Reclamă

Rihanna știe cum să se facă remarcată. Ținuta care a atras toate privirile

A$AP Rocky a numit-o pe celebra artistă recent dragostea vieții sale. Rihanna știe cum să se facă remarcată. Artista s-a asigurat că la cea mai recentă apariție în public, toate privirile se vor îndrepta asupra ei.

Publicat: 25 iunie 2021, 8:45

Rihanna a mers la o întâlnire cu iubitul ei în vârstă de 32 de ani, în New York. Aceasta a îmbrăcat o ținută non-conformistă. Așa cum o face de obicei, vedeta apelează la combinații extravagante de haine. Aparițiile ei nu au cum să treacă neobservate, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna știe cum să se facă remarcată

De această dată, Rihanna a optat pentru o rochie roz, lungă, cu crăpătură adâncă. Artista a atras toate privirile când a apărut pe stradă cu o pălărie extravagantă dintr-un material pufos. A optat pentru mărgele lungi, sandale și nu a purtat sutien, un alt detaliu caracteristic ei.

A$AP, al cărui nume real este Rakim Athelaston Mayers, a arătat impecabil într-o jachetă de piele și pantaloni asortați. Cei doi au petrecut mult timp la un centru celebru de jocuri. Rihanna și A$AP și-au făcut publică relația în decembrie anul trecut, după ce au apărut fotografii cu ei în timp ce se plimbau împreună prin Manhattan. Luna trecută, Rocky a vorbit despre relația lor într-un interviu cu GQ.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rihanna și ASAP Rocky, în timp ce încearcă să se ascundă de fotografi în New York, în timpul unei întâlniri romantice
De această dată, Rihanna a optat pentru o rochie roz, lungă, cu crăpătură adâncă / Profimedia Images
Reclamă

Rapperul a spus că Rihanna este „dragostea vieții mele”. Acesta a spus că viața sa s-a schimbat în bine după ce artista a intrat în viața sa. S-a îndrăgostit de ea: „Cu atât mai bine când ai primit-o pe The One. Se ridică probabil la un milion față de celelalte.”

Cei doi au avut o prietenie de lungă durată, deoarece au colaborat la un remix al single-ului Rihannei, Cockiness (Love It), în 2012. Acesta i s-a alăturat ca artist în deschiderea concertelor ei din turneul Diamond’s World, din 2013. În timpul în care erau prieteni, cei doi au avut relații importante. Rihanna a avut o relație serioasă cu moștenitorul Toyota și miliardarul din Arabia Saudită, Hassan Jameel. Rocky s-a întâlnit mult timp cu Kendall Jenner.

Rihanna nu a dat nicio declarație

Reclamă

Deși de-a lungul timpului au fost fotografiați la mai multe evenimente împreună, Rihanna preferă să păstreze discreția. Nu a dat nicio declarație până în acest moment despre cuplul ei. Cele mai recente imagini cu ei dovedesc însă faptul că sunt împreună. Gesturile tandre demonstrează să se iubesc și nu le pasă de cei din jur atunci când sunt împreună.

Rihana și A$AP Rocky sunt dovada faptului că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă A$AP Rocky a confirmat relația cu artista, nici el nu a dat prea multe detalii.. Fanii celor doi sunt extrem de încântați de această veste. Toți așteaptă cu nerăbdare o declarație oficială din partea celor doi artiști.

În interviul pentru publicația GQ, artistul a spus că nu exclude posibilitatea de a forma o familie cu artista. Întrebat dacă se vede curând în rolul de tată, el a răspuns sincer: „Dacă acesta este destinul meu, cu siguranță! Sunt sigur că o să fiu un tată remarcabil și uimitor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×