Reclamă

Ducii de Cambridge ar urma să se mute în apropiere de Castelul Windsor. Kate Middleton și Prințul William vor fi alături de Regina Elisabeta

Sursele apropiate Casei Regale au declarat faptul că Ducii de Cambridge ar urma să se mute în apropiere de Castelul Windsor vara aceasta. Discuțiile privind mutarea acestora au existat de mai multă vreme. Kate Middleton și Prințul William sunt doritori să fie alături de Regina Elisabeta în perioada ce urmează. 

Publicat: 5 aprilie 2022, 11:59 / Actualizat: 6 aprilie 2022, 13:11

Kate Middleton și Prințul William și-au arătat întotdeauna grija și sprijinul față de Majestatea Sa. De data aceasta, cei doi par deciși să-i fie alături. Anul acesta Regina celebrează Jubileul de Platină, motiv pentru care aceasta urmează să fie prezentă la o serie de evenimente solicitante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge ar urma să se mute în apropiere de Castelul Windsor vara aceasta

Regina Elisabeta este prima care a decis că este momentul pentru o schimbare. După ce a petrecut cea mai mare parte a timpului la Castelul Windsor, Majestatea sa a părăsit definitiv Palatul Buckingham. Într-un anunț oficial făcut de Casa Regală s-a specificat faptul că Regina își va muta reședința oficială la Windsor.

Ducii de Cambridge au încercat să o sprijine în această perioadă. În prezent aceștia își împart timpul între Palatul Kensington și reședința Anmer Hall. De-a lungul timpului s-a speculat faptul că Ducii de Cambridge ar urma să se mute în apropiere de Castelul Windsor pentru a fi mai aproape de Majestatea Sa.

Vezi mai multe imagini cu Prințul William și Kate Middleton în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge, pe scările unui muzeu din Londra, în timp ce discută
Cuplul a mers la Foundling Museum, care susține Foundling Hospital din secolul al XVIII-lea / Profimedia Images
Reclamă

Potrivit publicației The Sun, Ducii își caută reședințe private. Aceștia nu se vor muta în Castelul Windsor, ci în apropierea sa. În trecut s-a speculat faptul că Ducii de Sussex i-ar fi cerut Reginei Elisabeta să locuiască la Castelul Windsor, dar aceștia au fost refuzați.

Ducii de Cambridge par deciși să dețină o proprietate privată care să le permită să o viziteze pe Regina Elisabeta cu ușurință.

Apropiații Familiei Regale sunt de părere că timpul petrecut alături de strănepoții săi s-ar putea să-i prindă foarte bine Reginei.

Reclamă

Cum s-ar putea schimba viața Ducilor de Cambridge după decizia de a se muta

Viața Ducilor de Cambridge s-ar putea schimba după mutarea în apropiere de Castelul Windsor. Potrivit surselor externe Ducii trebuie să caute școli noi pentru Prințesa Charlotte și Prințul George. Aceștia ar lua în calcul câteva școli din comitatele Buckinghamshire, Surrey și Berkshire.

Se pare că pe lista preferințelor lor s-ar afla comitatul Berkshire, la aproximativ o oră distanță de Castelul Windsor. Cu toate acestea, Ducii nu au făcut nicio declarație oficială privind aceste detalii. Apropiații Cuplului Regal sunt de părere că aceștia vor încerca să găsească o școală potrivită atât pentru Prințul George, cât și pentru Prințesa Charlotte pentru ca aceștia să meargă împreună.

Viața Ducilor de Cambridge se va schimba într-o mare măsură. Aceștia vor urma să fie mult mai mult timp în preajma Majestății Sale. Experții regali sunt de părere că mutarea Ducilor va avea un efect pozitiv asupra Majestății Sale. Află și alte știri externe pe Observatornews.ro.

”A avut un an dificil și este greu să se vadă singură la Castelul Windsor. Va simți cu siguranță puțină solitudine. Dacă William și Kate se vor muta mai aproape de ea, asta ar putea să o ajute în mod vizibil. În primul rând ar fi un simbol al respectului Ducilor față de Regină. Cei trei copiii ai Ducilor o vor ajuta cu siguranță pe Regină să se simtă mai bine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×