Reclamă

Cizmele peste genunchi, alegerea îndrăzneață a vedetelor

Cizmele peste genunchi cu modele și culori îndrăznețe au fost popularizate de multe cântărețe și modele de renume. Trendul a captivat lumea modei, iar vedetele l-au preluat cu succes și l-au transformat într-o declarație de extravaganță.

Publicat: 27 ianuarie 2021, 9:05 / Actualizat: 19 februarie 2021, 18:47

Cizma peste genunchi este un pantof dramatic. Este ceva provocator, dar și elegant la felul în care se mulează pe siluetă. Rihanna a optat petru un verde electric, iar Taylor Swift a demonstrat că cizmele peste genunchi sunt o alegere câștigătoare și la evenimentele formale precum American Music Awards.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cizmele peste genunchi, aparițiile spectaculoase ale vedetelor

Există atât de multe moduri versatile de a purta cizme peste genunchi. Rochii, fuste, haine de blană sau pantaloni din denim – piesele vestimentare cu care poți combina cizmele peste genunchi sunt doar o chestiune de creativitate.

Dacă încă te acomodezi cu ideea cizmelor peste genunchi, dar îți dorești o ținută care să te facă să te simți invincibilă și cool, poți opta pentru un look simplu – blugi, topul tău preferat și un palton. Hollywood Life a curatoriat o listă a celor mai spectaculoase apariții ale vedetelor care și-au completat ținutele cu cizme peste genunchi.

Olivia Culpo

Olivia Culpo la AOL Build Series în New York City (2018)/ Getty Images
Reclamă

Olivia Culpo a accesorizat o pereche de cizme peste genunchi albastre din piele la evenimentul AOL Build Series din New York City în 2018.

Kim Kardashian

Kim Kardashian West la Magazine 2019 Innovator Awards / Getty Images
Reclamă

Și Kim Kardashian a optat pentru culoarea albastru, dar abordarea a fost cu totul diferită, tipică stilului ei extravagant. Pentru Magazine 2019 Innovator Awards vedeta și-a pus în evidență picioarele cu o combinație între blugi din denim și cizme de piele.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Taylor Swift

Jennifer Lopez la prezentarea colecției Tom Ford toamnă/iarnă 2015 în Los Angeles / Getty Images

Jennifer Lopez a accesorizat o rochie mulată și scurtă cu o pereche de cizme peste genunchi din plasă cu călcâiul și vârful decupat la prezentarea colecției Tom Ford toamnă/iarnă 2015 pentru femei în Los Angeles.

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin la iHeart RADIO MuchMusic Video Awards în Toronto (2016) / Getty Images)

Cizmele au fost vedeta apariției lui Hailey Baldwin la iHeart RADIO MuchMusic Video Awards în Toronto în 2016. Hailey a ales o rochie neagră simplă și a lăsat cizmele cu călcâiul decupat și șnur să fure toate privirile.

Rihanna

Rihanna pe scenă la iHeartRadio Music Awards în Los Angeles (2015) / Getty Images

Ținutele Rihannei nu dezamăgesc niciodată, iar apariția de la iHeartRadio Music Awards în Los Angeles în 2015 nu a fost mai prejos. Cântăreața a strălucit pe scenă în cizme de piele și haină de blană de o nuanță electrică de verde.

Taylor Swift

Taylor Swift la American Music Awards în Los Angeles (2019)/ Getty Images

Talor Swift a transformat o ținută elegantă într-una sexy optând pentru aceste cizme negre peste genunchi la American Music Awards în 2019.

Rita Ora

Rita Ora la E! People’s Choice Awards în Santa Monica (2018) / Getty Images

Rita Ora cu siguranță a profitat de întreg potențialul cizmelor peste genunchi la E! People’s Choice Awards în 2018.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×