Reclamă

Prima apariție a Rihannei după confirmarea relației cu A$AP Rocky. Ținuta care a atras toate privirile

Recent, A$AP Rocky a declarat că artista este dragostea vieții sale. Aceasta a fost surprinsă recent ieșind din casa artistului. Este prima apariție a Rihannei după confirmarea relației.

Publicat: 30 mai 2021, 7:05

Artista nu a purtat o ținută sexy, așa cum și-a obișnuit fanii. A optat pentru ceva lejer, dar care cu siguranță a atras toate privirile. Rihanna știe cum să se facă remarcată, iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a Rihannei după confirmarea relației

Artista în vârstă de 33 de ani a îmbrăcat o bluză albă, pantaloni largi de un verde neon, multe coliere la gât și pantofi albi, în timp ce se îndrepta spre o mașină cu șofer. Acesta a și ajutat-o pe vedetă să-și care bagajele. Apariția Rihannei vine la câteva zile după ce artistul A$AP Rocky i-a declarat dragostea în mod public, într-un interviu pentru GQ. Rapperul în vârstă de 32 de ani a declarat presei că Rihanna este „iubirea vieții” sale. Cei doi și-au început relația în anul 2013 și a adăugat: „Cred că atunci când știi, știi. Ea este aleasa.”

Artistul nu a făcut pași înapoi nici atunci când a fost întrebat dacă intenționează să aibă copii cu artista și a declarat că dacă acesta este destinul lor este complet pregătit. Tot A$AP Rocky mai declarat că Rihanna este cea care i-a influențat în mod pozitiv și cariera artistică, scrie DailyMail.

Rihanna nu a declarat în schimb nimic până în acest moment despre relația cu artistului. Aceasta a preferat să fie extrem de discretă în privința vieții sale personale, dar se pare că iubitul ei nu a mai putut să țină sentimentele prea mult ascunse.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Rihanna, acoperită din cap până în picioare, cu pălărie pe cap, în haine în nuanțe de verde
Rihanna, în vârstă de 33 de ani, a îmbrăcat o bluză albă, pantaloni largi de un verde neon, multe coliere la gât și pantofi albi / Profimedia Images

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Între cei doi totul a început ca o prietenie frumoasă, care mai apoi s-a transformat într-o dragoste frumoasă. Declarațiile lui A$AP Rocky au fost suficiente pentru ca fanii să înțeleagă ce se întâmplă de fapt între cei doi.

Reclamă

Te simți mult mai bine atunci când ești alături de aleasa ta. Între milioane de persoane, cred că întotdeauna o să-ți dai seama când ai gasit-o.

– A$AP Rocky

Surse apropiate celor doi au spus de-a lungul timpului că Rihanna nu a mai lansat recent nicio piesă nou pentru că petrece foarte mult timp cu iubitul ei. S-a spus că cei doi sunt de nedespărțit și că par extrem de încântați de ceea ce au reușit să construiască de-a lungul anilor.

„Au părut întotdeauna că se distreze împreună. Au multe în comun. Amândoi sunt foarte preocupați să ajute comunitățile în care au crescut. A$AP este generos, la fel și Rihanna. El este cunoscut pentru drept un tip grozav.”

UsWeekly a scris că A$AP Rocky este cel care a făcut primul pas în relație. Acesta a încercat de mai multe ori să o întâlnească. Pe numele lui real, Rakim Athelaston Mayers, a lucrat pentru prima dată cu artista în anul 2012, la piesa Cockiness. În 2013 au mers împreună în mai multe turnee. Anul trecut cei doi au lucrat inclusiv la campania pentru promovarea linie de produse cosmetice a artistei. Acesta se despărțise recent de iubitul ei, Hassan Jameel, un miliardar care i-a fost alături mai bine de trei ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×