Reclamă

Ce i-a spus Kate Middleton Prințesei Charlotte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Specialiștii au dezvăluit cuvintele Ducesei de Cambridge

Un specialist care citește pe buze a analizat ce i-a spus Kate Middleton Prințesei Charlotte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Ceremonia de comemorare a Ducelui de Edinburgh a fost o ocazie specială pentru a reuni Familia Regală a Marii Britanii.

Publicat: 1 aprilie 2022, 13:35

Cu această ocazie fanii au putut să o vadă și pe Regina Elisabeta. Majestatea Sa s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimul timp. Întâlnirea membrilor regali și a invitaților lor a avut loc la Westminster Abbey. Este de asemenea prima apariție televizată a Prințului George și a Prințesei Charlotte, scrie goodto.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a spus Kate Middleton Prințesei Charlotte la ureche

Ceremonia de comemorare a Prințului Philip s-a desfășurat fără incidente, deși au exitat îngrijorări cu privire la starea Reginei Elisabeta. Mulți au spus că Majestatea Sa nu se simte suficient de bine ca să participe la eveniment.

S-a spus că consilierii palatului iau lucrurile foarte în serios și o ajută cu tot ce pot. Din fericire, Majestatea Sa a putut să se alăture restului familiei, amintindu-și de răposatul ei soț. Strănepoata ei, Prințesa Charlotte a fost chiar lăudată de fanii regali. Fiica Ducilor de Cambridge s-a comportat ca un adult care știe clar care îi sunt atribuțiile.

Cuvintele mamei au liniștit-o pe fetiță

De data aceasta, specialistul în cititul pe buze, Jacqui Press, a dezvăluit cuvintele de susținere pe care Kate Middleton i le-a șoptit la ureche fiicei sale atunci când au sosit la Westminster Abbey.

Reclamă

Potrivit MailOnline, Press a spus ceea ce Kate Middleton i-a spus Prințesei Charlotte în timp de mergeau ținându-se de mână: „Poți să zâmbești”. Fetița a fost foarte serioasă când a coborât din mașină alături de părinții ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Charlotte este încurajată de mama sa să zâmbească în fața preoților
Potrivit MailOnline, Press a spus ceea ce Kate Middleton i-a spus Prințesei Charlotte în timp de mergeau ținându-se de mână: „Poți să zâmbești” / Profimedia Images
Reclamă

Charlotte s-a relaxat imediat după ce i-a spus mama sa să zâmbească. Chiar s-a uitat la Ducesa de Cambridge și a părut foarte încrezătoare în forțele ei.

Prințesa Charlotte le-a mai oferit fanilor un moment adorabil atunci când s-a întâlnit cu verișoara sa, Prințesa Beatrice. În timpul slujbei, cele două au fost fotografiate în timp ce se priveau în ochi și zâmbeau discret. Acest eveniment a fost un moment mare pentru Prințesa Charlotte și Prințul George. Acesta din urmă va urca pe tronul Marii Britanii într-o zi. Pe măsură ce cresc, cei doi frați vor primi mai multe atribuții regale. Cu toate acestea, Ducii de Cambridge au fost criticați pentru cum îl cresc pe Prințul George.

Cine a participat la slujba de comemorare a Prințului Philip

Ceremonia de înmormântare a Prințului Philip de anul trecut a fost organizată cu un număr restrâns de persoane. S-a întâmplat așa din cauza restricțiilor impuse de pandemie și de numărul mare de cazuri pozitive la vremea respectivă. Atunci au participat numai 30 de persoane, iar acum au fost invitați peste 1 800 de oameni, apropiați ai familiei, dar și membrii ai familiilor regale europene.

Prințul Andrew, Prințul Edward, Regina Elisabeta, Ducii de Cambridge, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie împreună cu partenerii lor au fost prezenți și ei la slujbă. Marele absent de la eveniment a fost însă Prințul Harry, care deși a venit singur la înmormântarea bunicului său, de această dată nu a mai călătorit din California pentru a fi alături de familie.

Între Prințul Harry și Familia Regală a Marii Britanii au existat de-a lungul timpului mai multe discuții în contradictoriu. De data aceasta, Prințul Harry a spus că nu mai vine în Marea Britanie până nu se rezolvă asigurarea securității sale și a familiei lui.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×