Reclamă

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles. Ce ținută a purtat artista când a primit titlul de eroină națională a Republicii Barbados

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles în cadrul unei ceremonii în urma căreia Barbados a devenit o Republică independentă, separându-se astfel de monarhia Marii Britanii. În cadrul festivității, vedeta internațională a primit titlul de ”eroină națională a Republicii Barbados” . Acesta i-a fost atribuit pentru contribuția pe care a avut-o de-a lungul timpului cu ajutorul muzicii pe care a creat-o.

Publicat: 1 decembrie 2021, 13:30

Barbados a devenit în mod oficial o Republică independentă, ieșind de sub guvernarea Reginei Elisabeta. Momentul a avut loc la aproape 400 de ani de la colonizarea insulei. Majestatea Sa nu a putut lua parte la acest moment important din istoria insulei, dar a fost înlocuită de fiul său, Prințul Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles

Republica Barbados a avut parte de o adevărată ceremonie cu salve de tun și cu oferirea unui titlul onorific extrem de important. Sandra Mason, femeia care va deveni primul președinte al Republicii a ținut un discurs emoționant pentru poporul său, dar și pentru a-i mulțumi Rihannei pentru contribuția pe care a avut-o aceasta de-a lungul timpului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna într-o rochie de piele portocalie s-a întâlnit cu Prințul Charles
Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles în cadrul unei ceremonii în urma căreia Barbados a devenit o Republică independentă / Profimedia Images

Majestatea Sa, Regina Elisabeta, nu a putut lua parte la ceremonie. În ultima vreme, medicii i-au recomandat să se odihnească și să evite evenimentele solicitante. În locul acesteia s-a aflat Prințul Charles. Acesta i-a oferit Rihannei titlul onorific de ”erou național al Republicii Barbados”.

Reclamă

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a ales să poarte o ținută elegantă. Vedeta a optat pentru o rochie din piele într-o nuanță care să-i evidențieze trăsăturile naturale. Fotografii au surprins-o de multe ori alături de Prințul Charles care a admirat-o de la distanță.

Prim-ministrul Republicii a avut doar cuvinte de laudă la adresa Rihannei. ”Rihanna stăpânește imaginația lumii prin căutarea excelenței, a creativității și a disciplinei. Astăzi celebrăm angajamentul său față de țara în care s-a născut.”

Rihanna s-a întâlnit ulterior cu Prințul Charles care felicitat-o la rândul său pe artistă într-un discurs plin de emoție. Fiul Reginei Elisabeta a vorbit despre noul început de care Republica Barbados se va bucura.  

Reclamă

Ce impact a avut Rihanna asupra Republicii Barbados

Rihanna s-a întâlnit cu Prințul Charles într-un cadru oficial, extrem de important pentru cariera vedetei. Aceasta a primit un titlu onorific care să încununeze contribuția sa asupra Republicii Barbados. De-a lungul timpului, Rihanna a fost un ambasador al imaginii insulei și a promovat ani la rândul turismul în locul în care s-a născut.

De acum vedeta se va putea numi Excelența Sa Robyn rihanna Fenty. Totodată, Rihanna a primit titlul onorific de ”eroină națională a Republicii Barbados” luând parte la un moment istoric. Prințul Charles a felicitat-o pe vedetă. În același timp, artista le-a mulțumit oficialităților și celor prezenți în public.

Artista în vârstă de 33 de ani s-a implicat de-a lungul timpului în dezvoltarea ținutului în care s-a născut. Aceasta nu a renunțat niciodată la accentul său și a vorbit tot timpul cu mândrie despre Barbados.

Totodată, pe lângă turismul pe care l-a promovat, aceasta a încurajat mai multe proiecte care s-au desfășurat de-a lungul timpului în noua Republică. Vedeta care a fost desemnată recent de cei de la Forbes ca fiind miliardară se bucură acum de un nou titlu onorific în țara în care s-a născut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×