Reclamă

A$AP Rocky confirmă relația cu Rihanna. Prima declarație a artistului

Dragostea este în aer în această perioadă pentru Rihanna. De-a lungul timpului au existat mai multe speculații cu privire la viața sa amoroasă. În cele din urmă, A$AP Rocky confirmă fanilor relația sa cu Rihanna și fericirea pe care o împărtășesc amândoi.

Publicat: 20 mai 2021, 11:09

La începutul anului mai multe surse au pus întârzierea pieselor artistei pe seama poveștii de dragoste pe care o are cu A$AP Rocky. Deși artista nu a declarat nimic în mod oficial, iubitul său nu a mai putut să-și stăpânească sentimentele puternice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima sa declarație cu privire la relația lor este complet neașteptată pentru fanii artistului. Se pare că A$AP Rocky este complet îndrăgostit de iubita sa: „Cred că știi atunci când o întâlnești, iar ea este cu siguranță aleasa” a declarat rapper-ul cucerit de frumoasa artistă.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru GQ, rapper-ul a descris-o de mai multe ori pe artistă ca fiind dragostea vieții sale. La începutul anului 2013 au apărut mai multe zvonuri despre o posibilă relație între ei. În acea perioadă rapper-ul a însoțit-o pe Rihanna în turneul său. Cu toate că au fost fotografiați împreună încă de pe atunci la mai multe evenimente, Rihanna preferă să rămână discretă cu viața sa. Rămâne de văzut dacă artista își va declara și ea dragostea în mod public.

A$AP Rocky confirmă relația cu Rihanna

De la o frumoasă prietenie la o uimitoare poveste de dragoste. După ce mai mult timp au refuzat să-și dezvăluie povestea de dragoste, A$AP Rocky confirmă în cele din urmă relația cu Rihanna. Deși rapper-ul nu a divulgat foarte multe, declarațiile sale au fost mai mult decât suficiente pentru fanii entuziasmați. Întrebat care sunt sentimentele sale cu privire la relație, A$AP Rocky a spus că este mult mai împlinit acum.

Te simți mult mai bine atunci când ești alături de aleasa ta. Între milioane de persoane, cred că întotdeauna o să-ți dai seama când ai gasit-o.

– A$AP Rocky

Reclamă

Se pare că artistul este mai fericit ca niciodată alături de Rihanna. Astfel de declarații nu pot decât să-i încânte pe admiratorii cuplului de îndrăgostiți. Fanii au așteptat cu nerăbdare ca relația celor doi să devină oficială după ce au fost surprinși împreună în mai multe momente. Faptul că A$AP Rocky confirmă relația cu Rihanna este doar o certificare în plus pentru zvonurile apărute încă de la început. Chimia dintre cei doi a fost remarcată de la primele lor apariții împreună.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

A$AP Rocky mai îndrăgostit ca niciodată

Nu știm dacă aparițiile excentrice ale artistei sau personalitatea sa extraordinară au reușit să-i atragă atenția rapper-ului, însă un lucru este cert A$AP Rocky e mai îndrăgostit ca niciodată. Acesta a decis să nu-și mai ascundă sentimentele și confirmă pentru fanii entuziasmați relația pe care o are cu Rihanna. După ce Rihanna a încheiat relația pe care o avea Hassan Jameel la începutul anului 2020, artista a fost văzătă din ce în ce mai des în preajma lui A$AP Rocky.

De altfel, cei doi au fost surprinși petrecând sărbătorile de Crăciun împreună. Toate momentele acestea mici l-au făcut pe rapper să fie complet îndrăgăstit de artista pe care o numește ”iubirea vieții sale”.

Pe lângă cuvintele frumoase pe care le-a declarat cu privire la relația lor, artistul și-a exprimat părerea despre posibilitatea de a întemeia o familie alături de cântăreață. Întrebat ce părere ar avea despre o familie cu artista Rihanna, A$AP Rocky nu s-a sfiit să-și exprime iubirea.

Dacă acesta este destinul meu, cu siguranță! Sunt sigur că o să fiu un tată remarcabil și uimitor.

– A$AP Rocky

După o asemenea declarație de iubire, fanii cuplului sunt nerăbdători să afle și răspunsul Rihannei. Chiar dacă artista menține tăcerea, declarațiile lui A$AP Rocky dezvăluie iubirea puternică pe care cei doi și-o poartă. Artistul pare mai îndrăgostit și fericit ca niciodată alături de aleasa inimii sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×