Reclamă

Coafura lui Kate Middleton din Belize a fost analizată de hair-styliști. Look-ul Ducesei de Cambridge, apreciat de toți

Ducesa de Cambridge a susținut o lecție despre menținerea părului elegant în căldură și umiditate. Aceasta i s-a alăturat Prințului William în Belize, Caraibe, și în ciuda temperaturilor de acolo, podoaba sa capilară a fost impecabilă. Coafura lui Kate Middleton din Belize a fost analizată de hair-styliști.

Publicat: 27 martie 2022, 7:24

Kate, în vârstă de 40 de ani, și-a ținut șuvițele brunete drepte cu ajutorul unei coafuri clasice, cu cărare pe mijloc. Ducii de Cambridge au vizitat vechiul sit arheologic mayaș Caracol. Ei au învățat abilități de supraviețuire în junglă, iar seara au participat la o cină oficială, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafura lui Kate Middleton din Belize a fost analizată

Într-un interviu pentru Femail, stilistul Tom Smith a explicat că coafura este o alegere inteligentă pentru un turneu regal aglomerat, când există timp scurt între întâlniri și activități, mai ales dacă acestea sunt în aer liber într-un mediu tropical. Coafura cu cărare pe mijloc ajută la evitarea temutului frizz cu care s-a confruntat și Kate în călătoriile anterioare în străinătate. Un exemplu ar fi vizita ei și a Prințului William din 2016 în India.

„Părul lung și neted, cu cărare pe mijloc și părul dat după urechi este o modalitate foarte bună pentru ca părul să arate ordonat, aranjat și strălucitor. Deoarece Kate se află într-o zonă cu umiditate mare, fixarea acestuia în spatele urechilor este un mod inteligent ca părul să arate finit.”

Părul aranjat elegant, după urechi minimizează șansa ca aerul cald din atmosferă să pătrundă în interiorul părului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kate Middleton, într-o rochie lungă, strălucitoare
Kate Middleton i-a uimit pe toți cu rochia sa, mai ales că cu câteva ore înainte, aceasta a optat pentru o ținută relaxată / Profimedia Images

Lecție de stil din partea lui Kate Middleton

Lily Jeffreys, stilist senior și tehnician în vopsire la Taylor Taylor London, a fost de acord: „Este rapid, ușor și simplu pentru ea să se descurce fără o mulțime de instrumente sau stiliști. Tot ce are nevoie este un protector termic. Îi trebuie plăci de îndreptat și niște fixativ pentru a-l menține pe loc toată ziua. Când sunteți în locuri atât de umede, o coafură dreaptă simplă e foarte recomandată. Vor exista mai puține șanse de încrețire”.

Reclamă

Ricky Walters, directorul Salon64 din Londra, a speculat cu privire la coafura lui Kate, spunând: „Acesta este diferit de anii 90. Atunci părul obișnuia să fie îndreptat la maximum. Suntem mult mai informați în aceste zile. Instrumentele pentru păr s-au îmbunătățit, precum și produsele pentru păr. Bănuiesc că Kate ar fi putut opta pentru un tratament cu cheratina”.

Tom a mai spus că părul lui Kate a fost deosebit de eficient atunci când a fost completat de rochia roz de 2.500 de lire sterline. Părul drept, aranjat elegant după urechi a pus în evidență rochia și a lăsat bijuteriile să-i pună frumusețea în valoare.

Kate pare foarte înaltă și slabă în această ținută. Rochia ei lungă până în pământ a făcut ca trupul ei să pară alungit și subțire.

„Părul încadrează în mod clar cerceii și pandantivul și într-una dintre imagini ea chiar atrage privirea către cercei.”

De asemenea, stilistul a speculat că look-ul lui Kate este inspirat din cel al vedetelor de la Hollywood, adăugând: „Kate arată ca un membru regal. Are încă referințe la modă în look-ul ei. Aspectul ei este aproape identic cu cel al lui Cher!”.

Ce au vizitat Ducii de Cambridge în Belize

Cuplul a fost într-una dintre zile la vechiul sit arheologic mayaș Caracol, situat în Pădurea Chiquibul. Ducii au vizitat cea mai înaltă structură artificială a țării, cunoscută sub numele de „Palatul cerului”.

Templul vechi de 3.000 de ani, construit de civilizația Maya, se afla în centrul unui oraș. Acolo locuiesc aproximativ 150.000 de oameni și se crede că a fost ocupat încă din anul 1200 î.Hr.

William și Kate au urcat în vârful palatului. Acesta este ascuns adânc în jungla din vestul Belizei, aproape de granița cu Guatemala. Li s-au arătat sculpturi antice Maya de către directorul asociat al Institutului de Arheologie din Belize, Allan Moore.

Ducele și Ducesa de Cambridge au vizitat, de asemenea, Unitatea de sprijin pentru antrenamentul armatei britanice. Aceasta oferă trupelor din Marea Britanie pregătire pentru mediul tropical alături de parteneri internaționali și este condusă de 12 angajați permanenți și peste 100 de localnici.

Ducele s-a reunit cu fostul său sergent major al academiei la Sandhurst, care acum conduce unitatea din junglă. Atât Kate cât și Prințul William au învățat de la forțele armate sfaturi neprețuite de supraviețuire. Au băut apă proaspătă din viță de vie din junglă.

În cele din urmă, au încheiat ziua cu o recepție seara pentru celebrarea Jubileului de Platină al Majestății Sale Reginei la ruinele mayașe din Cahal Pech, Belize.

Ce a spus Prințul William în Belize

Adresându-se oaspeților aseară, William a citat cuvinte din discursul bunicii sale, Regina, în 1994, în Parlamentul țării: „Ea a spus: Sunt mândră să mă asociez cu hotărârea dumneavoastră că justiția socială și libertatea personală ar trebui să înflorească sub statul de drept. Este întotdeauna periculos, totuși, să fii mulțumit și să presupunem că valorile democratice vor avea grijă de ele însele. Este nevoie de vigilență în protejarea lor”.

El a adăugat: „Majestatea Sa a continuat spunând că „mai presus de toate, democrația este protejată de munca în echipă. De voințele individuale ale tuturor cetățenilor, fiecare unindu-se spre același obiectiv. Din păcate, în altă parte a lumii, această vigilență este testată astăzi în Ucraina. Belize s-a alăturat multor altora pentru a condamna invazia și a susține principiile dreptului internațional, păcii și securității. Astăzi ne gândim la cei care se luptă în Ucraina și suntem solidari cu ei”.

Ducele a transmis, de asemenea, „cele mai calde urări de la bunica mea, cu ocazia Jubileului său de Platină”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×