Reclamă

A$AP Rocky confirmă relația cu Rihanna. Prima declarație a artistului

Dragostea este în aer în această perioadă pentru Rihanna. De-a lungul timpului au existat mai multe speculații cu privire la viața sa amoroasă. În cele din urmă, A$AP Rocky confirmă fanilor relația sa cu Rihanna și fericirea pe care o împărtășesc amândoi.

Publicat: 20 mai 2021, 11:09

La începutul anului mai multe surse au pus întârzierea pieselor artistei pe seama poveștii de dragoste pe care o are cu A$AP Rocky. Deși artista nu a declarat nimic în mod oficial, iubitul său nu a mai putut să-și stăpânească sentimentele puternice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima sa declarație cu privire la relația lor este complet neașteptată pentru fanii artistului. Se pare că A$AP Rocky este complet îndrăgostit de iubita sa: „Cred că știi atunci când o întâlnești, iar ea este cu siguranță aleasa” a declarat rapper-ul cucerit de frumoasa artistă.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru GQ, rapper-ul a descris-o de mai multe ori pe artistă ca fiind dragostea vieții sale. La începutul anului 2013 au apărut mai multe zvonuri despre o posibilă relație între ei. În acea perioadă rapper-ul a însoțit-o pe Rihanna în turneul său. Cu toate că au fost fotografiați împreună încă de pe atunci la mai multe evenimente, Rihanna preferă să rămână discretă cu viața sa. Rămâne de văzut dacă artista își va declara și ea dragostea în mod public.

A$AP Rocky confirmă relația cu Rihanna

De la o frumoasă prietenie la o uimitoare poveste de dragoste. După ce mai mult timp au refuzat să-și dezvăluie povestea de dragoste, A$AP Rocky confirmă în cele din urmă relația cu Rihanna. Deși rapper-ul nu a divulgat foarte multe, declarațiile sale au fost mai mult decât suficiente pentru fanii entuziasmați. Întrebat care sunt sentimentele sale cu privire la relație, A$AP Rocky a spus că este mult mai împlinit acum.

Te simți mult mai bine atunci când ești alături de aleasa ta. Între milioane de persoane, cred că întotdeauna o să-ți dai seama când ai gasit-o.

– A$AP Rocky

Reclamă

Se pare că artistul este mai fericit ca niciodată alături de Rihanna. Astfel de declarații nu pot decât să-i încânte pe admiratorii cuplului de îndrăgostiți. Fanii au așteptat cu nerăbdare ca relația celor doi să devină oficială după ce au fost surprinși împreună în mai multe momente. Faptul că A$AP Rocky confirmă relația cu Rihanna este doar o certificare în plus pentru zvonurile apărute încă de la început. Chimia dintre cei doi a fost remarcată de la primele lor apariții împreună.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

A$AP Rocky mai îndrăgostit ca niciodată

Nu știm dacă aparițiile excentrice ale artistei sau personalitatea sa extraordinară au reușit să-i atragă atenția rapper-ului, însă un lucru este cert A$AP Rocky e mai îndrăgostit ca niciodată. Acesta a decis să nu-și mai ascundă sentimentele și confirmă pentru fanii entuziasmați relația pe care o are cu Rihanna. După ce Rihanna a încheiat relația pe care o avea Hassan Jameel la începutul anului 2020, artista a fost văzătă din ce în ce mai des în preajma lui A$AP Rocky.

De altfel, cei doi au fost surprinși petrecând sărbătorile de Crăciun împreună. Toate momentele acestea mici l-au făcut pe rapper să fie complet îndrăgăstit de artista pe care o numește ”iubirea vieții sale”.

Pe lângă cuvintele frumoase pe care le-a declarat cu privire la relația lor, artistul și-a exprimat părerea despre posibilitatea de a întemeia o familie alături de cântăreață. Întrebat ce părere ar avea despre o familie cu artista Rihanna, A$AP Rocky nu s-a sfiit să-și exprime iubirea.

Dacă acesta este destinul meu, cu siguranță! Sunt sigur că o să fiu un tată remarcabil și uimitor.

– A$AP Rocky

După o asemenea declarație de iubire, fanii cuplului sunt nerăbdători să afle și răspunsul Rihannei. Chiar dacă artista menține tăcerea, declarațiile lui A$AP Rocky dezvăluie iubirea puternică pe care cei doi și-o poartă. Artistul pare mai îndrăgostit și fericit ca niciodată alături de aleasa inimii sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×