclamă

Ce a spus Deborah James în ultimele ei postări

Ultima ei postare spunea: „Mesajul pe care nu am vrut să-l scriu niciodată. Am încercat totul, dar corpul meu pur și simplu nu vrea. Îngrijirea mea activă s-a oprit și acum sunt mutată la domiciliu, cu familia mea incredibilă în jurul meu. Accentul se pune pe suportarea durerilor și pe iubirea celor dragi”.

„Nimeni nu știe cât de mult mai am, dar nu pot să merg, dorm majoritatea zilelor.”

Ea a adăugat: „Știu că nu am lăsat nicio piatră neîntoarsă. Dar chiar și cu toate medicamentele inovatoare împotriva cancerului din lume sau cu o nouă descoperire, corpul meu pur și simplu nu mai poate continua”.

Spunând că a luat legătura cu diferite organizații de caritate împotriva cancerului, Deborah a concluzionat în mod emoționant: „În acest moment, pentru mine, totul este să mă bucur de fiecare clipă pas cu pas. Să fiu recunoscătoare pentru un alt răsărit. Întreaga mea familie este în jurul meu și vom dansa împreună prin asta. Voi plânge în fiecare moment posibil! Sunteți cu toții incredibili, vă mulțumesc că ați jucat rolul în călătoria mea. Fără regrete. Bucură-te de viață x Deborah.”

James are doi copii, pe Hugo în vârstă de 14 ani și pe Eloise, de 12 ani, cu soțul ei, Sebastian Bowen. Fondatoarea Fondului Bowelbabe, care a fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016, a dezvăluit luni că se află într-un hospice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×