Reclamă

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles. Ce ținută a purtat artista când a primit titlul de eroină națională a Republicii Barbados

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles în cadrul unei ceremonii în urma căreia Barbados a devenit o Republică independentă, separându-se astfel de monarhia Marii Britanii. În cadrul festivității, vedeta internațională a primit titlul de ”eroină națională a Republicii Barbados” . Acesta i-a fost atribuit pentru contribuția pe care a avut-o de-a lungul timpului cu ajutorul muzicii pe care a creat-o.

Publicat: 1 decembrie 2021, 13:30

Barbados a devenit în mod oficial o Republică independentă, ieșind de sub guvernarea Reginei Elisabeta. Momentul a avut loc la aproape 400 de ani de la colonizarea insulei. Majestatea Sa nu a putut lua parte la acest moment important din istoria insulei, dar a fost înlocuită de fiul său, Prințul Charles.

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles

Republica Barbados a avut parte de o adevărată ceremonie cu salve de tun și cu oferirea unui titlul onorific extrem de important. Sandra Mason, femeia care va deveni primul președinte al Republicii a ținut un discurs emoționant pentru poporul său, dar și pentru a-i mulțumi Rihannei pentru contribuția pe care a avut-o aceasta de-a lungul timpului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna într-o rochie de piele portocalie s-a întâlnit cu Prințul Charles
Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles în cadrul unei ceremonii în urma căreia Barbados a devenit o Republică independentă / Profimedia Images

Majestatea Sa, Regina Elisabeta, nu a putut lua parte la ceremonie. În ultima vreme, medicii i-au recomandat să se odihnească și să evite evenimentele solicitante. În locul acesteia s-a aflat Prințul Charles. Acesta i-a oferit Rihannei titlul onorific de ”erou național al Republicii Barbados”.

Reclamă

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a ales să poarte o ținută elegantă. Vedeta a optat pentru o rochie din piele într-o nuanță care să-i evidențieze trăsăturile naturale. Fotografii au surprins-o de multe ori alături de Prințul Charles care a admirat-o de la distanță.

Prim-ministrul Republicii a avut doar cuvinte de laudă la adresa Rihannei. ”Rihanna stăpânește imaginația lumii prin căutarea excelenței, a creativității și a disciplinei. Astăzi celebrăm angajamentul său față de țara în care s-a născut.”

Rihanna s-a întâlnit ulterior cu Prințul Charles care felicitat-o la rândul său pe artistă într-un discurs plin de emoție. Fiul Reginei Elisabeta a vorbit despre noul început de care Republica Barbados se va bucura.  

Reclamă

Ce impact a avut Rihanna asupra Republicii Barbados

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles într-un cadru oficial, extrem de important pentru cariera vedetei. Aceasta a primit un titlu onorific care să încununeze contribuția sa asupra Republicii Barbados. De-a lungul timpului, Rihanna a fost un ambasador al imaginii insulei și a promovat ani la rândul turismul în locul în care s-a născut.

De acum vedeta se va putea numi Excelența Sa Robyn rihanna Fenty. Totodată, Rihanna a primit titlul onorific de ”eroină națională a Republicii Barbados” luând parte la un moment istoric. Prințul Charles a felicitat-o pe vedetă. În același timp, artista le-a mulțumit oficialităților și celor prezenți în public.

Artista în vârstă de 33 de ani s-a implicat de-a lungul timpului în dezvoltarea ținutului în care s-a născut. Aceasta nu a renunțat niciodată la accentul său și a vorbit tot timpul cu mândrie despre Barbados.

Totodată, pe lângă turismul pe care l-a promovat, aceasta a încurajat mai multe proiecte care s-au desfășurat de-a lungul timpului în noua Republică. Vedeta care a fost desemnată recent de cei de la Forbes ca fiind miliardară se bucură acum de un nou titlu onorific în țara în care s-a născut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
2
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
3
Katy Perry și Orlando Bloom pe covorul roșu la Hollywood
Divertisment
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere alături de prietenii lor. Cum au fost surprinși în Las Vegas
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere în Las Vegas alături de prietenii lor. Cuplul de îndrăgostiți a fost urmărit la fiecare pas de paparazii prezenți. De data aceasta cei doi...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
PARTENERI
×