Reclamă

Fusta Rihannei a intrat în atenția fotografilor. Cum a fost surprinsă cântăreața pe străzile din New York

Cântăreața Rihanna a atras privirile tuturor cu ultima sa apariție. Vedeta nu s-a sfiit să-și lase la vedere picioarele lungi și tonifiate. Artista a optat pentru o ținută all black atunci când a mers la cumpărături în New York. Fusta Rihannei a intrat în atenția fotografilor și a fost cea care i-a făcut pe fanii artistei să reacționeze. Se pare că vedeta nu poate să renunțe atât de ușor la ținutele excentrice.

Publicat: 5 octombrie 2021, 7:27

Când vine vorba de stil, Rihanna știe cum să se facă remarcată în fața celor din jur. După ce a impresionat pe covorul roșu alături de iubitul său, A$AP Rocky, la evenimentul MET Gala 2021, vedeta internațională a decis că este momentul pentru o nouă apariție care să stârnească un val de reacții pe internet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fusta Rihannei a intrat în atenția fotografilor

Rihanna a devenit recent miliardară, însă acest lucru nu a făcut-o pe vedetă să-și schimbe stilul vestimentar. Cântăreața este recunoscută pentru aparițiile sale excentrice, atât pe covorul roșu, cât și în viața de zi cu zi. RiRi știe cum să se facă remarcată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fusta Rihanneia intrat în atenția fotografilor, alături de un hanorac negru în timp ce artista se întoarce de la cumpărături pe străzile din New York
Când vine vorba de stil, Rihanna știe cum să se facă remarcată în fața celor din jur / Profimedia Images

Recent, aceasta a mers la cumpărături în New York, iar fotografii au profitat de această ocazie.Pentru sesiunea de cumpărături vedeta internațională a purtat o ținută casual care să-i pună în evidență picioarele tonifiate. RiRi a ales un hanorac negru, larg, pe care l-a lăsat deschis până sub bust, permițându-le fanilor să-i admire unul din tatuajele de pe piept.

Reclamă

Accesoriile nu au lipsit nici ele. Vedeta a accesorizat două lanțuri de aur, un set de inele masive, o pereche de ochelari de soare și un batic negru. În picioare a ales să poarte o pereche de tocuri înalte care să-i accentueze picioarele tonifiate. Însă nu aceste lucruri au întors toate privirile.

Fusta Rihannei a fost cea care a intrat în atenția fotografilor. Cântăreața a purtat o fustă scurtă care avea un tiv de blană. Silueta sa a fost frumos armonizată de efectu pe care fusta l-a avut atunci când vedeta a pășit plină de încredere pe străzile din New York. RiRi nu s-a ascuns de camerele de fotografiat și s-a lăsat pozată din toate unghiurile. 

Rihanna pregătește un nou proiect muzical

Reclamă

Artista Rihanna știe cum să se facă remarcată. Vedeta internațională și-a surprins fanii atunci când a apărut pe covorul roșu la MET Gala 2021 alături de iubitul său. De data aceasta, fusta Rihannei a intrat în atenția fotografilor. RiRi nu a putut renunța la ținutele care i-au consacrat stilul vestimentar.

În ultima perioadă, artista internațională a părut tot mai interesată de hainele cu blană. După ce a fost surprinsă purtând o pălărie roz cu blană, de data aceasta a optat pentru un tiv îmblânit pentru fusta sa scurtă.

Apariția vedetei pe străzile din New York vine la scurt timp după ce aceasta a anunțat că pregătește un nou proiect muzical. Fanii știu deja că artista preferă să lucreze la proiectele sale fără a face mare zarvă pe această temă. RiRi a petrecut foarte mult timp în New York în ultima vreme.

Aceasta a filmat la începutul lunii iulie un videoclip pentru un proiect muzical alături de iubitul său, A$AP Rocky. Conform surselor, A$AP Rocky urmează să ia parte la noul album al vedetei internaționale. Artista nu a făcut încă nicio declarație oficială, dar fanii sunt nerăbdători să vadă ce pregătește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×