Reclamă

Kate Middleton a purtat o rochie galbenă în cadrul vizitei din Jamaica. Ducesa de Cambridge a avut o apariție încântătoare

Ducii de Cambridge își continuă primul turneu oficial de anul acesta. Cei doi au fost întâmpinați așa cum se cuvine de către oficialii din Jamaica. Kate Middleton a purtat o rochie galbenă în cadrul vizitei oficiale și a strălucit alături de soțul său. Ducesa de Cambridge a avut o apariție de-a dreptul încântătoare.

Publicat: 23 martie 2022, 12:00

După ce au petrecut trei zile în Belize, Kate Middleton și Prințul William au ajuns în cele din urmă într-o nouă destinație, Jamaica. Turneul oficial se va încheia cu vizita celor doi Duci în Bahamas, după cum scriu publicațiile internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat o rochie galbenă în cadrul vizitei din Jamaica

Ducii de Cambridge au fost întâmpinați așa cum se cuvine la aterizare în Jamaica. Cei doi s-au bucurat de o ceremonie de primire, fiind așteptați de oficialii din Jamaica. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie semnată de Roksanda și a adus un tribut culorii de pe steagul țării care a găzduit-o.

Vezi mai multe imagini cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Kate Middleton a purtat o rochie galbenă în timp ce s-a aflat la brațul Prințului William și a coborât dintr-un avion
Prințul William i-a fost tot timpul alături soției sale / Getty Images

Kate este întotdeauna atentă la detalii. Anterior, în Belize, aceasta a purtat o rochie roșie pentru a se asorta cu steagul țării. Cei doi Duci au coborât în aeroportul internațional Norman Manley dintr-un avion privat.

Reclamă

Kate a atras privirile tuturor celor prezenți încă de la primul pas pe care l-a făcut. Ducesa a avut o apariție extrem de elegantă în rochia lungă și galbenă. La aceasta a asortat o brățară discretă de aur și o pereche de cercei albi. Părul a ales să-l țină prins într-o coadă elegantă, în timp ce în mână a avut o poșetă care să se asorteze cu perechea sa de tocuri.

Prințul William i-a fost tot timpul alături soției sale ca un adevărat gentleman. Ducele de Cambridge a fost la rândul său atent la detalii. La costumul pe care l-a purtat a ales să asorteze o cravată verde pentru a arăta tributul adus steagului care atârnă mândru în Jamaica.

În ciuda primirii călduroase, Ducii de Cambridge au aflat și despre câteva proteste ca urmare a vizitei lor. Conform publicației People, ar exista câteva demersuri pentru ca Jamaica să obțină statutul de republică. Sursele spun că Prințul William ar urma să puncteze câteva aspecte ce țin de această întorsătură de situație în discursul pe care îl va ține înainte de plecare.

Reclamă

Ce vor face Ducii de Cambridge în timpul vizitei din Jamaica

Protestele din Jamaica n-au putut strica buna dispoziție a Ducilor de Cambridge. Ar fi a doua țară care s-ar desprinde de Marea Britanie. La începutul lunii decembrie a anului trecut, Barbados a devenit o Republică independentă, separnându-se oficial de monarhia Marii Britanii. Prințul Charles s-a întâlnit atunci cu Rihanna.

Kate Middleton și Prințul William vor avea mai multe vizite oficiale pe care le vor face în cele două zile în care se vor afla în Jamaica. Prima oprire pe care cei doi Duci au făcut-o a fost pentru a se întâlni cu Sir Patrick Allen. Sir Patrick este reprezentantul Reginei Elisabeta în Jamaica. Acesta din urmă și-a exprimat bucuria de a-i găzdui pe Ducii de Cambridge în Jamaica.

”Suntem foarte încântați să vă avem prezenți alături de noi. Suntem foarte norocoși aici în Jamaica. Regina ne-a vizitat de șase ori.”

În timpul întâlnirii, Prințul William a avut de dus la bun sfârșit o sarcină oferită de Regina Elisabeta. Acesta le-a oferit medalii mai multor personalități care servesc în sistemul medical și al serviciilor de urgență.

”Aceasta este o țară care are o relație foarte strâns cu Majestatea Sa, dovadă fiind nenumăratele vizite pe care aceasta le-a făcut de-a lungul timpului. Aceste vizite au ajutat la întărirea sprijinului pe care îl avem unii în ceilalți, dar în același timp i-au oferit inspirația necesară Majestății Sale pentru a-și duce la bun sfârșit îndatoririle regale din cadrul turneului. Le mulțumim oamenilor din Belize, Jamaica și Bahamas pentru suportul pe care ni l-au oferit până acum.”

Kate Middleton și Prințul William își vor continua turneul oficial cu ultima vizită pe care o vor face în Bahamas. Cei doi Duci sunt așteptați cu nerăbdare de către oficiali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×