Reclamă

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles. Ce ținută a purtat artista când a primit titlul de eroină națională a Republicii Barbados

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles în cadrul unei ceremonii în urma căreia Barbados a devenit o Republică independentă, separându-se astfel de monarhia Marii Britanii. În cadrul festivității, vedeta internațională a primit titlul de ”eroină națională a Republicii Barbados” . Acesta i-a fost atribuit pentru contribuția pe care a avut-o de-a lungul timpului cu ajutorul muzicii pe care a creat-o.

Publicat: 1 decembrie 2021, 13:30 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:48

Barbados a devenit în mod oficial o Republică independentă, ieșind de sub guvernarea Reginei Elisabeta. Momentul a avut loc la aproape 400 de ani de la colonizarea insulei. Majestatea Sa nu a putut lua parte la acest moment important din istoria insulei, dar a fost înlocuită de fiul său, Prințul Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles

Republica Barbados a avut parte de o adevărată ceremonie cu salve de tun și cu oferirea unui titlul onorific extrem de important. Sandra Mason, femeia care va deveni primul președinte al Republicii a ținut un discurs emoționant pentru poporul său, dar și pentru a-i mulțumi Rihannei pentru contribuția pe care a avut-o aceasta de-a lungul timpului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna într-o rochie de piele portocalie s-a întâlnit cu Prințul Charles
Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles în cadrul unei ceremonii în urma căreia Barbados a devenit o Republică independentă / Profimedia Images

Majestatea Sa, Regina Elisabeta, nu a putut lua parte la ceremonie. În ultima vreme, medicii i-au recomandat să se odihnească și să evite evenimentele solicitante. În locul acesteia s-a aflat Prințul Charles. Acesta i-a oferit Rihannei titlul onorific de ”erou național al Republicii Barbados”.

Reclamă

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a ales să poarte o ținută elegantă. Vedeta a optat pentru o rochie din piele într-o nuanță care să-i evidențieze trăsăturile naturale. Fotografii au surprins-o de multe ori alături de Prințul Charles care a admirat-o de la distanță.

Prim-ministrul Republicii a avut doar cuvinte de laudă la adresa Rihannei. ”Rihanna stăpânește imaginația lumii prin căutarea excelenței, a creativității și a disciplinei. Astăzi celebrăm angajamentul său față de țara în care s-a născut.”

Rihanna s-a întâlnit ulterior cu Prințul Charles care felicitat-o la rândul său pe artistă într-un discurs plin de emoție. Fiul Reginei Elisabeta a vorbit despre noul început de care Republica Barbados se va bucura.  

Reclamă

Ce impact a avut Rihanna asupra Republicii Barbados

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles într-un cadru oficial, extrem de important pentru cariera vedetei. Aceasta a primit un titlu onorific care să încununeze contribuția sa asupra Republicii Barbados. De-a lungul timpului, Rihanna a fost un ambasador al imaginii insulei și a promovat ani la rândul turismul în locul în care s-a născut.

De acum vedeta se va putea numi Excelența Sa Robyn rihanna Fenty. Totodată, Rihanna a primit titlul onorific de ”eroină națională a Republicii Barbados” luând parte la un moment istoric. Prințul Charles a felicitat-o pe vedetă. În același timp, artista le-a mulțumit oficialităților și celor prezenți în public.

Artista în vârstă de 33 de ani s-a implicat de-a lungul timpului în dezvoltarea ținutului în care s-a născut. Aceasta nu a renunțat niciodată la accentul său și a vorbit tot timpul cu mândrie despre Barbados.

Totodată, pe lângă turismul pe care l-a promovat, aceasta a încurajat mai multe proiecte care s-au desfășurat de-a lungul timpului în noua Republică. Vedeta care a fost desemnată recent de cei de la Forbes ca fiind miliardară se bucură acum de un nou titlu onorific în țara în care s-a născut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
2
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
4
Chec cu vișine secționat pe un tocător de lemn, alături de un bol cu zahăr și două felii de chec pe hârtie de copt
Rețete
Chec cu vișine. Rețeta unui desert simplu, cu gust dulce-acrișor
Acest chec cu vișine nu este doar un desert delicios, ci este și ușor de preparat, fiind perfect pentru începători și experți deopotrivă. Este ideal pentru a fi servit la micul dejun, ca gustare...
5
O femeie frumoasă care aleargă printr-o pădure pentru a arăta cum arată puterea manifestării
Horoscop
Afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Cum poți să folosești manifestarea în favoarea ta
Descoperă și tu lista cu afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Dacă ești atrasă de puterea manifestării, atunci acest articol te poate ajuta să o folosești în favoarea ta....
PARTENERI
×