Reclamă

Regina Elisabeta sărbătorește 96 de ani. Familia Regală a postat o fotografie specială pentru a marca această ocazie

Regina Elisabeta sărbătorește 96 de ani. Familia Regală Britanică a celebrat acest eveniment cu o fotografie deosebită pe care a postat-o pe rețelele sociale. Imaginea cu Majestatea Sa a fost realizată în grădinile Castelului Windsor.

Publicat: 21 aprilie 2022, 12:36

Fotografia cu cel mai longeviv monarh al Marii Britanii a fost realizată luna trecută, așa cum menționează oficialii pe rețelele sociale. Imaginea a fost preluată i de Royal Windsor Show, unul din spectacolele la care Regina a participat în fiecare an încă din 1943.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta sărbătorește 96 de ani

În fotografia postată de Familia Regală Britanică, Majestatea Sa a fost surprinsă alături de doi dintre poneii săi favoriți, Bybeck Katie și Bybeck Nightingale. Imaginea reflectă dragostea pe care Majestatea Sa a purtat-o întotdeauna cailor și poneilor.

Cei doi ponei care se află alături de Majestatea Sa urează să ia parte la Royal Windsor Horse Show de anul acesta. Conform publicațiilor externe, Regina Elisabeta a ales să nu-și petreacă aniversarea la Castelul Windsor.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în Galeria Foto!

Reclamă

Aceasta s-a îndreptat către Casa Sandringham, una din proprietățile preferate ale Prințului Philip. Deși drumul este unul lung, monarhul a decis să se afle într-un loc aproape de sufletul său pentru a celebra cea de-a 96-a aniversare.

Membrii Familie Regale și-au arătat la rândul lor bucuria față de această zi importantă. Ducii de Cambridge au publicat pe rețelele sociale un colaj cu două fotografii cu Majestatea Sa. Alături de fotografii, aceștia au lăsat și un mesaj emoționant.

”O inspirație pentru atât de mulți oameni de pe întinsul Marii Britanii, a Commonwealth-ului și a lumii. Aniversarea este cu atât mai deosebită cu cât anul acesta celebrăm împreună Jubileul de Platină.”

Reclamă

Conform BBC, Prințul Harry a fost cel care a sugerat ce planuri va avea Majestatea Sa anul acesta pentru ziua sa de naștere.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent Harry a spus ”după o anumită vârstă te plictisești de aniversări”. Experții Regali au aflat deva că monarhul urmează să se bucure de liniște la Wood Farm din cadrul reședinței Sandringham.

Cum își celebrează Majestatea Sa cea de-a 96-a aniversare

Publicația People spune că Majestatea Sa a plecat de la Castelul Windsor într-o călătorie către Casa Sandringham. Palatul Buckingham a confirmat ulterior această informație. Regina a dorit să aibă parte de liniște, motiv pentru care își va petrece cea mai mare parte a timpului la ferma pe care Prințul Philip a îndrăgit-o dintotdeauna.

Cei doi și-au petrecut nenumărate vacanțe la reședința de la Sandringham, prin urmare, aceasta are valoare sentimentală pentru Majestatea Sa.

DailyMail spune că monarhul se bucură să-și petreacă timpul la fermă, în special în comapnia cailor. Aceasta a învățat să călărească încă de la vârsta de trei ani, iar de atunci cu greu s-a mai putut despărți de aceste animale.

Deși în ultimii ani nu a mai putut să călărească, aceasta a continuat să stea în preajma poneilor și a cailor săi. Problemele de mobilitate din ultima perioadă o împiedică pe Regină Să mai desfășoare activități solicitante.

Sursele spun că Majestatea Sa este dornică să participe la o cursă de cai ce se va organiza cu ocazia Jubileului său de Platină. Aceasta ar urma să aibă loc pe data de 4 iunie 2022. Cu toate acestea, oficialii nu au confirmat încă prezența monarhului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×